Звездни компромати - Февруари'22

• 294 167
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 350
Много ми харесва прическата на Никол Ш. И такава къса коса страшно ѝ отива.

# 1 351
За мен най-добро шоу на Супербол направи Гага.

# 1 352
  • До морето
За мен най-добро шоу на Супербол направи Гага.
Жестоко е било шоуто на Супербоул. Настръхнах от кеф! Зверски завиждам на хората, които са го гледали на живо!Бяхме в Калифорния преди месец и гледахме един от мачовете за квалификации, не ми се мисли какви са били цените на билетите снощи!!!!

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 17:37 от Boho chic

# 1 353
Емили Р. никога не съм я виждала толкова облечена 😄😄

# 1 354
Крисия се е превърнала в кифла.

Скрит текст:

# 1 355
  • Пловдив
Най-обикновен тинейджър. Ако обърнете внимание по улиците, автобусите и моловете повечето момичета на нейната възраст изглеждат по подобен начин.

# 1 356
Бекъмови
Скрит текст:

# 1 357
  • На морето!
През 1998 Вики Бекъм е била като горда майка на Дейвид. Сега изглежда в пъти по-свежа.

Софи Търнър я гедам и виждам Санса на Супербол Satisfied

Крисия сигурно качва снимки от гримьорните на Капките, сценичен ми изглежда гримът ѝ.

# 1 358
  • Пловдив
Цеца Величкович на мини концерт в София...роклята и се изместила и цъфнали тия къдри Simple Smile
Скрит текст:

# 1 359
  • Sofia
Kanye West пуснал постове от типа "Иска ми се жена ми да е до мен", в резултат новата му приятелка го изтрила от акаунта си и май всичко с нея свърши.

# 1 360
Rolling EyesОх, то само тези постове да бяха... Заял се по детски с Пийт, вика му Скийт, разпространява клюки разни, публикува чатове... A, и писа, че Дейвидсън бил бойфренд на Хилъри Клинтън Satisfied
Явно пак е спрял лекарствата и е в епизод.
Kanye West пуснал постове от типа "Иска ми се жена ми да е до мен", в резултат новата му приятелка го изтрила от акаунта си и май всичко с нея свърши.

# 1 361
  • София
Риана
Скрит текст:

# 1 362
Риана ще кара дълга бременност, всеки ден има по някой гол корем. 🤭

Канието се заяждал и с Били Айлиш, много ми е антипатичен и не му разбирам гения. Наскоро в Гудрийдс видях, че майка му е написала чак книга за него - Raising Kanye: Life Lessons from the Mother of a Hip-Hop Superstar.

Много безумно ми се вижда.

# 1 363
Джей Ло трябва да знае как да оцени труда и на колегите си, не е тя една единствена с пърформанс на Супербоул.

И аз като видях горната снимка от снощи на Кание и дъщеря му си помислих, че е спрял лекарствата. Не изглежда съвсем в норми.

Еминем се е гипсирал, не е мръднал през последните 20 години.

# 1 364
  • Пловдив
Болестта на Кание, ако не се контролира, може да излезе той извън контрол. Явно никой не смее да му заповяда да си пие хапчетата. За мен, докато беше с Ким, тя му се отразяваше добре и го държеше горе-долу нормален. Но сега нещата явно ескалират
Скрит текст:
Майка ми е с биполярно разстройство и докато нацелим хапчетата беше много труден период за всички ни. Редуват се епизоди на жестока депресия (с тъмни мисли) и такива на мания (или свръх Его).
Та в следствие на един маниен епизод на 50 години беше решила, че се развежда, започва да живее на ново, барове, ресторанти, продава всичко и ще си живее както е искала. Но в комбинация с алкохол и недоброжелатели не ми се мисли какво би се случило ако ни нямаше. Отне ни може би година, за да влезем в стария ритъм на живот с хапчетата. Но си иска постоянство. А при Кание той и без това си мисли, че е Господ, та дано да успее да контролира тази толкова ужасна болест.

Общи условия

Активация на акаунт