Звездни компромати - Февруари'22

• 296 922
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Glasgow
Тоцини пиколото в хотела ли ги снима, мъж със странна униформа в огледалото...

# 2 026
Пилинцата са някакви псевдо-звезди, за които нямам обяснение защо се коментират изобщо в тази тема. Затова ето малко истински звезди от мен, подбрани от инстаграм по симпатия.

Ники Хилтън с коремче. Хич не съм наясно това новина ли е.
Скрит текст:

Джейк Гиленхол. Неделя ми е петък.
Скрит текст:

Том Холанд с кученце
Скрит текст:

Никол Кидман, твърде много фотошоп.
Скрит текст:

Хари Стайлс пазил кучето на случаен минувач
Скрит текст:

Скарлет Йохансон с интересно бюстие.
Скрит текст:

Анжелина Джоли без обичайната меланхолия
Скрит текст:

# 2 027
  • Rock & Roll feeling ...
Като стана въпрос за Теа и Наум, те решиха да покажат и Ая.
Не знам защо, но се учудих, колко различни ми се виждат двете близначки:
Скрит текст:

# 2 028
  • на пистата
Българката Пепи Семерджиева, представя нейната колекция дрехи с марка Hip Curve,седмица на модата Лондон 2022.Успех и желая.

# 2 029
  • София
Мъчно ми стана за Денди, търсят кръв. Дано го спасят, кученцето му Хининус също е изчезнало. Близките му го търсят, но няма и следа от него.

# 2 030
Подигравахте се на Тоца, че нямало стек и стриди и ето жената показа! Чете и изпълнява🤣

Като гледам на съседната маса момичето как си е метнало шушляковото яке на стола, ни шъ да е някакъв фенси ресторант.

# 2 031
Касиел Ноа Ашер пише, че е нещастен и нелеп случай и медиите спекулират с информацията за Денди.

# 2 032
Браво на Пепи! Навремето си шиех при нея по поръчка, много добре се справяше.

# 2 033
  • София
Адел
Скрит текст:
Приянка и Ник
Скрит текст:
Холи Бери
Скрит текст:
Кейт Хъдсън
Скрит текст:
Синди К.
Скрит текст:
Парис Джаксън
Скрит текст:
Ан Хатауей
Скрит текст:
Мила Йовович
Скрит текст:
Момоа
Скрит текст:
Аврил Лавин
Скрит текст:

# 2 034
Актрисата Касиел Ноа Ашер:
За сега ни остава само да се молим Денди да има късмет!
Който желае да дари кръв / има нужда / може да го направи още утре в Национален Кръводарителски център на името на Любомир Илиев Милчев. От там дават бележка, която носите в Окръжна болница св. Анна!
А от понеделник можете да кръводарите и в самата Окръжна.
Но аз ще ида неделя - защото нещата са спешни. Ако някой знае какво е станало с кученцето на Денди - нека пише. Ще се намери приемен дом за него, докато надявам се от все сърце Денди се оправи!

# 2 035
Мъчно ми е за Денди, винаги ме е радвал как се осмелява да бъде различен и да изразява себе си в държава, която не толерира различните.
Редовно го засичах из центъра, дори ден преди инцидента го мернах и отново беше с много шарматно облекло фрак и висока шапка, разбира се с кученцето.
Дано да се оправи и да се възстанови не само от физическата, но и от психическата травма, която ще е много тежка, ако наистина близък човек му е посегнал.

# 2 036
Аз имам доста неприятни впечатления от Денди.
Искаше спонсорство и когато му отказах - започна да хейти, плюе из соц. мрежи и да ме заплашва на лични. Сигурна съм, че далеч не съм единствения случай.. Вселената си знае работата.

# 2 037
  • София
Адел, въпреки вталяването си, изглежда като лелката в двойката. Нещо неприятна взе да ми става.
Денди не е толкова мил човек. Дано се оправи, разбира се, но "човек каквото сам си направи...".
Наистина не разбирам защо ходят като клошари звездите. В подобен вид боклука ще ме е срам да изхвърля.

# 2 038
Аз имам доста неприятни впечатления от Денди.
Искаше спонсорство и когато му отказах - започна да хейти, плюе из соц. мрежи и да ме заплашва на лични. Сигурна съм, че далеч не съм единствения случай.. Вселената си знае работата.
Т.е. това че е кофти характер заслужава да умре от оток в мозъка.
Евала.

# 2 039
Вселената си знае работата и наказва хората, накривили шапката на съфорумката.

Общи условия

Активация на акаунт