Звездни компромати - Февруари'22

• 294 352
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 160
  • До морето
Оу, ма тя Каса ди Фортуна е кръгла като мамината май??? Начи не е Каса ди Фортуна, а Каса дьо Кичариа 2.0

# 2 161
Ако имаше още 150 квадрата двор, къщата със сайванта сигурно щеше да е кръстена Палацо, но сега - просто каса.

# 2 162
Според известния психолог Алфред Адлер Тоца е развила още от малка изключителна амбиция и по-силен стремеж за превъзходство от повечето нормални хора.
Комплексът (стремежът) за превъзходство е този вид психологически недостатък, който бива развит, когато човек, който страда от комплекс за малоценност реши да се държи като по-превъзхождащ с цел да маскира своята малоценност.
Човекът имащ комплекс за превъзходство обикновено твърди, че всичко негово е винаги по-добро от това на останалите и че той е по-важен от другите.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 17:55 от Medika

# 2 163
Тоци е уникална, такова друго чудо няма. Обаче едно й признавам - каквото и да се пише за нея, явно не се оплаква, защото не се трие, за разлика от стринка, която явно държи хем да е публична, хем всички да  я харесват, хем до края, хем в рая, налЕ:)

Ааа, тук не съм съгласна!
Моят коментар, че въпреки всичките гучита, си остава проста селска пръчка беше скорострелно заметен.
А точно днес има два коментара за нея, казващи същото. Дискриминация! 😄

Тоцка има голям талант, обаче, гледайте каква забава става с нея. Няма човек, който като ѝ отвори ИГ, да не се разсмее. Като му секне кранчето на Тоцкин, тя може да заработва като аниматор по партита и купони. Сигурна съм, че ще спуква хората от смях и ще прави яко шоу. Но само за възрастни, защото децата ще се плашат от нея. 🤡😜

# 2 164
Петкан е писал в канала им в Ютюб, че ще бъде използван и от двамата с Алекс.
Скрит текст:
Привет на всички от мен – Дани Петканов. Преди да ви разкажа какво ще видите в днешния влог искам да споделя, че в канала ни – Мама Модел и Лудия Репортер ще продължим да качваме видеа, както аз, така и Алекс. Така че би следвало да има двойно повече съдържание, а това е една добра причина да се абонирате.
Гледах го в сторита за Абаут ю от днес и демонсстрира добро самочувствие.
Аз мисля, че и той много пъти е изневерявал на Алекс преди да се оженят. Така разказваше той в подкаста, който правеха с Дзами и Сами Хосни.

# 2 165
Не съм кой знае каква фенка на Джейн Сиймур, но тази рокля и тези сандали ще останат задълго в сърцето ми:
Скрит текст:

# 2 166
Тоци живее някъде зад болница св. София на бул. България. Виждала съм Батинков и Бестчо там много неглиже, пазарували от квартално магазинче.

# 2 167
Не съм кой знае каква фенка на Джейн Сиймур, но тази рокля и тези сандали ще останат задълго в сърцето ми:
Скрит текст:
Телото ме впечатли Simple Smile

# 2 168
Тоци живее някъде зад болница св. София на бул. България.
Сетих се коя е къщата, пред която Бестчо полива. Но тя е построена доста отдавна, а не преди 3 години както четох някъде. Знаех си, че тези оранжеви плочки са ми познати, но не можех да се сетя откъде.

# 2 169
Що за двойка са тези Тоцини. МъжО й все повече ми пада в очите. Представям си моят как ме снима с телефона, че съм си купила поредната eднаква чанта и ще ми се възхищава. На "любовните" снимки от Париж я е прегърнал като малка коала голямо дърво.
А новите й покупки, демонстрация на стил (модата била за нея начин на живот), са абсолютен кич, нищо че са маркови. Тези шалчета, дето толкова ги увиват, даже правят чантата още по-грозна.
Да, гледката от банята, където ги разфасова, е на изгнили клони и къщурка. И на мен ми е интересно защо точно там е локацията на това модно ревю.
С глас се смея на "я е прегърнал като малка коала голямо дърво".
Може да разопакова в банята, защото Бест Бестов спи.

# 2 170
  • софия
Па те кас/за имат, не боксониера.

# 2 171
Или огледалото е най-подходящо за селфи.

# 2 172
# 2 173
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 174
  • Sofia
Да не е там клиниката?
Съмнява ме на такова оживено откъм трафик място да живеят 🤔

Общи условия

Активация на акаунт