Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви артикули се препоръчват за болницата за раждане?
Какви са някои съвети за подготовка за раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви артикули се препоръчват за болницата за раждане?
Някои от препоръчваните артикули за болницата при раждане включват нощници, самобръсначки, чехли, лични документи, тоалетни принадлежности, хавлиени кърпи, връхна дреха според сезона , къси памучни чорапи , сутиен за кърмене , долно памучно бельо , дамски превръзки , прибори за хранене, мобилен телефон, бутилирана вода, пелени , бебешки сапун, бебешко олио и други.
-
Какви са някои съвети за подготовка за раждането?
-
Какви са някои от преживяванията на бременните жени във форума?
-
Защо не мога да отворя албума си със снимки?
Кажете как стои въпроса с химикалите за глава, че съм заприличала на зле поддържано същество с неустановен пол
Хубав цвят стана-даже след това и маска си направих-на лицето също
днес ми е ден за разкрасяване,ама докато оформя интинмите части минаха 20 мин.мноо трудно взе да става
Ама съм вече:"Чиста Къпана- 2 лв. бройката"-както гласяла някаква табела на магистралата

Няма да идвам на училището обаче, но после мисля да посещавам и даже да се изрисувам веднъж. Така че ще се видим лайф чаааак на 28
Имам чувството, че тази година ще я запомня като бременна - от началните опити и тръпки, после теста... ми че това си е цяла година! Как отлетя времето!