Любители на котки - Тема 170

• 30 381
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
AnMary,с какво сглобихте дървените летви?
С дрелка ли пробивахте?
Само с винтове и ъглови планки.
Но летвите са дебели и стана здрава. Спокойно можеше да използвам и старите летви, който са 1 см.
Трудно се режат, по точен размер. (със Зеге. Дъщеря ми каза, че трябва да купя на баща ѝ по-хубаво Зеге). Кубът ни не е точно куб Simple Smile
Плексигласът го взехме с размера на куба и се наложи да се изрязва леко.

# 181
Колко ви излезе плексигласът?

# 182
  • Бургас
Редакция-видях,че е прозрачно капачето.На мен ми трябва само пластмасовата изолация/картон или каквото се води.Картонът се реже лесно.С големи ножици(кухненски,за месо, много лесно става по спомени).
Благодаря за информацията!

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 18:16 от mariqivanova799

# 183
milenaka, много стЛашен дзвер Grinning
Моята Маца беше подобна, много жална кльощавелка, но сега е същата глезанка.

# 184
Flori,
Страшен дзвер Simple Smile

# 185
Абсолютно Grinning Ветеринарите казаха, че след няколко дни е щяла да умре, ако не сме я били намерили, но бързо се ориентира в обстановката и взе да командва.
Момичета и момче, искам да ви покажа още две пухкави красавици, бивши обитателки на едно мазе, понастоящем чужбински кокони.

Рисът с нахален поглед е щерката. Майката някой я беше изхвърлил бременна посред зима...

# 186
Абсолютно Grinning Ветеринарите казаха, че след няколко дни е щяла да умре, ако не сме я били намерили, но бързо се ориентира в обстановката и взе да командва.
Момичета и момче, искам да ви покажа още две пухкави красавици, бивши обитателки на едно мазе, понастоящем чужбински кокони.

Рисът с нахален поглед е щерката. Майката някой я беше изхвърлил бременна посред зима...

Какво да кажа,  flori_chica, има човеци и... просто едни двукраки.

# 187
  • София
Колко ви излезе плексигласът?
Взехме нарязани парчета, 50х50 - 12.99 лв
На мен ми трябва само пластмасовата изолация/картон или каквото се води.Картонът се реже лесно.С големи ножици(кухненски,за месо, много лесно става по спомени).
PVC ламперия. С макетен нож се реже сравнително лесно.
При нас стана малко като "имам копче и ще си шия балтон". Нямаше единични дъски (ламперия) и взехме комплект от 5 може би. Не са качествени, поне тези. Като се махне покривното/транспортно/предпазно фолио и пада боята на шарките Simple Smile

# 188
Мария, за да не спи Тери в спалня (с лек сън сме и нощните й радходки провалят нощта ни) и защото тя не ляга на земята, закупих нощно шкафче втора ръка за 10 лв. Сложих го в коридора наопаки. В чекмеджето му прибрах кабели за интернет и рутер, които биха могли да бъдат прегризани, а най-горе положих легълцето за котя. От земята до леглото прикрепих дъска, по която да се качва (не е нужна). Ако Хари би спал на ниско, може да застелиш директно пространството в шкафчето. И защото маците харесват уединение, може да да се зекрие отворът с импровизирана завеска -  навървена на шнур, закрепен с две малки пирончета (винтчета) в краищата.
Нямам налична снимка на "майсторлъка". Това е далеч по-лесно от коване, сглобяване, разкрояване....Шкафчето, което купих, е запазено, но и да си личи, че е било ползвано, може да се освежи с боя. Не вярвам, че обитателят ще го пощади за дълго Simple Smile .

# 189
  • Бургас
Хари спи до мен или върху гардероба(много рядко,буквално 3 или 4 пъти),за къщичка си ползва транспортната клетка понякога.Явно има нужда и от уединение.
Може пък да му хареса и да спи в къщичката,идеята е страхотна.

За морски свинчета купуваха библиотека,махаха рафтовете и слагаха на земята.Много интересни решения може да научи човек от форума.
Simple Smile

# 190
Див все е в краката ми. Колко успява да спи е друг въпрос.
Когато съм в къщи ми прави впечатление, че цял предиобед беснее, а следобед до вечерта спи. Особено ако аз мирувам. Иначе скача и ме преследва из апартамента..
И една муцунка Simple Smile

# 191
# 192
Рози и Бодли, много сладка муцунка Simple Smile
MarietaYo, завиждам много, Фрея никога не идва така да легне в някой от нас Sad
Вашите котки гледат ли телевизия? Този уикенд даваха Белият зъб по някоя от телевизиите и като се появи малкото вълче и почна да вие, Фрея така се вторачи, до рекламите беше ей така:

направо щяха да ѝ изпаднат очите, не мърдаше чак Simple Smile и от тогава я забелязвам, че се заглежда от време на време, е, не толкова дълго като тогава, но проявява интерес Simple Smile Другото, към което проявва интерес е да разнася един пантоф насам-натам, пък легне, пък го хапе, после пак го носи
Скрит текст:
кофти качество снимки:

Нормално ли е постоянно да си търси нещо да го хапе, ама така със сила и злоба някакси хапе особено, ако е гумено? Да не би да има проблем със зъбите?
Иначе понадебеля малко, не е вече толкова болезнено слаба, издължи се също доста, шегуваме се, че е порода дакел в котешки еквивалент Simple Smile
Мини, минахте ли на по-голям дупка? Ние от вчера сложихме първата и уж си ходи там, но днес е пълен провал, но както навсякъде съветват, ще проявяваме търпение явно Simple Smile

# 193
Триша, точно за това идвам да кажа. Минахме на следващата дупка вчера като се прибрах от работа. Заредих я с пълнеж. Този път не я мих, да си му мирише на него. Качих го горе, галих го, гушках го, дадох наградка (пак благодаря noragami Hug) Той слезе, пак го качих, казах му че е най-хубавия котарак. Следях го след това къде ходи, какво прави. Веднъж я ползва. Заспали сме с него, докато гледаме телевизия. Сутринта като станах беше свършил голямата работа в тоалетната. Не усещам да е ходил другаде. Но и предния път не усетих преди да го видя да рови във възглавниците и да открия съкровищата Grinning
Обаче днес не посмях да го оставя да се шири из къщата. Беше пак в коридора. Като се прибрах беше ползвал пак тоалетната по предназначение. Ще видим как ще е нататък. Ще проявявам търпение и ще следвам неговото темпо.
Хващала съм го да гледа детско. Ама с такъв интерес. Застанал близо до телевизора и зяпа. Бях заспала на Двама мъже и половина и след това стартирало детското. Щях да спирам телевизора, но като видях колко е впечатлен му го оставих. Не ми пречи да спя така. Всъщност нищо не може да смути съня ми Grinning

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 00:43 от Minnie.Mouse

# 194
И аз завиждам на Мариета и на Мини, при нас такова спокойствие само нощем, докато не мръдна и не ме усети будна:)
Див ТВ гледа, даже се случва да се вълнува. Качва се на шкафа и посяга на екрана с лапички на някои сцени.

Общи условия

Активация на акаунт