Звездни компромати - Февруари'22

• 294 914
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Пловдив
Откъде знаете, че няма образование ??? Харвард ли трябва да е завършила ??
Със сигурност в интелектуално отношение може да сложи доста политици в малкия си джоб !!!
Вземете попрочетете. Буквално няма никакво образование. Обучавана е вкъщи от гувернантка по два часа на ден. История, литература, музика и френски.
Това, че е учила в къщи и получава частно образование не означава, че е без образование, тя няма и паспорт реално  … пак стигнахме до това - Харвард ли трябва да е завършила ?!
Нищо не е обучавана. Пак ви казвам - прочетете. Да ви дам ли линкове на английски?
Не е глупава, нито тъпа. Но някаква напълно посредствена женица имаща късмет да се роди кралица.

# 1 201
  • София
Орлин Павлов пък има фригидно излъчване, какво общо има с тази класация.
Ауу, ама как така фригидно! Според клюката Орлин бил вълшебник в леглото. Sunglasses

# 1 202
Спорът за кралицата може да се премести в темата за Кралските клюки Simple Smile
Иначе Кралицата е обучавана както всяка благородна дама за времето си и далеч е по-образована от наборките й Simple Smile Все си мисля, че на роялите не им трябва кой знае какво образование, освен да са наясно с английското право.

# 1 203
Откъде знаете, че няма образование ??? Харвард ли трябва да е завършила ??
Със сигурност в интелектуално отношение може да сложи доста политици в малкия си джоб !!!
Вземете попрочетете. Буквално няма никакво образование. Обучавана е вкъщи от гувернантка по два часа на ден. История, литература, музика и френски.
Това, че е учила в къщи и получава частно образование не означава, че е без образование, тя няма и паспорт реално  … пак стигнахме до това - Харвард ли трябва да е завършила ?!
Нищо не е обучавана. Пак ви казвам - прочетете. Да ви дам ли линкове на английски?
Не е глупава, нито тъпа. Но някаква напълно посредствена женица имаща късмет да се роди кралица.

То и Чарлз има един бакалавър само...
И бил първият с университетско образование.

# 1 204
Е,тя си изпълнява работата идеално,така че явно е достатъчно образована.

# 1 205
Тоца изглежда супер евтино. Сакенцето ѝ е като купено от Илиенци преди 15 години. Ризата и тя някаква странна. Но не е виновна тя. Не може да имаш пред очите си за пример мама и тати и да се обличаш стилно Laughing
Не успях да намеря фейсбука на родителите й, но затова пък попаднах на албум с дома им. Ето да си припомните за какъв кич става дума Flushed Joy
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=147585361975326&id=100 … a.146981868702342

Та в този ред на мисли, къде изчезнаха родителите на Антония?!?

Когато мама Ния беше с руснака, двете двойки се мъкнеха навсякъде заедно по почивки и екскурзии, но може би Батинков не е фен на такива групови изпълнения. Факт е, че родителите на мама Ния потънаха вдън земя, откакто е с тати Иво.

# 1 206
  • София
Абсурд! В оная тема и толкова не дават Grin
Не знам колко не дават, понеже именно заради перманентното плюене в кралската тема избягах от нея. Калните битки да си ги водят там, няма нужда да ги пренасят и тук.

# 1 207
Михаела Маринова по БНТ имитира добре познати песни.
Ариана Гранде ги имитира много добре.

# 1 208
За англичанки стават! Мисля, че Кейт е най-хубавата от цялата им рода Simple Smile

# 1 209
  • Варна
Бентлито си е с нормален волан.
Скрит текст:

Скрит текст:
Посипвам си главата с пепел. Извинения, моля.Blush

# 1 210
  • София
За англичанки стават! Мисля, че Кейт е най-хубавата от цялата им рода Simple Smile
Hands Plus1
И Филип беше хубавец. А аз за Катрин имам особено непопулярно мнение, та ще си замълча дипломатично.

# 1 211
  • Пловдив
Гергана Стоянова и Олимпия Мелинте в Банско...българката озвучава Елиза в сериала Влад...
Скрит текст:
[\spoiler]

# 1 212
Риана кога трябва да ражда, знае ли се?

# 1 213
Риана кога трябва да ражда, знае ли се?
Предвид минималистичното облекло, предполагам, че ще можем да проследин и разкритието ѝ даже.

# 1 214
Толкова съм стресирана, че ще чакам и аз Влад. И с удоволствие ще му се пусна 🤪
Не съм му почитателка като мъж и актьор, а след днешното му интервю в Култ и разказа му за посещение в ресторант, забравени памперси за детето и последствията от това, разказано по обедно време, загуби малкия интерес, който имах към него.
Но Лео Клещите е друга работа! Харесвам го много!

Общи условия

Активация на акаунт