Звездни компромати - Февруари'22

• 294 042
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 295
И Стринка май чете темата Stuck Out Tongue Winking Eye
Взела е под внимание забележката ми и днес беше с широка роба, за да не личат формите и. Каза, че е родила 3 деца и...."плащала безплатно" 😂

# 2 296
Aдел с гаджето гледат all star game. СорЕ, ужасна ми е, с огромна глава и изглежда отегчена до рев на едната снимка. 
Скрит текст:
[

# 2 297
Взела е под внимание забележката ми и днес беше с широка роба, за да не личат формите и. Каза, че е родила 3 деца и...."плащала безплатно" 😂
в кое предаване е коментатор?

# 2 298
Пресечна точка. Започва веднага след новините в 16.00 часа.

# 2 299
Адел няма лошо, че е отслабнала...но да беше започнала да се облича и по-нормално. Вечно е ужасно облечена и с потресаващ грим.

# 2 300
  • софия
Как се плаща безплатно? Какво е плащала безплатно?

# 2 301
  • софия
Пеевски и дискретност? Не знаех, че криенето и дълбоката държава са дискретност.

# 2 302
Как се плаща безплатно? Какво е плащала безплатно?
Каза, че работила от 19годишна и имала осигуровки, но е родила 3 деца и си е плащала следенето на тези бременности. Каза "плащала безплатно" т.е. дори нещата, които би трябвало да се покриват от осигуровките и, тя си ги е плащала. Като повечето от нас...

# 2 303
# 2 304
 Джобни гаджета.

# 2 305
  • София
Адел изглежда като гигант до тези двамата.

# 2 306
Гаджето го харесвам, най-добрият му клиент също, нека, както стана ясно, НЕ.

# 2 307
   Е, като ще е Адел, да е Адел. Тя висока ли е? Доста, хм, наснована мадама, както казваше баба ми. Едното мъжче явно е гаджето, а другото кое е?

# 2 308
Тези дребчовци до Адел ми напомниха за един прастар филм *Боговете сигурно са полудели*. Повечето артисти там бяха едни маломерни, но яко скоростни бегачи.
Жилави машини.

# 2 309
Вихра Петрова също не си показва личния живот, ама вижте какво стори беше постнала на Св Валентин. Май е хванала някой нов богаташ. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт