Звездни компромати - Февруари'22

• 294 304
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 570
Тази Лизо е отвратителна.🤢

Джейсън Момоа
Скрит текст:

Скалата тренира
Скрит текст:

Рийз и дъщеря, много хубави
Скрит текст:

# 571
  • Glasgow
Те пък как намазаха така покрай пандемията? Не се ли занимаваха с разни ортопедични неща или са се преориентирали към внос на пср тестове 😀

# 572
  • София
Аз ако ще давам 10 бона и отгоре за бижу, няма да си избера същия модел дето всяко второ цигане подрънква с него… ама какво ли знам аз, ако е нещо не толкова популярно как ще разбере целия български народ колко хилядарки съм броила за него.
Имам и аз в обкръжението си подобни жени…

# 573
Ясно…добре са се преориентирали покрай ковид. Ясно как се купуват къщи, картиета и гучита. Поне едни да са доволни от ковида….

# 574
Имайки предвид начинът, по който да се замогнали напоследък, единствената награда, която заслужава е да й дадем пълен игнор като и отнемем “въздуха и водата”, които я държат “жива”.

# 575
Не че съм фен на А.П. и мъжа й, ама все някой ще го внесе това лекарство, респ. ще реализира печалба от това обстоятелство... Тук може би Батинков заслужава да му се признае известна далновидност при договарянето на правата за внос в България.

# 576
Аз лично говоря за начинът, по който го демонстрира, а не за факта, че са внесли лекарство. Мисля, че е повече от ясно.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 16:08 от G&B

# 577
Тези Love Bracelets на Картие с отвертките в Амазон копия 1:1 ги има за ок. 30 евро. И вече в Бг някоя като си го сложи е белег за това, че е държанка в повечето случаи. Така, да се знае, още преди да е заговорила. Като тигровите палта през 90-те и ланците...

# 578
  • До морето
Отчайваща е вече липсата на вкус и пълната безидейност на Тоцка. Толкова пък хич нищо да не може да измисли сама?!? Накъдето и да посегне, някой вече я еизпреварил. Накъдето и да тръгне, някой вече е бил там. С каквото и да се похвали, някой отдавна се е похвалил със същото.
Сякаш има да наваксва и да догонва и все не смогва и не смогва. Като хамстер на колело е! Ако не беше тъжно щеше да е много смешно! ! Дано се смири малко. Има си мъж, дете, пари...да им се радва, не да ги навира на хората в очите!

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 22:21 от Boho chic

# 579
Отчайваща е вече липсата на вкус и пълната безидейност на Тоцка. Толкова пък хич нищо да не може да измисли сама?!? Накъдето и да посегне, някой вече я еизпреварил. Накъдето и да тръгне, някой вече е бил там. С каквото и да се похвали, някой отдавна се е похвалил със същото.

Ако вземем предвид, че любовната гривна е създадена 1969г. През 2002 след кампания на Картие, гривнарта прави истински бум. За 20 години супер популярно бижу, нама как Антония да е първа. И тя не иска да е първа, напротив по отдавна отъпкани инстаграмски пътеки ходи. Тя винаги се фука с разпознаваеми марки, другото не и интересно.
Идеална си е Антония - образ и държание, вътрешно и външно нямя разминаване при нея. Точно каквото виждаш, това получаваш - Kукерска Kралица.
Нали не сме очаквали Тоцка, да се появи в скъпи, но не разпознаваеми в Перник Loro Piana например. Пък нека едно спортно долнише от кашмир и коприна струва 3000+ евра. Кой ще е разбрал, че е луксозен кукер.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 19:26 от so what?

# 580
3 поколения Оливър. Готина снимка.
Скрит текст:

# 581
  • Rock & Roll feeling ...
Очарована съм от децата на една родна фолк певица и  най-вече по-голямото в този клип : https://youtu.be/jgcLTvi2fiE?t=267
Много приятно и благовъзпитано хлапе!
Защо по-голямото хлапе каза "аз имам и друг брат, а той (по-малкия) само мене?"
Нали и 3те са родени от Кали? Тя не отглежда деца на бивш съпруг?
Много са ги объркали тези малчугани. Joy
Според мен водещия го прекъсна и той не можа да се доизрази. Тръгна да обяснява, че той има и други братя и сестри (от страна на Краус), искаше да каже, че Алекс няма братя и сестри по баща, но за допълнението, че имат още един брат по майка (Георги) не му стигна времето.

# 582
Казах го в темата за кралските особи, но и тук ще го кажа. С риск да ме линчуват феновете на Даяна. Никога не съм й била фенка. Слаба, безхарактерна. Тя все пак е избрала да се омъжи за Чарлз. На него също не съм, двойни игри, слаб във взимането на решения. Но пък Камила харесвам, обичала е, обича и е успяла да спечели сърцата на семейството, в това число и децата на Даяна. По мое мнение жените в кралското семейство са по - силните. Като започнеш от Кралицата, през Камила устояла толкова много и стигнеш до Кейт, която харесват повече от мъжа й. Че дори и Меган, която успя да държи Хари на каишка.

Исках и за Вергов да се изкажа по повод интервюто с Дикова. Мисля, че просто не я уважава. Вярвам, че той не ходатайства за Алена, докато пък при Пипи смятам, че доста е ходатайствано. Аз не я намирам за добър журналист. Като жена ми е приятна, но като водеща е пренавита и изкуствена. Според мен го поздрав и и това “Вие”, което и мен ме измнервя,  особено, когато тя много добре се познава с човека отсреща.

# 583
Сигурно последна научавам за развода на Джейсън Момоа, интересно ми е с кой ще го видим сега.

# 584
Казах го в темата за кралските особи, но и тук ще го кажа. С риск да ме линчуват феновете на Даяна. Никога не съм й била фенка. Слаба, безхарактерна. Тя все пак е избрала да се омъжи за Чарлз. На него също не съм, двойни игри, слаб във взимането на решения. Но пък Камила харесвам, обичала е, обича и е успяла да спечели сърцата на семейството, в това число и децата на Даяна. По мое мнение жените в кралското семейство са по - силните. Като започнеш от Кралицата, през Камила устояла толкова много и стигнеш до Кейт, която харесват повече от мъжа й. Че дори и Меган, която успя да държи Хари на каишка.

Исках и за Вергов да се изкажа по повод интервюто с Дикова. Мисля, че просто не я уважава. Вярвам, че той не ходатайства за Алена, докато пък при Пипи смятам, че доста е ходатайствано. Аз не я намирам за добър журналист. Като жена ми е приятна, но като водеща е пренавита и изкуствена. Според мен го поздрав и и това “Вие”, което и мен ме измнервя,  особено, когато тя много добре се познава с човека отсреща.

Дикова и на мен като жена ми харесва, особено деликатността й по определени теми. Но като водеща - пренавита.
Относно жените в Кралското семейство - според мен Уилям е изключително силен характер, от малък много умен и съобразителен. Принц Филип - също - тежко детство, за което той не мрънка, напротив, взима и помни хубавото от него и винаги е опора на Кралицата - сложна роля за мъж, но изиграна с достойнство, постоянство и хумор от страна на принц Филип.

Общи условия

Активация на акаунт