Любители на котки - Тема 170

• 30 335
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Ред, аз си мисля, че трябва да оставиш Сакура да се поуспокои и да свикне с новия дом и Зак. Всичко, което описваш, е невероятен страх и паника от нейна страна (пиша го като стопанин на може би най-страхливата котка на света.
Явно със Зак няма проблеми, може би тя в началото от ужас го е нападнала. На нея ще ѝ трябва повече време да свикне.

# 286
Много симпатично се развива темата. Почти винаги има главен сюжет, около който обединяваме енергиите си - търсене на Мюсли и Кари, бедата с Джеми, кастрацията на Харко, насила оженените Сакура и Зак - като в старите времена - по желание на възрастните, без да се познават и харесват.... Някак (като се изключи Джеминка) все има хепиенд. Чакаме скоро!

# 287
  • Бургас
Снимайте го този етикет на немски...
Ще го преведа.

Ред,аз ти казах за Зак,че е добряк и ще е кавалер.
Ще се успокои мацуранката.
Аз не мога да си обясня за Харко как може да е толкова страхлив,а на мен се довери още първата вечер.
Лошо не е видял у нас от никого,но си се страхува донякъде от майка ми и сина ми,а изключително много се страхува от външни хора.Бяга в моята стая и се пъха под леглото.

# 288
Недоволна,аз не тормозя котката.Не и се случва нищо лошо.Просто я побутвам,че с това темпо ще караме до догодина Сакура ме има за покровител,което и исках да направя от начало и заради което останах в БГ с нея Случи се Сакура е страхлива и фучи от страх Всички го знаем,Зак най-добре.Така я пази,че само Сакито да се освободи от страха си,ше живее в мир и любов Не съм вярвала,че Зак е толкова прекрасен.А направихме къщата с по-малък отвор,защото очаквах да я гони.

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 22:11 от red soul

# 289
Аз май изпускам нещата с Див.  Опитвам да го изморявам с игри. Да го гушкам разхождайки се из къщи и го пускам в момента, в който опита да хапе ръцете ми. Слагам ръкавици, когато съм седнала и се опита да ме атакува..
Но, не става..
Явно е моя грешката, че му позволявах докато беше бебе. И сега това е неговият начин "близост с мен" Не го прави със злоба, но зъбите му са остри вече Sad

От както не му разрешавам достъп до ръцете ми, имам две нощни атаки.  Явно в съня ми съм сложила ръце под главата, атакува тях, но реално е на главата ми.
Не знам вече какво да правя. Не искам да го отделям нощем в друга стая.. без това ме няма по цял ден в къщи.
Оплаках се Sad

# 290
# 291
Мари,и другите дами,които гледаха котешко колело.Попадна ми линк.
https://www.facebook.com/marketplace/item/1355594568222663/

# 292
  • София
Мари,и другите дами,които гледаха котешко колело.Попадна ми линк.
Мерси. Дъщеря ми каза "купувай!".
Малко ще им. Н57см,диаметър51см.

# 293
Здравейте! Имаме си котенце. На 9 месеца е, женско. Проблемът е, че започна да пикае на дивана. И то съвсем целенасочено. Ползва си и котешката тоалетна, но по някаква причина маркира и дивана. Дайте съвет как да я отуча, моля ви!

# 294
Предполагам, не е кастрирана? Може би е разгонена и маркира.

# 295
И като е започнала да маркира,има вероятност и след кастрацията да продължи.

При нас положението е с половин идея по-добро.Тя опозна долу през нощта,докато Зак рева почти през цялата нощ.Вече се движат в една стая двамата.До вчера само Зак си правеше неговите неща,докато Сакура хъскаше от къщата си.
Ирина каза че много са се обичали с Амор,който е баща на  трите и котенца.Дано се привърже и към Зак,поне наполовина
Скрит текст:
И понеже,след като от 4 ме държат будна,сега се кротнаха,а аз съм полусънена и пазя тишина,заради домочадието,гледам снимки.Сакура била копие на баба си-и характер,и външност,затова и я наричали Вива
А това е дядо и.А това е в момента.Тишина,спокойствие и уют.Дори детето тазк сутрин няма хокей.Можех да се наспя,ама..
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 15:03 от red soul

# 296
Явно Сакура постепенно започва да свиква и да се успокоява. Но Зак защо е ревал така през нощта?

# 297
  • София
Ред, вашият дядо е нашият татко Simple Smile
Може би Аш е последното му потомство. Ирина ми каза, че го е пенсионирала и е станал пловдивчанин.

Красавица.

Извеждахме Аш на разходка, много щастлив. Вирнал опашлето. Върл фен на бебе и деца.

# 298
  • Велико Търново
Здравейте от нас Simple Smile
Поради разни причини изпуснах предната тема и чак днес успях да наваксам с четенето. Нашите беладжии са добре, все още хем се ближат и спят един в друг, хем се бият от време на време. Понякога се чуват такива звуци, че... Намираме даже снопчета косми- най- често черни, горката ми Пиги. Втори пълнител фелиуей е в контакта, не знам дали работи. Мисля, че се бият по- малко, но от него ли или от нещо друго, не знам, но така или иначе все още не са спрели.
Радвам се, че Мария се реши да кастрира Харко и че всичко е минало успешно както за тях, така и за другите кастрирани приятели 🤗 С удоволствие се запознах с новите попълнения в темата, да са живи и здрави и много години да правят бели вкъщи 😍
По повод на последното запитване за маркирането на женска котка- на първо място заведете котето на вет, за да изключите здравословни проблеми, които да ви показва по този начин. Ако е здрава, значи и е време за кастрация. За съжаление ние минахме през това препишкване вкъщи с Пиги. Тя все още го прави понякога на различни места, не можем да разберем по какви причини. Свързвам го с борбите им с Буки, но не знам дали е така. Съветът ми е да не отлагате консултация с вет.
Ето ги нашите душички

# 299
bubalesa, и с моите беше същото, но все по-малко адини косми откривам, а в началото чак на ветеринар го водих, мислех че пак с е смикроспория, толкова много бяха. Ще се нагодят как да играят без да се нараняват Blush

Ей ги, побойниците, върху гардероба

Общи условия

Активация на акаунт