Звездни компромати - Февруари'22

• 296 842
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 035
Василковски според мен е плашещо слаб. Той май е и доста нисък.

# 1 036
  • София
Като висока жена с висока дъщеря мога да кажа, че не ни е и целта да изглеждаме нежни. Силната страна ми е ръстът и ефектът е да съм жена тип амазонка. Няма как да съм крехко миньонче. 
Моето изказване е от моите 178см! Simple Smile С фина костна система съм и никога не съм чула за себе си определението - груба. Та целта е да изглеждаме женствени, което включва и нежността. Защото в крайна сметка сме жени, не можем да избягаме от природата си. Когато е дребна и да е груба никой не я приема насериозно, но когато има и един такъв ръст е доста плашещо-хората бягат. JoyНе споря, говоря от личен опит.
Мен също никой не ме е наричал груба и кобила, а и дъщеря ми също. Чак супер фина костна структура нямаме, даже щерката е атлетична и ни бие всички с волейболен ръст. Но има си излъчване, движения, ала-бала. Това е много важно. Пък като кача десет кила не ми личат така, както на едни 150 см.

# 1 037
  • София
Къде видяхте Стефани да е кифленски облечена? Тя е с възможно най-лелинския стайлинг, направо потрес.

# 1 038
Проблемът на дъщерята на Вергов и дъщерята на Щерева не е нито до ръст, нито до кг. Просто имат такова излъчване. Пълно е и с жени 1.50 също с грубо излъчване. Изобщо ръстът не е никакъв фактор и е безсмислено да се коментира това.
Обаче забелязвате ли как идва ново поколение звезди все дъщерята на еди кого си, сина на еди кого си и тук там гаджето на еди кого си...

# 1 039
  • Варна
Това че Брад пие и пуши трева, как доказва че налита на бой? Не е ОК, съгласна съм, но едното няма връзка с другото. За ваше сведение в Холивуд буквално всеки втори има същите пороци. Насилие не се доказва с "ама той пие", а с медицински документ. Всъщност някой запознат ли е дали Мадокс има такъв?
Едва ли.. То си е било  някакъв задвратник, едва ли е оставил повече следи от накърнено самочувствие.

# 1 040
Да, акцентът е по скоро на поведение, а не толкова ръста на въпросните дъщерички. Simple Smile

# 1 041
Да затвърдим кой е по-по-най...

# 1 042
Бебето може да се казва Георгина Joy
Джеорджина се каза,на бащата

# 1 043
Тази жена е за психиатър, по-добре да сме толерантни. 😟

# 1 044
  • София
Да затвърдим кой е по-по-най...

Joy

# 1 045
На мен пък Благовест хич не ми е сладък. На Джугани малкия ми най-симпатичен Heart Eyes

# 1 046
Истерични комплексарски родителски амбиции...

# 1 047
Да не би да са хакнали профила на Тоцито? Това звучи като пародия някаква.

# 1 048
Как пародия, точно в нейн стил е.

# 1 049
По някаква причина, която не мога да прозра, новата бременна синоптичка я обличат грозно от самото начало. И днес я гледам с някаква рокля с v образно деколте и подмушната игла да го приберат. Изобщо при нея стилът липсва във всичко.
Скрит текст:
Очилата за по-интелигентна визия ли са й ги сложили ?!

Общи условия

Активация на акаунт