Звездни компромати - Февруари'22

• 294 253
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 780
Е, то този със сделка за 7 милиона, да не взема чисти, нали има разходи и плаща стоката, колкото да  е неговото, около два да кажем, ще свърши.
А при Големия бивш Шиши, не са с ясен произход, та не парадират.
Учудена съм такива токчета ли са на мода,  изглеждат евтини тези обувки,  ама щом им харесват.
А дано да си права за 2-та милиона чисти, като гледам г-жа Тоца се е развихрила.
Грях ми на душата, но й пожелавам да свършат по-бързо парите и да се оттървем от нея. Или просто да минем към план Б, пълен игнор.
Но виждам, че второто е много трудно за някои съфорумки, Тоца им липсва 😁

# 781
Актьорът Стоян Радев има ли говорен дефект?
Не бях забелязала в роли така да фъфли и да не може да изговаря “Р”
Днес го даваха по бтв и едвам му разбирах какво казва.

Беше в роля Simple Smile

# 782
Е, то този със сделка за 7 милиона, да не взема чисти, нали има разходи и плаща стоката, колкото да  е неговото, около два да кажем, ще свърши.
А при Големия бивш Шиши, не са с ясен произход, та не парадират.
Учудена съм такива токчета ли са на мода,  изглеждат евтини тези обувки,  ама щом им харесват.
А дано да си права за 2-та милиона чисти, като гледам г-жа Тоца се е развихрила.
Грях ми на душата, но й пожелавам да свършат по-бързо парите и да се оттървем от нея. Или просто да минем към план Б, пълен игнор.
Но виждам, че второто е много трудно за някои съфорумки, Тоца им липсва 😁
И аз смятам да не я споменавам повече, точно след като видя, че за месец -два не се споменава М.Дж, децата му,Пресила, баща му и фамиля.

# 783
  • Sofia
М/у бизнес срещи и шопинг,време и за плажче...
Скрит текст:

# 784
Аз очaквам сега както са се опаричили, Батинков да си отпусне душичката по гурме вечери и да се налее още малко. Тъкмо ще го доближи повече до самият Шиши.

# 785
  • софия
Гучи, Диор и клуб сандвич с п'ръжени бланширани картофи, и минерал уотър в пластмасова бутилка на гола маса 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂 Правилно. Треа да има кинти за Бланик. Тя не е Деса софийска, която харчи пари залудо за черен хайвер от белуга. Скромна, спестовна и аристократична женичка си е взел Мечо Тоцин.
Скрит текст:
Покъртителен ранен пернишки кич!

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 17:20 от zvаnchе

# 786
Актьорът Стоян Радев има ли говорен дефект?
Не бях забелязала в роли така да фъфли и да не може да изговаря “Р”
Днес го даваха по бтв и едвам му разбирах какво казва.
Мисля, че това е ролята му в Съни бийч, затова говореше така

# 787
  • Glasgow

Покъртителен ранен пернишки кич!
липсва сок от диспенсър, от онези по инклузивите 😅
Защо из целия Фб се майтапят с Ники Илиев, какво изтървах?

# 788
И аз отворих инстаграма и се потресох, ама тя направо на едро пазарува бре, на килограми ли ги продават вече, ше изкупи Гучито в Дубай, няма да остане за обикновените бръмчалки не-кралици 😄

Сериозни комплекси са това, аз подобно нещо не съм виждала досега, наистина. Точно най-долнопробния вид nouveau riche

Или ги пишат фирмени разходи да спестят малко данъци от 7те милиона 😅

# 789
  • софия
Нашляпал е разни билборди с тъпи цитати из Софията и се снима пред тях. Предполагам е част от пр кампанията за новия му филм.
Скрит текст:
🤣
Скрит текст:

# 790
  • Glasgow
Харчи като луда, а с плажна рокля дето аз носех 2002г на плаж в Каварна от някаква плажна сергия.

# 791
Днес май съм станала с д-то си нагоре, защото и Тоца, и Ники Илиев ме дразнят 😁
Него пък като го видях и осъзнах, че не е много вярно как мъжете остарявали по-добре от жените и ала-бала. Все повече ми заприличва на Томислав Дончев в бузите, не ми е смешно хич как работи при него земното претегляне и побеляването.
То е ясно, че всички натам вървим рано или късно, но за мен Ники си беше секс символ и съм разочарована 😃
А Джейсън Стейтъм примерно си ми е още секси, нищо, че е е по-голям с 14 години. За мен Ники изглежда вече зле за 40 годишен мъж. Сори, Ники 😔

# 792
Билбордите ги е пуснал онзи смешко Йонко.

Ники Илиев и Владо Карамазов много кофти оставяват, вместо да стават по-секси с времето….

П.п. Владо от известно време забелязвам, че и с Вергов не дружи вече. Със Захари казаха, че са се скарали покрай Мечките, но Вергов поддържаше приятелство и с двамата, но вече и с него не общува. Като цяло изглежда доста труден и капризен характер.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 19:14 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 793
Чула е, че винтиджа е на мода. Мечо не му мислете разходите. Човекът е бизнесмен - приискало му се е да се закичи с миска и е сключил добра сделка. Взел си е миска втора употреба за която вече някой друг е платил разходите за титлите, за него остава да харчи само за дрънкулки.
Харчи като луда, а с плажна рокля дето аз носех 2002г на плаж в Каварна от някаква плажна сергия.

# 794
Тоци, моля те изтрий снимките с картофките! Много те, моля! Хич не отиват на Гучи чепиците!
Сложи едни кроасани, портокалов сок и чаша кафе от закуската + гледката към небостъргача. Снимай как твоята ръка (с Картието) + ръката на мъжът ти (със скъп часовник) посягат към закуската, на заден план небрежно хвърли чантата на дивана. Пусни снимката БЕЗ текст и си ТОП, КРАЛИЦА, МИС ГАЛАКТИКА!

Моля те, бе Тоцинка, умна жена си, пък една Джулиана Гани прави по-добри снимки!

Общи условия

Активация на акаунт