Звездни компромати - Февруари'22

• 293 853
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
Мисля, че Кубрат съсипа Андреа. Толкова неадекватно поведение и просташко при това. Колко е тъжно и жалко да гледаш човек, който е бил харесван, а сега дълбае дъното. Дано се оправи някога.

https://www.google.com/amp/s/blitz.bg/shoubiznes/andrea-lsna-po- … ws868790.html/amp
Хайде сега, Кубрат виновен... Нали имаше мнения, че жените не били виновни, че мъжете им пият. Мерете с един аршин, без двойни стандарти.

Ами продължавам да го твърдя това с Кубрат по ред причини. И без туй й загуби времето. Отдавна коментираше, че не харесва публичното й поведение по интервюта, а за какво беше с нея щом дори по телевизията го казваше? Що се отнася до пиенето на мъжете, не точно жената, а по - скоро, когато не върви с жената често започва и пиенето, а като не върви в повечето случаи вината е споделена.
На слабохарактерните и лабилните все някой друг им е виновен. Те затова и затъват все по- надълбоко, защото решението винаги е в нас самите.
Кубрат не я е накарал на сила да е с него, тя е тази която не можеше да се примири с раздялата и май още не може.

# 1 756
Това е ясно, но когато ти си по - силната личност уж, остави слабата докато е време, а не докато задълбае. Вината никога не е стопроцентова, въпросът е да не се възползваш от чуждата слабост. Защото, ако всичко е вече много дълбоко силният ще се изправи и поизтупа, а слабият ще лежи в калта.

# 1 757
  • На морето!
Кака Ванчи разказва за изкачванията си. Не е баш като на снимките в ИГ.
Скрит текст:
И аз с това идвах. Носа си е рязала и тя май, не знам ново ли е, но за първи път ми прави впечатление.

Слушах я за фон, докато боря едни таблици, и ми направи впечатление какъв болен егоцентрик и грандоман е, освен това вероятно има някакво име тази постоянна потребност да твърдиш, че си оцелял като по чудо, че си на ръба на смъртта и си се спасил, въпреки жестоките условия и екстремни, специално и извънредно случили се ситиуации, в които си попаднал. Не разбирам Жоро Тошев защо отделя толкова време на такива особи, то е все едно да покани Бактериева да ни разказва за бизнеса си с гримове в Дубай или Мегъзъ за духовните си учения. Олеква много и това предаване.

# 1 758
Това ако е вярно за Славена Вътова… няма да имам думи. Мъжът ѝ е доста интелигентен и секси, не ми се вярва да го зареже, заради този елемент.
Чак пък секси...

# 1 759
Аз пък имам съвсем друго мнение за Андреа. Според мен тя е наясно, че отдавна е стигнала тавана в БГ поп-фолка и в момента й е абсолютно все тая и не й пука и си прави каквото си иска. Тя въобще не е тъпа. Не е много добра в изказванията, но определено й работи мозъка, не е празноглава като Светлана Гущерова и тн. Даже това, че напусна Пайнер беше правилен ход. И без това в последните години Пайнер доста е западнал. Андреа с никого не дели печалбата си и всичко си е за нея. Има си участия и си пее.

В лайфа каза, че иска да има деца, но от правилният човек и каза, че не знае колко време ще й отнеме да го срещне, но се надява все някога да стане. Даже поздрави за детенцето Емилия и Башур и каза, че били прекрасно семейство и им се възхищава и се надява и тя да срещне стойностен мъж .

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 11:29 от daizy_g

# 1 760
Славена Вътова щяла да се развежда  заради Слави Василев

# 1 761
Да, коментирахме го вече.

# 1 762
  • На морето!
За мен в този лайф Андреа не  е пияна, на друго е, въпросът е защо приятелят ѝ я снима и качва в това състояние.

# 1 763
Този Слави Василев съм го запомнила визуално със странната линия на косата му. Отстрани, над слепоочията едни остри ръбове. Изглежда много дребен и гномест.
Не, че мъжът на Славена е пръв хубавец, не че и красотата е от първостепенно значение, но този точно... 🤪
И аз мернах кака Ванчи, много марково се беше барнала и много драматично говореше. Тя била "стрелян човек", със смъртта били приятелки. Трагедия.

# 1 764
Мисля, че Кубрат съсипа Андреа. Толкова неадекватно поведение и просташко при това. Колко е тъжно и жалко да гледаш човек, който е бил харесван, а сега дълбае дъното. Дано се оправи някога.

https://www.google.com/amp/s/blitz.bg/shoubiznes/andrea-lsna-po- … ws868790.html/amp
Хайде сега, Кубрат виновен... Нали имаше мнения, че жените не били виновни, че мъжете им пият. Мерете с един аршин, без двойни стандарти.

Ами продължавам да го твърдя това с Кубрат по ред причини. И без туй й загуби времето. Отдавна коментираше, че не харесва публичното й поведение по интервюта, а за какво беше с нея щом дори по телевизията го казваше? Що се отнася до пиенето на мъжете, не точно жената, а по - скоро, когато не върви с жената често започва и пиенето, а като не върви в повечето случаи вината е споделена.

Е, то и за раздялата на Кубрат и Андреа трябва вината да е споделена. Защо Андреа седя във връзка, в която не получаваше каквото иска. И то не беше май малко времето, в което е знаела, че Кубрат й изневерява и не харесва това и онова в нея. Честно казано, не я обвинявам, харесвала го е, надявала се е, обаче наистина често се изкарват мъжете виновни, пък жените - едни търпеливи и страхотни, перфектни. От друга страна, може би е по-добре, че не се е втурнала да го “завардва” с деца, пък после развод и драми с деца.

# 1 765
Александра я познавам и е свястна, от това, което съм виждала. Много бегло, по работа, но винаги е точна, професионалист, мила е, никога ама никога не се е държала нагло, здвездно, високомерно.
И аз не смятам, че е меркантила, защото иска да работи и изкарва пари. Никой не и ги дава, не е с някой чичо да я издържа.
То всички жени сме меркантили, аз на първо място - работя, изкарвам пари и искам да имам повече, заради децата и мен си. Намерила е мекото с инфлуенсърството, защо да не вземе каквото може.
Даниел никога не съм го харесвала. Ама сега ще го налазят разни каки, които ще ги привлича къща и пари и той ще е на кеф. Мега ми е противен и съм убедена, че и той е изневерявал/ва.
В крайна сметка те при историята с пръста бяха безкрайно млади, лелее аз какви неща съм правила на младиниии,  просто никой не е разбрал и не ме е развявал. И да беше щях да го преживея. То на 20 ако не правиш такива работи - кога:))))
Хич не е яко за децата някой ден, но имайки известни родители така ще е, ако не за едно за друго ще им се подиграват. Ей, Радина има синове, всички сме я виждали на ...снимки от младостта, виж там за мен е мнооого по-зле, от това с пръста, дето направо ми е смешно:)

Андреа, кака Ваня не знам какво да им коментирам, тотална загуба на време е да ги слушам.

Брад Пит не го разбирам, какво ги правят толкова тези милиарди, 15-20млн. повече или по-малко Sweat Smile
Нямат изхарчване Laughing

# 1 766
Скрит текст:

Цитат
Е, то и за раздялата на Кубрат и Андреа трябва вината да е споделена. Защо Андреа седя във връзка, в която не получаваше каквото иска. И то не беше май малко времето, в което е знаела, че Кубрат й изневерява и не харесва това и онова в нея. Честно казано, не я обвинявам, харесвала го е, надявала се е, обаче наистина често се изкарват мъжете виновни, пък жените - едни търпеливи и страхотни, перфектни. От друга страна, може би е по-добре, че не се е втурнала да го “завардва” с деца, пък после развод и драми с деца.

Точно това казвам, не че Андреа е невинна, но уж по - силната фигура не е имала доблестта да приключи след като видимо вече не беше запленен от нея и той вероятно много добре е знаел колко е лабилна. Иначе никъде не написах, че тя е невинна, гонеше кариера, той искаше деца. Разминали са се, но мисля, че той беше разбрал преди нея, че всичко е свършило и все пак тя беше до него с историите за онази Суши ли беше не знам. Позволяваш си подобни неща, пък лабилната до теб е удобна. Това не е поведение на доблестен мъж.

# 1 767
Не и ли е рано за криза на средната възраст на Вътова?! Съпругът и е адски богат, а тоя Слави картата и за фитнес не знам как ще плати!

# 1 768

Обаче как си приличат някои двойки - и двамата навяват асоциация за жаби.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 12:29 от Linda*kiss

# 1 769
Откъде всъщност да сме сигурни за финансовото състояние на този Слави Василев? Славена Вътова е това, което е, благодарение на американския измамник. Още си спомням като спечели Мис България каква селска пръчка беше.

Общи условия

Активация на акаунт