Звездни компромати - Февруари'22

• 293 675
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 715
Кaти ми беше любимка ,когато бях дете . Добре изглежда сега.

# 2 716
Глория ще убие с голи ръце този, който е пуснал тези снимки! то корем, то дупе, то коса....
Гущерова не чакаше ли трето?!

# 2 717
  • Пловдив
Кати изглежда евтино. Не ми харесва на мен.

# 2 718
Като видях Кати се сетих-Цитирисис прави рубрика "Къде са те сега".Беше идея на предаването на Милен Цветков и страшно много обичах да гледам забравени известни личности от преди.
Гост Екстра Нина.Доста остаряла, с  големи нови зъби, които й пречат на говора.Живеела в Турция.
(Не успявам да кача линк)
Меди и Валериева също вече не се следват, не си харесват снимки и не коментират-първата индикация при такъв тип хора, че има нещо.
Както и Антоанет Пепе май отсвири семплият Филяк, съдейки по рязката промяна в съдържанието на инстаграма й.

# 2 719
Кати с нищо не се занимава, след като е родила дъщеря си Джулиана-(вече на 14г.),се е посветила на семейството. Разделили са се с бащата на детето.
Оказа се, по-точно съм забравила, че Кати е имала доста песни, не само Пеперудата. Много тъжен факт е, че майка и умира внезапно от инфаркт, когато Кати е била на 18г.

# 2 720
  • Варна
Кати с нищо не се занимава, след като е родила дъщеря си Джулиана-(вече на 14г.),се е посветила на семейството. Разделили са се с бащата на детето.
Оказа се, по-точно съм забравила, че Кати е имала доста песни, не само Пеперудата. Много тъжен факт е, че майка и умира внезапно от инфаркт, когато Кати е била на 18г.
Тя е само за Ергенина 😂

# 2 721
🍀

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 19:58 от miraxi

# 2 722
Кати първоначално я обърках с Венета Райкова Simple Smile Впрочем, къде се загуби тази жена?!

# 2 723
Е, може да цъфне на някоя осмомартенска трапеза или да празнуват нова, поредна книга на Патрик.

# 2 724
Гушеровица като я видях първо си помислих, че е Деси Слава на младини в слабия й перид във фейса..........

# 2 725
  • София
Кръщението на Гло и внучка нещо не ме грабна. Роклята й не ми допадна особено за кръщене на внучка.Не видях колеги и колежки. Илия Загоров беше по развълнуван по Глория отколкото от дъщеря и внучка🤣.Леко почерпен и облекло за кварталната кръчма 😄😄.На снимките видях на Дани Милушев бащата и неговата сестра,но майка му май не.Общо взето цялото кръщене е минало в песни на баба,дядо и мама.Ми ок,важното детето да е здраво и щастливо.😊

# 2 726
  • Mediterraneo
Волната пеперуда на Кати е 1999 г. Жената изглежда също толкова евтино, колкото навремето.
Анелия изгря някъде 2002. Не е голяма времевата разлика между двете.

# 2 727
Анелия гледам в Капките докато говори с Рачков, не знам какво си е правила, но все едно гледах Мария Игнатова с тъмна коса. За първи път намирам прилика между тях, не знам дали беше заради Рачков 😃

# 2 728
И на мен Анелия ми изглежда друг човек. Даже се зачудих дали е филк-певицата или някоя друга Анелия.

# 2 729
  • София
Е, Бест със сигурност ще става батко....

Общи условия

Активация на акаунт