Звездни компромати - Февруари'22

• 293 724
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 670
да.  И не е толкова стара - от миналата или по-миналата година...
Пандемично са подновили кампанията тогава. Гледам и с по- свестни снимки.
Въпросната е от откриването на магазина е и по- стара. Но не съм от Варна и нямам идея кога се е появил въпросният супермаркет.
Само си спомням, че се коментираше много във фб, тогава още имах. А нямам повече от 4 г. вече. Та затова.

Благодаря за напомнянето!

# 2 671
По мои спомени тази гнусна реклама беше за откриването на Паркмарт в ЦУМ. От тогава не съм ходила нито в магазина им във Варна, нито в ЦУМ, много отблъскващо ми подействаха снимките.

# 2 672
Дори не знаех, че има в София Sweat Smile
Вероятно е за софийския магазин, да.

# 2 673
  • Glasgow
И аз ги помня тези снимки и не са нови, но нали не мислим, че това е идея на Златка. Зад една реклама стои агенция и екип, тя е просто модел както и  рекламата на Николета с детските колички, които гледаше сластно и се чекнеше пред тях, едва ли е било нейна идея.

# 2 674
  • София
SAG Awards 2022:

Джесика Частейн
Скрит текст:
Лейди Гага и Брадли
Скрит текст:
Хелън Мирън
Скрит текст:
Селена Гомес
Скрит текст:
Никол Кидман и съпруг
Скрит текст:
Уил Смит
Скрит текст:
Бенедикт Къмбърбач и съпруга
Скрит текст:
Кейт Бланшет
Скрит текст:
Лиса Кудроу и Мира Сорвино
Скрит текст:
Наоми Уотс
Скрит текст:
Фейт Хил
Скрит текст:
Санийя Сидни
Скрит текст:
Винъс Уилямс
Скрит текст:
Александра Дадарио
Скрит текст:
Емилия Джоунс
Скрит текст:
Ванеса Хъджинс
Скрит текст:
Синтия Ериво
Скрит текст:
Рийз
Скрит текст:
Кевин Костнър
Скрит текст:
Сандра О
Скрит текст:
Кирстен Дънст
Скрит текст:
Маги Джиленхол
Скрит текст:
Джаред Лето
Скрит текст:
Дженифър Хъдсън
Скрит текст:
Росарио Доусън
Скрит текст:
Катрина Балф
Скрит текст:
Салма Хайек
Скрит текст:
Мелъни Лински
Скрит текст:
Кери Уошингтън
Скрит текст:
Ел Фанинг
Скрит текст:
Майкъл Дъглас
Скрит текст:

Джулиана Маргулис
Скрит текст:
Фран Дрешър
Скрит текст:
Лиса Еделстайн
Скрит текст:
Джейми Дорнан
Скрит текст:

# 2 675
Сигурн тия дето са криейтив екипа на тия топ реклами са млади спецЯлисти от НБУ…
Щом Денис Хайурла учи психология, вече нищо не може да ме учуди. Дипломната и работа може да е тема- Как се отразяват груповите занимания на сериозна връзка с 30+ по- зрял партньор. Има богат опит практически дет са вика😅🤭🤭🤣🤣

# 2 676
Аз тъкмо се връщам от постановката в която игра мамин Сашко. Ами много енергия тоя човек, не знам от къде се зарежда. Аз по принцип съм от харесващите го, на база впечатления от изявите му по телевизията. Но този път не ми хареса.  Нещо супер пренавит беше, като че преиграваше през цялото време. А може и ролята му да е била такава.  Аня Пенчева никога не съм я понасяла, но този път бях възхитена от нея. Много красива и харизматична жена. Страхотно тяло, не само за 60 годишна жена и в лице също много ми хареса. Уникална игра. Не желаех  да си отместя поглед от нея. НевероятнА. Сега разбрах защо се спряга за секс символ. Нека са живи и здрави и ни радват дълги години с таланта си. 
Скрит текст:

Верно ли се е играл спектакъла ??
Странно, защото пък в Пловдив Камен Донев се е появил в театъра и е съобщил, че предвид ситуацията в Украйна, не може да играе забавен спектакъл ?!

# 2 677
Сашко не беше ли в Америка?

# 2 678
....в Пловдив Камен Донев се е появил в театъра и е съобщил, че предвид ситуацията в Украйна, не може да играе забавен спектакъл ?!
Егати лицемерната глупост!

# 2 679
Сашко не беше ли в Америка?
Сега тръгва за Америка
Камен Донев никога няма да го разбера, съответно харесам. В събота го гледах по Бтв.....много поза, много хаотична мисъл. Халтура, според мен

# 2 680
Лейди Гага всеки път ми е различна, сега е слаба, без бюст. А тази Лиса Еделстайн ми е съща наша Станислава Армутлиева. На тази снимка много си приличат.

Искрено завид за Ивайло на Тоци. Вярно, малко пълничък, но това да му е кусурът. Взимам го и така. Хеле пък ако беше с мускули и фит фигура, щяхме да се биЙм тук за него Grinning.

# 2 681
  • Варна
Аз приоритетно купувам само тези яйца от рекламата. Сега научавам, че бай Злати ги снася и мъти. Биват и са големички, ячки , но на кой да се метнат. Flushed

# 2 682
Хелън Мирън е великолепна. Гледах ѝ снимки като млада, нищо впечатляващо, но ето че с годините характера изпъква и определя излъчването, доминира над физическите дадености, придава им 'онова' .И ето ти една уникална жена на възраст!
Никол Кидман и мъж са ми като карикатури.

# 2 683
  • София
Скрит текст:
уж новата приятелка на Кание, тя съща Ким К.
Аз не знам за чий се хващат с него(освен реклама...оназ Джулия Фокс си я знаеха май само в САЩ допреди "връзката" им), като очевидно не е преодолял Ким, реве за нея през 2 дни, на третия я мрази и плюе.
Имам приятелки, които се разделиха с мъжете си-същите мрънкалници, от едното състояние в другото, на всичко са въпреки и се оплакват на знайни и незнайни хора. Кание е 1:1, само с повече пари.

# 2 684
  • Sofia
Има хубави тоалети на SAG, доволна съм. Има красота, блясък.
Двете ми разочарования са Рийз с тази синя метла, която събира боклука до роклята (досега не съм виждала такъв гаф при нея, винаги е прекрасна) и Кейт Бланшет, която винаги ми е кралица и сега някак олеква с тези прелести на показ.

Общи условия

Активация на акаунт