Любители на котки - Тема 170

• 30 343
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Никакъв проблем. Щом се прибра в къщи, все едно, че нищо не се е случвало.

# 136
Благодаря.
Нашият вет слага Tricat,но досега не съм прочела и на други котки да я слагат.
Как я понася Дивчо?
Мария, Майкъл е също с Tricat.

# 137
  • Бургас
Е,добре, благодаря.
Аз нямам претенции към марката/наименованието на ваксината,само да действа,да предпазва котарака.

Каза ми вет след една година да го реваксинирам.Но трябва ли предварително пак да се обезпаразитява вътрешно?Мога да ми слагам капки на вратлето,когато се позатопли още малко,но имам ужас от хапчетата за вътрешно обезпаразитяване.И на Харко му става лошо,и AnMary беше споделила,че Оникс е бил много зле след обезпаразитяване.

# 138
  • София
AnMary беше споделила,че Оникс е бил много зле след обезпаразитяване.
Ако се даде "нормално" хапче и не се предозира няма да има никакъв проблем.
Ветеринарят, който лекува Оникс каза, че не харесва медикамента (Празител), който беше дал другия лекар.
Бяхме говорили, че можем да го обезпаразитим 2м след лечението, но не сме го водили. Обезпаразитихме го с Vectra, но препарата е само за външни паразити.
На Аш сложих НекстГард комбо на 19ти ян., защото го извеждах. Но после стана много студено и не е излизал.

# 139
Да похваля, изобщо не мирише с нея :

# 140
Лисичка, можеш ли да я снимаш от вътре?

# 141
Лисичка, можеш ли да я снимаш от вътре?

# 142
# 143
Има я в избрани магазини на Дм.

# 144
  • Стара Загора

Заповядай, red! Редактирам се - сега видях, че е изчерпана.

https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/ot-soja-27798/stefo-carbon-ek … iven-vyglen-62110

# 145
Цената в ДМ каква е за 6 литра? Да разбирам, че в нашия ДМ я има?

# 146
Цената в ДМ каква е за 6 литра? Да разбирам, че в нашия ДМ я има?
Не помня, че взимах много неща.
Да,имаше я.

# 147
Неделна почивка 😺

Не съм се сещала да погледна котешките тоалетни в ДМ, а днес бях там..

# 148
Е,добре.Видяха се и аз имам проблем.Зак се усети и се качи,мн предпазливо,душейки всяка стълба.Горе намери храната,водата и толетната и и много внимателно обдуши всико,но не я видя.Тя беше под спалнята,в дъното.Извиках го да слезе.По едно време,не съм усетила как се е качил,щот той вече знае за нея.Само чух ужасен вой и трополене.Изтърчах и свалих Зак,който беше станал троен.Погалих го.Качих се до Сакура.Тя беше пак под спалнята,подуши ми ръата и ме остави да я погаля два пъти,после фуча.Видях Зак на стълбите.Тръгнах да слизам,той беше стъпало под мен и съвсем съзнателно ме захапа по стъпалото.
Слязохме долу,щот ми звъня телефона.И докато говорех се чу още по-ужасен шум.Хвърлих тела и бегом по стълбите.Видях едно кълбо от козина.Не се виждаше кой къде е.Извиках Зак.Той винаги слуша и го пуснах по стълбите.Сакура замина под спалнята.И на мен ми вучеше и съскаше и погледа и беше абс див.Не можах да я погаля.Галих Зак долу и ги разделих.До утре ще са затворени в различни стаи.Ще пробвам утре леко и ще купувам феромони.
Приемам и съвети
Ето ми го момчето.Мисля,че той пострада.

Ей за това мечтая сега.
https://www.instagram.com/p/CZmExGEK0Wr/?utm_source=ig_web_copy_link

Кой вид feliway да взема-класик или френдс?

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 18:00 от red soul

# 149
Ред, може би е добре да ги държиш поне ден-два в отделни стаи без възможност за нова среща и ново сбиване. Така може и да свикнат с мисълта, че някъде наоколо има друга котка.
Но кофти от всякъде.

Общи условия

Активация на акаунт