Звездни компромати - Февруари'22

• 294 290
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 585
А аз за пореден път съм в потрес от липсата на стил в обличането на Тоцка.
Може гривната да ѝ е Картие, но обувките и ежедневните рокли, дори и да ми покаже касова бележка, ми е все тая.
Ужасно несъчетаеми и безстилни.

# 586
Казах го в темата за кралските особи, но и тук ще го кажа. С риск да ме линчуват феновете на Даяна. Никога не съм й била фенка. Слаба, безхарактерна. Тя все пак е избрала да се омъжи за Чарлз. На него също не съм, двойни игри, слаб във взимането на решения. Но пък Камила харесвам, обичала е, обича и е успяла да спечели сърцата на семейството, в това число и децата на Даяна. По мое мнение жените в кралското семейство са по - силните. Като започнеш от Кралицата, през Камила устояла толкова много и стигнеш до Кейт, която харесват повече от мъжа й. Че дори и Меган, която успя да държи Хари на каишка.

Исках и за Вергов да се изкажа по повод интервюто с Дикова. Мисля, че просто не я уважава. Вярвам, че той не ходатайства за Алена, докато пък при Пипи смятам, че доста е ходатайствано. Аз не я намирам за добър журналист. Като жена ми е приятна, но като водеща е пренавита и изкуствена. Според мен го поздрав и и това “Вие”, което и мен ме измнервя,  особено, когато тя много добре се познава с човека отсреща.
В подкрепа на казаното … днес Гарелов в края та интервюто й каза … поздрави на Сашо и майка ти !!! … с една дума знаем защо си тук Simple Smile

# 587
  • в 1001-та нощ
Батинкова да взима пример от Мелания...

# 588
Батинкова да взима пример от Мелания...
Добре че Мелания не чете темата. Smirk А и  Тоци се самотитулува като кралица, не я принизявайте до някаква си зависеща от гласовете на простовмъртните избиратели, първа дама.

# 589
  • София
Роузи и Джейсън Стейтън са станали родители на момиченце!Да е живо и здраво!

https://nova.bg/news/view/2022/02/05/355872/%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D … 0%BF%D1%8A%D1%82/

# 590
  • Rock & Roll feeling ...
Казах го в темата за кралските особи, но и тук ще го кажа. С риск да ме линчуват феновете на Даяна. Никога не съм й била фенка. Слаба, безхарактерна. Тя все пак е избрала да се омъжи за Чарлз. На него също не съм, двойни игри, слаб във взимането на решения. Но пък Камила харесвам, обичала е, обича и е успяла да спечели сърцата на семейството, в това число и децата на Даяна. По мое мнение жените в кралското семейство са по - силните. Като започнеш от Кралицата, през Камила устояла толкова много и стигнеш до Кейт, която харесват повече от мъжа й. Че дори и Меган, която успя да държи Хари на каишка.

Исках и за Вергов да се изкажа по повод интервюто с Дикова. Мисля, че просто не я уважава. Вярвам, че той не ходатайства за Алена, докато пък при Пипи смятам, че доста е ходатайствано. Аз не я намирам за добър журналист. Като жена ми е приятна, но като водеща е пренавита и изкуствена. Според мен го поздрав и и това “Вие”, което и мен ме измнервя,  особено, когато тя много добре се познава с човека отсреща.
Абсолютно споделям написаното.

За кралското семейство, обаче имам съвсем друго мнение.
За Даяна - никак не мога да кажа, че е била слаба и безхарактерна. Напротив. Жена със силна индивидуалност, интуиция, ранимост, имаща умението да ги нюха... Скри шапката на двора, дори когато умря и беше вече бивша, народа принуди кралицата да й отдаде почест. Имаше нещо чаровно и добродушно, но и откачено.
Чарлз - мамино хлапе. Но го намирам за добродушен що годе. Прецакан. Ако зависеше от него, да се е оженил за Камила, нищо че не е девствена. И после щеше да се спука да й изневерява, нещо като Стефан Данаилов и историята за това " кой ти пере гащите ". А Камила  щеше да си затваря очите. Камила я намирам за проста жена и в хубавия, и в лошия смисъл. В никакъв случай не мисля, че децата на Чарлз са я обикнали. Просто се държат възпитано. Кейт... Кейт е една много дисциплинирана персона, за което - браво. Няма индивидуалност, размах, чувство... Само изпълнителност, добре свършен протокол и властолюбие. С Майка й си изядоха дупетата да се доберат до това обществено положение и го постигнаха... Обаче за мен не е голям праз, защото обичам личността в човека, а Кейт винаги ще ми е една такава - никаква и кралица да е ... (Опс, Тоце извинявай, не говоря сега за теб )

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 19:48 от Летящ Кактус

# 591
Не съм чувала Чарлз да е изневерявал на Камила. На Даяна с нея да.
Човекът си е намерил неговия си човек.
Виж брат му е бая палав.

# 592
Чарлс освен с Камила, с друга имал ли е забежки от младостта та до наши дни? Пресата какво е писала по въпроса?

# 593
Аз знам, че има разни закачки. Но за любов, Камила си остава жената. Явно той си прави разлика между флирт, секс и любов.  Докато в Даяна никога не е бил влюбен.

# 594
Джуди Денч- е това е Кралица! ❤️
Скрит текст:

# 595
Вчера по радиото чух последната  ( нова за  мен, иначе в YouTube е качена преди 6м) ) песен на Джей Ло, пускам я тук, да се

разведрите със сутрешните кафе/чай.

Cambia el paso

На мен ми допада, свежа е.

Харесва ми как изглежда.
Симпатяга си е Джей Ло, не мога да си изкривя душата.
Светлата коса много ѝ отива.
Песента ме е нищо особено,но Днеифър Лопес е много секси.Личи си ,че яко тренира

# 596
Шакира и Джей Ло от 20 години са като на 30. Фаворитки са ми сред вампирките.

# 597
От нищо не се е отказал Чарлз и от нищо няма да се откаже. Да не е първия английски крал с втора съпруга. Е, вярно, едно време са ги обезглавявали или са умирали при раждане. Чарлз е само с един прост развод.

Вчера гледах някакъв романтичен филм с Джей Ло - Втори шанс (2018г). Ами много добре изглежда Дженката. Горещо парче си е от всякъде. Всички като нея да остаряваме! Grin

# 598
Има една човещина в това момче, която ме докосва. Наистина му желая сила и здраве.

# 599
Елизабет Il чества диамантената годишнина от коронясването си.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт