Звездни компромати - Февруари'22

• 294 229
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 660
Смятам, че в темата се трие това, което не се смята за звезден компромат, и то не по наше усмотрение, а по това на модитата. Не мисля, че някой се занимава с докладване или пък че някой се ползва с протекции.

И един трениращ Златанчо. Ей навърши 40, но не се дава - машина е.
Скрит текст:
, ,
Допълвам се. Един прекрасен рожденик. Днес Аштън става на 44г.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 16:27 от Amber*

# 661
  • София
Дженифър Лопес за мартенския Ролинг Стоун
Скрит текст:

# 662
Винаги ми е била много интересна историята на Даяна. Чела съм книгата, гледала съм всички документални филми. Винаги като ги пуснат някъде пак си ги гледам. Динамична история има. Нооо за мен си е една супер лабилна, слабохарактерна и мрънкаща.  В никакъв случай за мен не е силна, упора, интелигентна, хитра дори в добрия смисъл. Нито си изигра картите както трябва, нито е личност със силна позиция. Точно мрънкаща и оплакваща се е за мен. Аз обичам силни жени и мъже. Ми като не ти е добре там или ще седиш и ще се усмихваш или ще се махнеш с 300, ако ще и целия свят да те нападне. Аз ако мъжът ми ме удари, изневери, обиди или каквото и да е подобно, боса ще си тръгна и ще спа на пейка. Все ми е тая, права, здрава, млада все ще се оправя. Но няма да седя.
Иначе и на мен ми направи впечатление, че Златка май са на доста по-добро място от Тоца, не че за мен има някакво значение, ама нали знаеш тях е важно. Смешна картинка.

# 663
Тази Нелка Хикселка ще се окаже крайно тъпа и несъобразителна!
Вероятно си мисли колко оригинална и нестандартна е в своите мисли и най-вече въпроси Simple Smile
Тези двете са се взели много насериозно !!

# 664
  • София
Видяхте ли обущетата на Госпожа Батинкова?

# 665
Азис е качил стори, как се върти и реши на Светла Гущерова косата, а тя е омотана в чаршаф.
Скрит текст:

# 666
Успех, мило дете! ❤

# 667
Какъв човек! В такъв труден момент иска всичко да е ясно и точно и ще отдели време да прилага извлечения... Дано оттук нататък имат само поводи за радост в семейството! 🙏♥️

# 668
Кралицата толкова като искаше Чарлз да стане крал, можеше още преди 10-20г да се откаже от престола и да си гледа старините. Да даде път на "младите".
Сега ако им спрат фб и инста, кво ще правят тия бръмчалки Тоци и т.н се чудя!?
Не става, нейната цялата мисия е да е в противовес на отказалия се сам от трона Едуард VIII. Така ще почне всеки да си се отказва като му е угодно и е преценил, че иска/трябва, а това е субективно и нестабилно за една монархия.

# 669
А не е ли по-нестабилно някой на 95+ години да е начело? Според мен е редно да има някаква пенсионна възраст и за това. И въобще хората след 80 да си починат малко от управлението на света, тук визирам и американските президенти.

# 670
Е, все пак не е мозъчен хирург. От работата й не зависи пряко никое човешко съществувание или това на света. Локдауните доказаха, ме успешно могат да се усмихват и ръкомахат щастливо и от монитора, 4-5 дни в месеца.

# 671
Радвам се, че парите са събрани за детето на Сакалиев.
Дженифър Лопез и Бионсе с подобна визия. Това ли е новата мода?

# 672
Знаете ли къде може да се гледа интервюто на Даниел Бачорски, там обяснява защо се е разделил с първата му жена?

# 673
Кралицата толкова като искаше Чарлз да стане крал, можеше още преди 10-20г да се откаже от престола и да си гледа старините. Да даде път на "младите".
Сега ако им спрат фб и инста, кво ще правят тия бръмчалки Тоци и т.н се чудя!?
Не става, нейната цялата мисия е да е в противовес на отказалия се сам от трона Едуард VIII. Така ще почне всеки да си се отказва като му е угодно и е преценил, че иска/трябва, а това е субективно и нестабилно за една монархия.

Поради същата причина и Филип е останал до нея, не от любов а за да съхранят монархията за децата си. Монархията в Гърция е рухнала, когато Филип е бил малко дете и това е било травма за цялото му семейство.

# 674
  • Sofia
Новите придобивки на Тоци 👠👠👡👡
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт