Звездни компромати - Февруари'22

• 294 292
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 360
Какво е небинарен човек?
 Кари Брадшоу винаги ми е била дразнеща и превзета, но другите ми бяха интересни с историите си. Миранда от СиГ няма нищо общо със сегашната...зор да угодят на актрисата, Саманта лоша, пък Тузара го споминаха и "случайно" гръмнА скандал. Манджа с грозде.

# 361
  • София
София Вергара в гореща фотосесия
Скрит текст:

Аз искам на мъжа й. Тя не ми е интересна Joy

# 362
Чанинг така и не разбрах какво му харесват толкова. Пълна кифла ми е.

# 363
  • Пловдив
Рожденичката Алекс, но не Петканова Grin
https://www.instagram.com/p/CZgfdshKTCk/?utm_source=ig_embed

# 364
И един правописен компромат от Лиляна Ангелова :
Скрит текст:

# 365
За мен погледът ѝ е угаснал.

Джулия Робертс нямаше ли явни проблеми в брака си? В това интервю, на 3:50, https://youtube.com/watch?v=IT8PB9CKAH8&feature=share  си позволи да мрънка на мъжа си с намек, че не й отделял внимание, колкото на хобито си. Мъжете бягат от брака си я в работа, я с маниакално хоби, което задължително е далеч от жената.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 14:38 от Linda*kiss

# 366
София Вергара в гореща фотосесия
Скрит текст:

Аз искам на мъжа й. Тя не ми е интересна Joy

Веднага го последвах, и аз го харесвам. 😜
Само да сподели някоя снимка ще я кача, но повечето му са със София. Ето една стара:
Скрит текст:

# 367
Какво ли се случва с тяхното семейство?

# 368
  • Варна
Леле мале, то и  закони ще се променят, то чудеса, то университет ти трябва да ги научиш.
Но пък скоро стана дума някъде, за сменили пол мъже в женски спортове. Не може ли да се състезават отделно, като категориите борци,  то тоалетни им трябват отделни, представи си колко...И тази каша трябва да се уреди законово ,че иначе съд, съд и  накрая разстрел, не казвам кой ще се гръмне.

Отделно трябва да се състезават тези със сменения пол. Нечестно е бивш мъж да се състезава на щанги с жени и въобще други спортове.
Тези със сменените полове трябва да се състезават помежду си, но пък предполагам ще се оплачат от дискриминация. Вследствие ще се обезмисли труда и подготовката на доста състезатели. Сложно е.

Надявам се в скоро време да се вземат някакви мерки, защото отдавна вече се излиза от рамките на нормалното. Макар че понятието нормално се актуализира с промените в настоящето, а не ми се иска толкова бързо да настъпват промените. Конформист. Simple Smile

Сори за спама.

# 369
Навремето много харесвах Ерик Робъртс, после се почна с тунинга и го отхаресвах.Но пък в "Моята котка от Ада" с Джаксън Галакси пак си беше хубав, явно е спрял тунинга. Е сега пак го харесвам 😁

# 370
Аз го видях  Ерик Робъртс преди години в един софийски ресторант, ама той въз дребен ми се видя, някак смачкан, трябваше ми време да се усетя кой е този до мен. Беше прав, говореше по телефона.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 16:48 от Анонимен

# 371
  • Пловдив
Снаха Халваджиян...
Скрит текст:

# 372
Мария Игнатова и мъжът ѝ. От снимката ми лъха на злоба
Скрит текст:

# 373
# 374
И Тейчето както обикновено е скарана с правописа.

Общи условия

Активация на акаунт