Майчин дом Варна - тема 13

• 70 604
  • 916
  •   1
Отговори
# 870
  • Варна
Второто ми секцио при д-р Яков беше в екип с д-р Костов. Посещавала съм го и като бременна няколко пъти. И до момента съм му пациент. Мога само хубави неща да кажа за него. Добър специалист, мил, човечен, освен това е и с много приятно чувство за хумор.

# 871
Здравейте! Родих нормално преди 4 години при д-р Анна Атанасова. Всичко беше прекрасно. Тогава се следях при друг лекар и само родих в Майчин дом.  Може ли актуални мнения за женската консултация при нея? В сайта са посочени няколко пакета. Също така по коментарите прочетох, че и акушерки те следят. Как стоят нещата с болничния, ако искаш да излезеш по-рано ? Благодаря предварително!

# 872
Здравейте, бих искала да попитам дали има смисъл да отида при Д-р Юлия Бейлерян с направление от личния ми лекар? Тъй като знам, че Майчин дом е частна болница и има голяма вероятност това направление да не ми е в полза. Също така ако някой може да ми даде повече информация за хромозонния тест там. Като цена, ползи, само с даване на кръв ли приключва целия процес и т.н. Въпросите ми може и да са прости, за съжаление не съм запозната в тези среди. Благодаря предварително!

# 873
Обадете се на регистратура и ще ви кажат дали работи със ЗК. Нямам идея за какъв хронозомен тест става на въпрос обаче.

# 874
Хромозомен тест е Пренатест. Може би за него става дума. Ако и на нея й е излязъл кофти резултат от онази малоумна грешка наречена биохимичен скрининг... трябва със закон да го забранят. С третата бременност, това нещо ми изкара акъла и правихме Пренатест, точно за да се видят хромозомите как са свързани! Сега имам чудесно 3 месечто бебе!  Обаче глупавият биохимичен скрининг ни изкара акъла до безобразие. Надявам се да помогна с тези редове, да подействат успокояващо на някоя изплашена жена, за да не преживява огромният ужас, който е масово явление, след бхс. Бъдете спокойни дакато чакате Пренатеста да излезе, всичко ще бъде наред! 🍀

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 08:23 от КремонаЛиза

# 875
Здравейте, бих искала да попитам дали има смисъл да отида при Д-р Юлия Бейлерян с направление от личния ми лекар? Тъй като знам, че Майчин дом е частна болница и има голяма вероятност това направление да не ми е в полза. Също така ако някой може да ми даде повече информация за хромозонния тест там. Като цена, ползи, само с даване на кръв ли приключва целия процес и т.н. Въпросите ми може и да са прости, за съжаление не съм запозната в тези среди. Благодаря предварително!

Пренатеста е на пакети, има от 1150лв до 1900-2000лв, мисля че най-често препоръчват този за 1150лв, поне на нас така ни го бяха обяснили, той обхваща май 3 хормона. Можете да разберете и пола чрез този тест.
Вашият следящ лекар ще Ви свърже с жената за час и дата, при мен така беше.
Успех и всичко ще е наред!

# 876
Когато аз правих пренатест се свързах директно с Вижън и се уговорихме с тях. Използвахме само лабораторията в Майчин дом и си платих директно на тях. Жената чакаше отвън и взе пробата, за да я изпрати. Резултата го получих след 4-5дни на мейл. Така че разгледайте компаниите, които предлагат такъв тест и изберете пакет. Не съм 100% сигурна, но мисля и че от Майчин дом насочват към Вижън.

# 877
Аз го направих с sels4life. С тях после и стволови клетки съхранихме.

# 878
Здравейте, може ли някой да ми препоръча гинеколог за премахване на полип с добри отзиви?

# 879
Здравейте, може ли някой да ми препоръча гинеколог за премахване на полип с добри отзиви?
Аз съм доволна от Максим Яков

# 880
Аз съм доволна от Максим Яков
Благодаря 🤗

# 881
Здравейте, изчетох доста по темата с Майчин дом Варна, но не мога да се ориентирам за докторите, тъй като мен ме интересува естествено раждане при д-р Костов или д-р Цонев. Доколкото чета повечето мами са раждали секцио. Може ли някоя мама, която е раждала естествено при един от двамата да сподели своето мнение?

# 882
Можете да се следите по здравна каса при лекар в града, има добри лекари, а ако сте решили раждането да е в Майчин дом да си харесате лекар от там и да ходите при него на феталните морфологии, които са 3 и така или иначе се плащат. Аз така направих и при първото дете, сега с второто пак. В Майчин дом избрах д-р Мирослав Иванов, сега пак при него ще родя, секцио по медицински причини. След първото се възстанових много бързо и съм страшно доволна от екипа му. Той е от Шумен също до колкото знам. Слава Богу не съм имала проблеми през бременностите и не мога да дам препоръка за лекар в Шумен. Пожелава  Ви успех със забременяването!

Точно фетални морфологии НЕ ПРАВЕТЕ в Майчин дом Варна! Там няма специалисти по фетална морфология нито техника!

# 883
Аз все пак направих първата си фетална при д-р Мирослав Иванов. Доста бързаше, иначе огледа добре бебока, но говореше много бързо и се задъхваше сякаш рецитира нещо и гледа да го изстреля по най-бързия възможен начин. Прегледа приключи за 20-25 минути, а съм чувала, че отива поне 1 час.
Даде ми ужасни снимки на бебето /на едната му се вижда само гърба, на другата само главата/...
За втора фетална си взех час за д-р Желязкова и не бих отишла пак в Майчин дом за фетална морфология.

# 884
Истината е, че нямат апаратурата, на която да видят всичко. Имах усложнения по време на бременността, които тук не успяха въобще да установят, докато на ехограф в друга болница в София на секундата видяха какъв е проблемът. Това беше преди 4г, но не вярвам нещата да са се променили кой знае колко.  Правете си феталните морфологии при сертифицирани специалити и с възможно най-добра апаратура.

Общи условия

Активация на акаунт