Звездни компромати - Февруари'22

• 295 034
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 960
Какво да каже Брад? Той има непълнолетни деца и лоши отношения с майка им, още по-зле ще стане, ако говори. И то не за него, а за децата и ще е зле. Брад не е като онзи мрънкоч Бен Афлек, срам и резил.

# 961
  • Deutschland
Емилия е родила момиче днес. Georgina се казва

# 962
Рири иска да наложи това коремопоказване като мода.... Сакън!!
Изостанала е. Емилия е преди нея
Скрит текст:

# 963
Според мен Афлек споделя в отговор на годините, в които беше изкарван супер лош, защото жената по-подразбиране няма грешка в брака, стига да я снимат с децата до близкия Wallmart. Не е приятно за децата, но той не е обидил майка им директно, а цялата ситуация с брака - един вид може да е и грешна преценка от негова страна да се ожени. Все пак и двамата са се оженили след бурни връзки с други - Гарнър след развод, Бен след скъсването с Джен, което явно не е било от изчерпване на любовта.

# 964
Е, не. Какъв е този садо-мазо костюм на бременен корем. Нямат ли поне малко усет за граници и естетика тези хора. Много пошло.

# 965
Попринцип много харесвам Анджелина и все се чудя какво толкова се случи между тях с Брад, че се стигна до тези грозни сцени след раздялата?
Намесват се постоянно и децата, които няма как да не разбират какво се пише за родителите им в пресата.

За Адел някой нагоре писа, че я нападнали транс хората за дето казала, че се чувства горда, че е жена. Това пък не знам как да го коментирам, от толкова толерантност човек трябва да си мери не всяка приказка, а направи всяка сричка, поглед, жест… Не живеем в нормално време вече или по-точно нормалното се счита за ненормално, завоалирано под “дискриминация”.

П.С.
С това “канселиране” се оляхте вече, като чуя някой да “клеймва”, да го “чарджат”, а вече и “канселират” винаги се чудя толкова ли му е беден речника (българския поне).
Моля, потребителите в темата да не го приемат лично, но отстрани това постоянно вмъкване на чужди думи ( и то побългарени!) изглежда повече от нелепо.

# 966
Бебето може да се казва Георгина Joy

# 967
Не вярвам Анджелина да си измисля. Това, че има жени като Амбър Хърт, не значи че няма и истински жертви на насилие. А Брад си е признавал не веднъж, че има проблеми с алкохола и употребява трева постоянно.

# 968
Джорджина на баща си Жорж ли е кръстена? А този хаштаг коконът бейби?!

# 969
Със сигурност е кръстена на баща си Жорж. Все пак фамилията на детето не е българска, така че не звучи съвсем нелепо Джорджина Башур.

# 970
Не вярвам Анджелина да си измисля. Това, че има жени като Амбър Хърт, не значи че няма и истински жертви на насилие. А Брад си е признавал не веднъж, че има проблеми с алкохола и употребява трева постоянно.

Ама моля Ви се, те жените им са виновни, че пият...и това основното мнение в женски форум...
Даже роним сълзи за нещастните Бен и Брад.

Кой рони сълзи, къде? Бен изобщо не ми е даже симпатичен, жалкар.

# 971
Това че Брад пие и пуши трева, как доказва че налита на бой? Не е ОК, съгласна съм, но едното няма връзка с другото. За ваше сведение в Холивуд буквално всеки втори има същите пороци. Насилие не се доказва с "ама той пие", а с медицински документ. Всъщност някой запознат ли е дали Мадокс има такъв?

# 972
Познайте коя е тази :

# 973
От толкова филтри и грим, не знам дори човешко същество ли е или някакъв виртуален образ 😐

# 974
Гери Никол? 🤣

Общи условия

Активация на акаунт