Звездни компромати - Февруари'22

• 294 255
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 600
Сутринта ми дойде много тягостно интервюто с Део, мъчно ми стана, дaно сега е щастлив.
По принцип не ми е Любимец -много ми е инфантилен, имам подозрения , че е от прическaтa. Рaдвам се , че все пaк се е взел в ръце и имa хубво семейство , всеки заслужава щстие.

# 601
  • Варна
Хубаво интервю! Не съм фен на Део, така и не разбрах през годините този инфантил с какво е интересен, но явно е имал аудитория. Браво на жена му, приличаше на  Иман на една от снимките, които показаха. Крайно време беше един по един всички предствители на артистичните среди, за които се шушука, че ползват стимуланти, да го признаят и всеки зрител/слушател да преценени, може ли да бъде фен повече или- не.

# 602
JLo с децата.
Скрит текст:

# 603
На мен ми се издигна в очите още повече Део.
Едно е да взимаш стимуланти и да деградираш, друго е да се опълчиш срещу демоните си, да се изправиш и да успееш да признаеш пред всички. А аз винаги съм го харесвала, защото е добродушен. Мисля, че е изкарал късмет да приключи с Лора Караджова, а за съжаление тя май не е успяла да победи в същата битка, въпреки, че й пожелавам да успее.

# 604
Много адмирации за съпругата на Део , която е повярвала в него и е с него и си имат супер семейство ( по показаните от нея снимки и сторита) . Дано Део е и продължи да е от правилната страна на пътя!

# 605
  • Down south
JLo с децата.
Скрит текст:

Още една популярна латинка
Jacqueline Bracamontes със съпруг и дъщерите им

Скрит текст:

# 606
Коя е тази Jacqueline Bracamontes?

# 607
  • София
Кактусче, само с една част от поста ти не съм съгласна. Изобщо не намирам Камила за проста женица. Вярно, не притежава финеса на Даяна, но според мен е одухотворена и интелигентна личност. Държи се повече от адекватно и стабилно до Чарлс. Не знам на млади години как е била, но така или иначе двамката очевидно са един за друг и има хармония между тях.
И това го пиша при положение, че съм фен на Даяна.

# 608
  • София
Аз много харесвам Камила, винаги е стилна и се държи на ниво. С Чарлито са си перфектната двойка. Да са живи и здрави.

Камила К.
Скрит текст:
Бен Афлек
Скрит текст:
Лили Колинс
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Лили Джеймс
Скрит текст:
Анджелина
Скрит текст:

Софи Търнър и Джо Джонас
Скрит текст:
Барбара Палвин
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:

Дуа Липа
Скрит текст:
Меган Фокс и гадже
Скрит текст:
Шон Пен
Скрит текст:
Кортни Кокс
Скрит текст:
Синди К.
Скрит текст:
Пиърс Броснан
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:

# 609
Кортни Кокс каква красавица беше. При такова изписано лице, ако не се беше боцкала щеше да си е екстра.

# 610
Аз съм фен на Даяна и не понасям Камила. Не желая да е кралица, но си знаех, че ще стане.
За мен тя и Чарлз са един ходещ звезден компромат.

# 611
Аз съм фен на Даяна и не понасям Камила. Не желая да е кралица, но си знаех, че ще стане.
За мен тя и Чарлз са един ходещ звезден компромат.
+1!
В моите очи са грозни, неадекватни в повечето случаи, глуповати и смахнати!
Елизабет е класика дори на тази достолепна възраст.

# 612
Ще пусна нещо тук, което не е клюка, но се надявам да успеем да помогнем. Дъщерята на Стойко Сакалиев е със синовиален сарком и се нуждае от 70000€ за лечение.
Скрит текст:
-
*Ако случайно някой се чуди аз дали съм помогнала, отговорът е да.

# 613
Тъкмо идвах да кажа, че Златка Райкова апелира да се помогне на Стойко Сакалиев, чекнейки се на Малдивите. Дано са помогнали и те , защото си ата за тяхната почивка е толкова, колкото е нужно на Сакалиев в момента. Не съм казала да се лишават от почивка, просто силно се надявам да са помогнали.
Дано детето получи най- доброто лечение !!

# 614
  • Glasgow
Кайли Дженър е родила момченце.
На мен Чарлз и Камила ми харесват като двойка, каква е тая любов на тези години още така да се гледат и като не позират за снимки, а са хванати непринудено все се смеят. Харесва ми и как като са на посещение някъде се обличат спрямо местните порядки. Миналата година тук дерайлира влак и починаха няколко човека, веднага дойдоха.
За самата им история вече ми е объркано кой кого е изманипулирал и какво са причинили на Даяна. И тя не е света вода ненапита.
  Дано дъщерята на Стойко Сакалиев има шанс с тази отвратителна болест 🙏

Общи условия

Активация на акаунт