Дисниленд Париж - тема 5

• 34 080
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Включвам се само да кажа за изхранването, че не може да се добави само за един ден, трябва да отговаря на резервацията Simple Smile

За значката и аз не знам откъде се взима, а ще искаме и ние да си вземем.

Онзи ден изскочиха изгодни билети на Уиз и ги взехме на доста добра цена за лятото, иначе и аз бях решила да ползваме България Еър, но на уиз излезнаха почти  1/3 от цената на България Еър.
Бг еър сега промоция за Свети Валентин и ако летите преди 30.06 може да се възползвате от намаление на 2-рия билет.

# 556
В Chez Remy не бях впечатлена от храната, но обстановката ми хареса.  Хареса ни много в Rainforest, има интерактивни статуи на животни, направен е като тропическа гора и храната е хубава.  Харесаха ни и Downtown и La cantina, те са на бюфет и има за всеки вкус.
А тези ресторанти в парка ли са, или в хотелите?

# 557
  • Пловдив
В Chez Remy не бях впечатлена от храната, но обстановката ми хареса.  Хареса ни много в Rainforest, има интерактивни статуи на животни, направен е като тропическа гора и храната е хубава.  Харесаха ни и Downtown и La cantina, те са на бюфет и има за всеки вкус.
А тези ресторанти в парка ли са, или в хотелите?
Chez Remy е в студията, Rainforest е в Disney village,  а другите два са в хотелите - Downtown е в Marvel хотела, а La cantina в  Santa Fe

# 558
  • Варна
Мисля че беше ресторанта беше Cape Cod, той е в един от хотелите, съседен на този в който бяхме. За това и го избрах. Вечерята беше превъзходна. Като влезеш в приложението можеш да видиш кой ресторант на кой вид хранене отговаря и съответно дали е на меню или блок маса.
Ние на меню не сме били.

# 559
Здравейте! Прочетох, че си търсите билети за Дисниленд Париж. Аз имам три билета (1 ден, 2-та парка) - без дата и без име, валидни до 1 юли 2023. Останаха ни неизползвани това лято, защото част от семейството не можа да дойде с нас.
Ако имате интерес, пишете ми! Склонна съм да ви ги дам с намаление.
Дали са свободни?

# 560
Да, билетите все още са налични! Пишете ми на лично съобщение, ако искате.

# 561
Здравейте. Следя темата от известно време, като ще организирам ходене, но още не съм решила в коя част през годината😀. Придстоят ми за четене и старите теми. Ще съм благодарна, ако някой знае кога са ваканциите на учениците в Европа и пише, искам да отидем в по-спокоен период,. Същевременно и да е топло, защото освен голямото дете, което искам да заведа, имаме и малко бебе.

# 562
  • Пловдив
Ще съм благодарна, ако някой знае кога са ваканциите на учениците в Европа и пише, искам да отидем в по-спокоен период,.
За ваканциите - Франция е разделена на 3 зони, които имат различни дати за да  няма струпване. В Париж ще е от 22 април до 9 май В този сайт може да се видят    https://www.service-public.fr/particuliers/actualites/A15047?fbc … Ufk6yCQRlWH7XNT2s 
Май месец е хубаво времето, но има доста почивни дни - 1, 8, 18 и 29 май и е възможно да има повече хора в Париж.

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 21:08 от violence

# 563
Да ви кажа, аз специално бях подбрала периода - в началото на септември, за да са започнали вече учениците и да няма тълпи. Беше фрашкано с народ. Или отново не съм направила добър избор, или просто няма ден без тълпи. Мнооооого е изморително това.

# 564
От моя опит.... като че ли най-спокойно беше средата-края на юни, след това началото на февруари (но това беше преди ковид, та не е много актуално), след това края на март, както и началото на декември. Само не ходете август - просто не се търпи - лично мнение...винаги има хора и е пълно, но едно е да чакаш средно по 15 мин  на атракция, друго е да няма опашка под 30 мин. Simple Smile Та препоръчвам или юни или края на март, като за времето е Божа работа. Ние като бяхме март беше супер приятно, юни хванахме брутална жега - 38 градуса, но може и март да хванете студ, пък юни да е приятно. Grinning

# 565
Включвам се сигурно с глупав въпрос.. Но какво точно значи Дисни вилидж? Бях останала с впечатлението, че е зоната преди входа на парка, в която се намират хотелите на Дисни. Но след като четох темите назад, разбирам, че не е точно така. Къде в това селце, какво има в него?
По-назад в темите четох и че може да се възползваш от следобедна закуска в хотела, в който спим, но не разбрах за кой вариант изхранване важи. Спряла съм се на Half Board, ще сме 3 нощувки в Шейен.
Правят ли изненади по случай рд - например да сложат надпис в стаята , балони или друго при заявяване или нямат тази практика?
В Avenger campus в прилжоението илиза да се букне среща със супер герои, но доколото разбирам може са се букне само като си там или не съм разбрала правилно?

# 566
Но какво точно значи Дисни вилидж? Бях останала с впечатлението, че е зоната преди входа на парка, в която се намират хотелите на Дисни. Но след като четох темите назад, разбирам, че не е точно така. Къде в това селце, какво има в него?
Дисни Вилидж представлява улица с магазини и ресторанти, в края на която е балонът, от който има супер гледка, ако го хванете да работи и не ви е страх от високо. Simple Smile В момента обаче, из Дисни Вилидж тече обновяване, та не се знае кога какво ще е оградено и може да не е много яко, имайте го предвид. Simple Smile

В Avenger campus в прилжоението илиза да се букне среща със супер герои, но доколото разбирам може са се букне само като си там или не съм разбрала правилно?
Точно така, трябва човек да е на място там в парковете (мисля, че не е нужно да си точно в Студиата, но може и да греша) за да се буукне срещата със супергерои. Не знам точно какво представлява, тъй като още не съм го правила, но доколкото разбрах места се отварят в 10 и после в 14 часа и трябва да се действа бързо. Хубавото е, че се избягва сто часово чакане на опашка, както е при принцесите. Grinning

# 567
  • В полите на Витоша :)
Здравейте Simple Smile
Направих резервация и избрах да платя само депозит, но след това никъде нямах опция да избера на колко вноски искам да платя останалата сума. В приложението и мейла, който получих, също няма никакви срокове за отделните вноски, само крайна дата, до която трябва цялата сума да е платена. Да се притеснявам ли, че нещо съм пропуснала при резервацията, или е нормално?

# 568
Здравейте!
Все още предлагам 3 билета за Дисниленд Париж, двата парка, на половин цена, без име и без дата, валидност - до 1 юли.
Преди да ми пишете евентуално, само вижте дали датата, която искате е свободна. Това става от следния линк:
https://register.disneylandparis.com/availability-calendar/?segments=ticket,ap

# 569
Здравейте Simple Smile
Направих резервация и избрах да платя само депозит, но след това никъде нямах опция да избера на колко вноски искам да платя останалата сума. В приложението и мейла, който получих, също няма никакви срокове за отделните вноски, само крайна дата, до която трябва цялата сума да е платена. Да се притеснявам ли, че нещо съм пропуснала при резервацията, или е нормално?

Така е, имате 5 вноски още. Никъде не го пише обаче колко ти остават.
Аз промених резервацията ни и сега имам да доплащам, та се чудя и доплащането мога ли на вноски или трябва цялата сума.. не пише нищо, ако някой знае Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт