Звездни компромати - Февруари'22

• 293 928
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 460
Някой назад беше пуснал интервю на някакъв с Анелия в YouTube - харесаха ми и двамата, добре се е получило, не знам кой е питащият, но и той ми допадна, добре им вървеше разговорът. Simple Smile

# 2 461
Нещо като компромат от оперната певица Мила Михова. Преди и след фотошоп от нея Grinning

Снимка, която тя репоства на марка, за която е снимана:
Скрит текст:

Снимката след обработка (с вече по-слаба ръка и по-светло червило), която е качена в профила ѝ:
Скрит текст:

# 2 462
  • Glasgow
Много ми е неприятна като цяло и не разбирам хайпа около нея, но тук дали защото през телефон гледам не виждам разлика.

# 2 463
  • София-Младост
Много ми е неприятна като цяло и не разбирам хайпа около нея, но тук дали защото през телефон гледам не виждам разлика.
Има малка разлика в дясната (на екрана в ляво), там където е косата. НО трябва да отвориш двете снимки една до друга, за д го видиш. Хич не се впечатлявам, че някой си направил крак, ръка или задник по-малки или по-големи...на живо нали се вижда кой какъв е.

# 2 464
  • София
Ева Лонгория .... нещо различна ми се струва в лице.
Скрит текст:

# 2 465
  • Glasgow
Тя на снимки замазва едно 20-25 кг, за една ръка даже не забелязах 😅

# 2 466
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Смесили са я с Мендес

# 2 467
  • Пловдив
На някои снимки все едно не е тя...

# 2 468
Това не е Ева Лонгория! Някаква комбинация с Лиз Хърли долавям

# 2 469
Всеки път, когато видя снимки на Мадона, се чудя какво става по дяволите с тази жена 🤐🤐🤐
А сестрите Хадид са ми крайно неприятни.

# 2 470
Взе ми думите от клавиатурата, на някой снимки бих се заклела, че е Лиз Хърли.
Това не е Ева Лонгория! Някаква комбинация с Лиз Хърли долавям

# 2 471
Аз преди харесвах Мила Михова, особено начина ѝ на писане и историите, които има, но в последно време ми прави впечатление, че с една групичка "елит" като Банда Банда демонстрират, че са някаква специална бохемска класа.

# 2 472
Аз преди харесвах Мила Михова, особено начина ѝ на писане и историите, които има, но в последно време ми прави впечатление, че с една групичка "елит" като Банда Банда демонстрират, че са някаква специална бохемска класа.
Те не демонстрират. Те се имат за такава и се вживяват в тази си роля.  В компанията им  с Банда Банда са  и дъщерята на Калин Сърменов, синът на Иван Лечев, Софиянска- Божкова  и тн. Реално са деца на богати и известни родители, но малко скромност не би им била излишна.

# 2 473
Те не демонстрират. Те се имат за такава и се вживяват в тази си роля.  В компанията им  с Банда Банда са  и дъщерята на Калин Сърменов, синът на Иван Лечев, Софиянска- Божкова  и тн. Реално са деца на богати и известни родители, но малко скромност не би им била излишна.

Точно от такива отрочета съм чела интервюта колко им е трудно в живота понякога, когато човек има известни родители. Смехотворно и цинично... И да - скромност не е излишна, но трябва и капацитет за това. Малко да се надмогне егото...

# 2 474
  • Glasgow
На мен ми е Пипи Дикова съща. Безинтересна и невзрачна дъщеря на зашеметяваща майка.

Общи условия

Активация на акаунт