Звездни компромати - Февруари'22

• 294 344
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 175
Петкан е писал в канала им в Ютюб, че ще бъде използван и от двамата с Алекс.
Скрит текст:
Привет на всички от мен – Дани Петканов. Преди да ви разкажа какво ще видите в днешния влог искам да споделя, че в канала ни – Мама Модел и Лудия Репортер ще продължим да качваме видеа, както аз, така и Алекс. Така че би следвало да има двойно повече съдържание, а това е една добра причина да се абонирате.
Гледах го в сторита за Абаут ю от днес и демонсстрира добро самочувствие.
Аз мисля, че и той много пъти е изневерявал на Алекс преди да се оженят. Така разказваше той в подкаста, който правеха с Дзами и Сами Хосни.

Не го харесвам, но винаги ми е жал за зарязания в една връзка. Личи лу депресията, каквото и да прави, а онази се е нахилила като зелка. И все още не си сменила името и си носи халката. Шизофренна история някаква, но ми е кофти за Данчо.

# 2 176
Ако имаше още 150 квадрата двор, къщата със сайванта сигурно щеше да е кръстена Палацо, но сега - просто каса.
Grinning
Сетих се за "милионера" Христо Сираков, който ги водеше в "зимната си къща с механа", а иначе казано, стара и занемарена къща в гора, а механата се оказа обикновено мазе с маса и някаква битова покривка.

# 2 177
#АнатемаТематаТоцъ

Рачков и Халваджиян
Скрит текст:

Халваджиян снощи ми се стори като да се е подпълвал. Някак с по-топчесто и лъскаво лице.

# 2 178
  • Glasgow
Зависи притежателят на къщата с какъв статус е😅имаше една смешка във фб, един фургон в гората, че ако обикновен мъж ти каже "сега ще ти покажа моята тайна стая" ще звъннеш веднага в полицията, но ако е мистър Грей от 50 нюанса, то те чака романтика😅

# 2 179
  • Пловдив
Сестрите Хадид /кво им харесват така и не разбрах.../ в гола фотосесия за Версаче...
Скрит текст:

# 2 180
#АнатемаТематаТоцъ

Рачков и Халваджиян
Скрит текст:

Халваджиян снощи ми се стори като да се е подпълвал. Някак с по-топчесто и лъскаво лице.

За него не знам, но Хилда нещо е блъскала, в профил скулата ѝ стърчи пред носа.

# 2 181
  • гр.Пловдив
Според известният психолог Алфред Адлер Тоца е развила още от малка изключителна амбиция и по-силен стремеж за превъзходство от повечето нормални хора.
Комплексът (стремежът) за превъзходство е този вид психологически недостатък, който бива развит, когато човек, който страда от комплекс за малоценност реши да се държи като по-превъзхождащ с цел да маскира своята малоценност.
Човекът имащ комплекс за превъзходство обикновено твърди, че всичко негово е винаги по-добро от това на останалите и че той е по-важен от другите.

Тук на тази снимка Антония много ми харесва

# 2 182
Сестрите Хадид /кво им харесват така и не разбрах.../ в гола фотосесия за Версаче...
Скрит текст:

Много интересно, изглежда често правят кампании, които са като реплика на други отпреди 20-30 години, тази прилича на една от 1995 г.

Скрит текст:

# 2 183
  • ☀️София / London🌂
Антония въобще не ми е интересна и отдавна не я следя, няма какво интересно да ми предложи като визия, информация или каквото и да било, слабо ме интересува какво яде и какво си купува. Не следвам и хора само за да им се подигравам ! ! ! Явно и е важно хората да говорят за нея без значение добро или лошо, и го постига без проблеми - 10 страници се изписаха само за найната персона?! Сериозно ли ? Аз хора с подобно поведение предпочитам- пълен игнор.

# 2 184
Къщата на Сираков май се отдава под наем на ТВ продукции и почти съм сигурна, че в момента се снима "Един за друг".

# 2 185
Маги Джанаварова
Скрит текст:

# 2 186
Ужасно грозен бански, и самата Джанаварова ми е ужасна.

# 2 187
Тази Мила гаджето на Сами ли е?
Скрит текст:

# 2 188
Тази Мила гаджето на Сами ли е?
Скрит текст:
Да, тя е.

# 2 189
Тя ако не беше гадже на Хосни, можеше да я видим и в Ергенът. Жадна за слава, какви ли не противни сторита пускаше в опит да бъде забелязана в Инстаграм преди...

Общи условия

Активация на акаунт