Звездни компромати - Февруари'22

• 293 983
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 355
Никой не може да ме убеди, че не са й пипнали горнaта част на тялото s -40%, както и краката. Май само глезените не са. Все тая де, след take away случката това същество ми е мега противно, ако̀ и да докара тЕло на Ирина Шейх.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 09:03 от G&B

# 2 356

Е, не знам, аз виждам много грим и кадър, заснет от добър ъгъл, не толкова много обработка.
Тези са последните нейни снимки, които съм виждала. Изтрила си е инстаграма за съжаление.

# 2 357
  • Glasgow
За Капитонова да попитам тя що ще в Ергенът (все още не мога да намеря платформа да го изгледам)?  Непрекъснато повтаря че има приятел и уж живеят заедно (което е по скоро лъжа, няма следи от мъжко присъствие в нейните видеа), със сигурност има някакъв, когото не показва, но на стори от един чалга рожден ден го имаше, нещо като по млад Бойко Борисов беше.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 12:32 от Не се сърди, човече

# 2 358
Ronaldo
Скрит текст:

# 2 359
  • София
Хелън Мирън
Скрит текст:
Ванеса Хъджинс
Скрит текст:
Селена Гомес
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Джиджи
Скрит текст:
Сара Джесика Паркър
Скрит текст:
Серина Уилямс
Скрит текст:
Майката на Бионсе
Скрит текст:
Парис Джаксън
Скрит текст:

Дженифър Лорънс е родила, според клюките.

# 2 360
Сашо Кадиев ми е много анти, няма да липсва, ако изхвърчи - което би било логично.
Абсолютно съм съгласна, но при такава майка какво възпитание да има, че се и гордеела с него.
Толкова са нахални, отвякъде изкачат - филми, предавания, реклами, няма отърване от тези некадърници.
Знам, че мамин Шашко е много харесван тук, ама за мен е пълен бездарник, не гледам предаването заради него.
И понеже питате какво толкова е направил, ако беше предишния премиер дали щеше да е на работа още.
Четох, че миналата седмица се е държал безобразно с някакъв кинокритик, и човека е станал и напуснал студиото, и след него пак е продължил с обиди.
Хм, за кой точно бивш говориш? Че да си, признаем, те бяха двама за миналата година...
Ако говориш за ББ - еми, извинявай ама него го подиграваха нон стоп  - и Комиците и Пълна Лудница, ама не ги свалиха от ефир, нали?
Памела изглежда готина на тези снимки...
Иначе Кадиев не ми е симпатичен. Много ми анти като мъжки образ - конте, което дразни с поведение и папионки...
Бела Хадид ме спечели с тоалета си, но този извън подиума.На подиума са ѝ сложили парцал😶

# 2 361
  • София
Когато става въпрос за ефир, виновен е този, който прави гафа, без значение от причината. Работата е екипна и не се търсят виновните по веригата. В случая със Сашко, вината е на тон режисьора, че му е оставил включен микрофона, но псуването в национален ефир е от Кадиев. Можеше да остане само с глоба (каквато се налага редовно в телевизията), но случаят е по-сериозен, тъй като е по адрес на Кирил Петков - министър-председател на България, който е на най-важният пост в страната ни, т.к. не сме президентска република.

# 2 362
Започвам написаното с уточнението, че коментирам Капитоново в качеството и на публично известна личност от ТВ шоу, а не като влогърка. Личното ми мнение е, че гаджето на Капитонова има семейство (беше споменала, че е повече от 10 години по-възрастен от нея) и по този повод според мен тя е получила разрешение да се показва по телевизора като кандидат "мома".

# 2 363
  • София
Не мога да го трая мамин Сашко, но в интерес на истината не напсува КП, а даде израз на нетърпението си... Нямаше го местоимението - Да ТИ е.... Галфон, много си повярваха двамата с майка му.

# 2 364
То ББ, колкото са го осмивали и пародирали с джипката и магистралите, ако се уволняваше толкова лесно, нямаше да е останал водещ в телевизията.

# 2 365
Капитонова била държанка на женен чичи. Действа си по плана да е известна жената.

# 2 366
Още от моята “ любимка”, Аделчето.
Скрит текст:

Леличка.

Е, като е държанка, тоя чичко как я е пуснал в това шоу?
Капитонова била държанка на женен чичи. Действа си по плана да е известна жената.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 09:27 от alethea

# 2 367
Ние си пишем тук за новата инфлуенсърка Путин, но сутринта по телевизията физоиономията му нямаше нищо общо с последната снимката.

# 2 368
  • София
За Капитонова да попитам тя що ще в Ергенът (все още не мога да намеря платформа да го изгледам)? Непрекъснато повтаря че има приятел и уж живеят заедно (което е по скоро лъжа, няма следи от мъжко присъствие в нейните видеа), със сигурност има някакъв, когото не показва, но на стори от един чалга рожден ден го имаше, нещо като по млад Бойко Борисов беше.
В началото на актуалната тема за Ергенът има директен линк за гледане. Нещо пак не става да се качват линкове и не мога да го сложа.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 12:32 от Не се сърди, човече

# 2 369
  • София
Е, като е държанка, тоя чичко как я е пуснал в това шоу?
Именно защото е шоу.
Нито Ергенът е там с намерението да намери Жената на живота си по тв-то, нито жените примират да се загаджят точно пък с него.
Отиват за известност и хонорар.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 12:33 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт