Звездни компромати - Февруари'22

• 294 327
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 450
Тина на 47 и 74 години.
Скрит текст:

# 451
Певицата LP, която всъщност е родена като Лаура, все повече се приближава до така желаната мъжка визия.
И преди я имаше татуировката на кораб, но като че ли не беше толкова плоска. Май си е премахнала гърдите.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Когато я видях за първи път и не знаех коя е, я помислих за Боб Дилън. Simple Smile
Скрит текст:

# 452
Обожавам Белослава, харесвам всички нейни песни Heart Eyes

# 453
  • Rock & Roll feeling ...
Язък за цялото това афиширане на скъпото образование на Марая. Видно, че и с него, манталитета си остава същия.

# 454
LP всъщност визуално съвсем съзнателно копира Боб Дилън. Има харизма, но като гледах нейни интервюта през 5 минути облизва устни, явно проблем с наркотици или алкохол, не знам, та оттогава ми е леко неприятна.

Белослава за мен е фалшив човек. Зад тази привидна позитивност според мен се крие друг човек и ѝ личи.

# 455
За Марая надявам се изненадани няма, предвид примера на мама, леля и баба. 😀 Пък и тя се снима като модел от 3 годишна сигурно, така че всичко си е в реда на нещата. Стига да не става втора Сузанита...

# 456
  • София
Не знам с какво си беше нацапондрила лицето Белослава, но се сливаше с розовите нюанси на декора зад нея.
Марая е хубаво момиче, но за съжаление е дъщеря на Мара. Така че снимката й нито ме учудва, нито нищо. Тепърва ще чакаме предизвикателните пози от малката.

# 457
Questar, нямах представа, че съзнателно го имитира. Видях за първи път снимката на аватара на една потребителка и хем ми приличаше на Боб Дилън, хем не. Потърсих я в Гугъл и се изненадАх, че все пак не е той.

# 458
На LP мога всичко да й простя, само заради песента  Lost on you

# 459
За момент тази фотосесия на LP ми напомни за наш Кристиян Костов.
Скрит текст:
Последните години и той се впусна в "актуалните тенденции". То бяха боядисани дълги коси, грим, бижута, рокли, аксесоари...

В първия сезон на Euphoria, още в първата сцена на Хънтър ми светна лампичката, че в нея има нещо доста необичайно и по-различно. В последствие разбрах, че е транс. Ами и аз мисля, че подобни личности няма как да избягат от биологичните белези на пола си. С гърди, без гърди, с п*енис, без п*енис, хормони, перуки, грим и пр. мъжкото си е мъжко и женското си е женско.
Преди време гледах в Карбовски пак някаква личност от неопределените. Ива Хаджи.
Скрит текст:
Спомням си, че от въпросното интервю останах втрещена. Водещия показа книга с различни полове /около 20 на брой Dizzy Face / и Ива посочи към кой тип спада. Също имам спомен, че твърдеше, че много иска да бъде майка и ѝ предстои операция за присаждане на женски полови органи. Пълен потрес.

# 460
Добре де, откъде ги вземат тия органи да им ги присаждат?

# 461
Добре де, откъде ги вземат тия органи да им ги присаждат?

Нямам представа. Все още ми се струва нереално. Доколкото знам подобни интервенции в България са незаконни. Ако някъде е възможно, със сигурност е в чужбина.

# 462
Раян Рейнолдс по пижама
Скрит текст:

# 463
За момент тази фотосесия на LP ми напомни за наш Кристиян Костов.
Скрит текст:
Последните години и той се впусна в "актуалните тенденции". То бяха боядисани дълги коси, грим, бижута, рокли, аксесоари...

В първия сезон на Euphoria, още в първата сцена на Хънтър ми светна лампичката, че в нея има нещо доста необичайно и по-различно. В последствие разбрах, че е транс. Ами и аз мисля, че подобни личности няма как да избягат от биологичните белези на пола си. С гърди, без гърди, с п*енис, без п*енис, хормони, перуки, грим и пр. мъжкото си е мъжко и женското си е женско.
Преди време гледах в Карбовски пак някаква личност от неопределените. Ива Хаджи.
Скрит текст:
Спомням си, че от въпросното интервю останах втрещена. Водещия показа книга с различни полове /около 20 на брой Dizzy Face / и Ива посочи към кой тип спада. Също имам спомен, че твърдеше, че много иска да бъде майка и ѝ предстои операция за присаждане на женски полови органи. Пълен потрес.
20?!
Смятах се за интелигентен човек, ама...
Мъж, жена, мъж с женски полови органи, жена с мъжки полови органи, чисто преправена жена, чисто преправен мъж и?!🤪
Съвсем са изперкали.... Нямам въображение, нямам знания и т.н.

# 464
Повече са, нямат научаване.

Общи условия

Активация на акаунт