Звездни компромати - Февруари'22

• 293 993
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
И защо са нужни филтри на Грейс, по дяволите? Все пак тя не е Андрея. Побъркан свят.

# 1 471
Джони в Белград днес, с най- високото отличие 'Мерит', за популяризиране на Сръбската култура и кино зад граница.
Скрит текст:

# 1 472
Втриса ме от Дамиано!
Ако може само да ги слушам, без да ги виждам Grinning

Тоцка заора дъното. Сутиен ... вярно ли (опулен емотикон)

# 1 473
  • гр.Пловдив
Липсва ли ви Ирини,
Скрит текст:

🌾Ден 0 - ПОДГОТВИХТЕ ЛИ СЕ?
Тази година очаквам житния режим с по-голямо нетърпение от миналата. Започнах подготовката от януари, когато изключих алкохола от ежедневието си, а през последната седмица съм основно на растителна храна (не съм спирала кафето и на няколко пъти хапнах разни десерти, заради идеята, че скоро ще са аут от менюто ми, но това да  ми е проблемът…).
Броя дните и споделям как остава само един и съм мега щастлива, а Иван ме пита: “нямаш търпение да умреш от глад ли?”. Отговарям, че бих платила всяка цена за покоя и тишината, които настъпват в главата ми  към четвъртия ден… Помня ясно как една от житните сутрини миналата година се събудих и ми трябваше известно време да разбера какво е различното около мен. Установих, че различната съм аз или по-точно тишината в мен. Хапвах житото си и… просто хапвах житото си. Без в ума ми да върви непрестанна дискусия на тема графици, битовизми, отговорности, планове. Давате ли си сметка колко излишен шум се налага да търпим И вътре в нас? 🙉
🌾Чакам житния режим като празник и се подготвих за него като за такъв. Имам запас от  пресни български орехи, истински мед, любим сорт ябълки. Имам био лимец. Миналата година го заливах с гореща вода в термос и на сутринта беше готов за консумация, но тази година ще опитам и oldschool  подхода с покълнало в керамичен съд жито. Като чиста синхроничност днес получих и тези красиви ръчно изработени от турски порцелан съдове, подарък от @malltohome.bg – новото ми откритие, за което ще разкажа друг път. (сега само ще споделя, че е първи по рода си онлайн мол с подбрани от една прекрасна дама супер качествени и стилни продукти😍) Имам купа за житото, купичка за меда, за орехите и ябълките, а също и прекрасен чайник за запарките. Удоволствието ще е пълно!
Пожелавам успех на всички и
предварително благодаря за споделените мисли и подкрепа в дневниците тук!

Страхотна е,винаги поддържана и лъхаща спокойствие и позитивизъм Flowers Hibiscus

Хвърлих око тези дни на съботно-неделните сутрешни блокове и ме впечатли Марина Цекова-разкошна е,но от Нова ги обличат много смотано...

Лорчето Крумова видях с ново предаване и се зарадвах-много опитна,с чувство за хумор и симпатична журналистка ,за разлика от така лансираната и пробутвана Мария Цънцарова,която адски ме натоварва наред с началника Диана Найденова ...

# 1 474
  • España
Прекрасна е. Как да се чуди човек как тая красива жена е родила тоя син.
То само синът да беше….ето го тук с двете си сестри
 :

Определено не остаряват красиво Каролина и Стефани….
А са били хубавици :

# 1 475
Те са си баби и дядовци вече, като млади и тримата са били  с доста приятна външност. На Стефани си й личи гуляйджийския живот...
  Сравняването със супер младата Грейс не е много удачно, ето я в по-зряла възраст:
Скрит текст:

# 1 476
  • на пистата

Тоцка заора дъното. Сутиен ... вярно ли (опулен емотикон)
Верно 😁
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4933079720092509& … d=100001715906954

# 1 477
Тая жена е ходещ учебник по психиатрия.

# 1 478
Липсва ли ви Ирини,
Скрит текст:

🌾Ден 0 - ПОДГОТВИХТЕ ЛИ СЕ?
Тази година очаквам житния режим с по-голямо нетърпение от миналата. Започнах подготовката от януари, когато изключих алкохола от ежедневието си, а през последната седмица съм основно на растителна храна (не съм спирала кафето и на няколко пъти хапнах разни десерти, заради идеята, че скоро ще са аут от менюто ми, но това да  ми е проблемът…).
Броя дните и споделям как остава само един и съм мега щастлива, а Иван ме пита: “нямаш търпение да умреш от глад ли?”. Отговарям, че бих платила всяка цена за покоя и тишината, които настъпват в главата ми  към четвъртия ден… Помня ясно как една от житните сутрини миналата година се събудих и ми трябваше известно време да разбера какво е различното около мен. Установих, че различната съм аз или по-точно тишината в мен. Хапвах житото си и… просто хапвах житото си. Без в ума ми да върви непрестанна дискусия на тема графици, битовизми, отговорности, планове. Давате ли си сметка колко излишен шум се налага да търпим И вътре в нас? 🙉
🌾Чакам житния режим като празник и се подготвих за него като за такъв. Имам запас от  пресни български орехи, истински мед, любим сорт ябълки. Имам био лимец. Миналата година го заливах с гореща вода в термос и на сутринта беше готов за консумация, но тази година ще опитам и oldschool  подхода с покълнало в керамичен съд жито. Като чиста синхроничност днес получих и тези красиви ръчно изработени от турски порцелан съдове, подарък от @malltohome.bg – новото ми откритие, за което ще разкажа друг път. (сега само ще споделя, че е първи по рода си онлайн мол с подбрани от една прекрасна дама супер качествени и стилни продукти😍) Имам купа за житото, купичка за меда, за орехите и ябълките, а също и прекрасен чайник за запарките. Удоволствието ще е пълно!
Пожелавам успех на всички и
предварително благодаря за споделените мисли и подкрепа в дневниците тук!
Какъв роман за няколко паници подарък. Simple Smile

# 1 479
Този й пост е като описание "елате да видите какво имам в сейфа"..., еле за Фейса не е тази информация, дано да не изреве скоро "обраха ни, изчезнаха ми палтата, пръстените и Картиетата".
То вярно, че като типична представителка на зодията си е тежка материалистка, но нейното наистина бие на комплекси.
Татко Бати ми беше симпатичен, докато някоя от вас не сподели просташките му коментари в клипчета. Вече всичките са ми едно голямо "Не" барабар с Бестчо, то не е виновно горкото, че им е дете, ама нали винаги вървят в комплект тримата 😁

# 1 480
Стрина за някой леФ ще ни навре и легото си, ко е за реклама на чаршаФЕ! Пепел ми на езика де😱😱😅😅😅🤭🤭🤭

# 1 481
Досега Тоцка ме забавляваше с напъните си, но рязко ми опротивя след клипа в който настойчиво сочеше с орловите нокти логото на портмонетата. В смисъл-Гледайте марката!
Комплексарска работа.
А халката е доста грозна. Ама това е 'щото завиждам.Joy

# 1 482
Симпатяга, симпатяга, ама колко хейт отнася в момента... И ако не знаете, син е на Кастро, затуй е такъв харизматичен. 😂

Прочетох една дама за тесните връзки на семейство Трюдо с Кастро и последователни положителни нагласи към него и политиката му, снимки заедно, младия  сега премиер като бебе тогава, та се сетих за това спомената бащинство.  Имат топли връзки.

# 1 483
Разгледах фейса на Тоца, има около 20 клипа от Париж качени, поне 10 с подаръците, другите какво ядат, пият. И поне толкова снимки. Няма и по 20 харесвания/лайка на публикация. 🤣

# 1 484
Стрина за някой леФ ще ни навре и легото си
Бързаш! Още е СтринКа. Струна може да стане след житния режим Smiley

Общи условия

Активация на акаунт