Отговори
# 2 280
  • Пловдив
Гордж, мерси, но не си изкоментирала новият ми такъв Wink

# 2 281
Познатият ми шофьор на камион все казваше: "На пътя по-лекотоварният винаги отстъпва (и се пази)." Тъй че да, карайки по-голямо МПС си с предимство и гледаш отвисоко.

# 2 282
да, бе анди - мечта ми е някой да ме гледа отвисоко с пренебрежение само защото возилото му е по-голямо от моето
или пък обратното - мачкай, щото дребосъкът няма да смее да ти пресече пътя

# 2 283
Мдам, леко феминистка вълна я тресе Анди. Ма нищо, ще ѝ мине. Simple Smile

# 2 284
  • София
Гордж, мерси, но не си изкоментирала новият ми такъв Wink
Добре е направен, монохромен, красив е.

Тия с едрите ППС мен не ме броят за участник на пътя. С детската ми пибитка ги връщам в лоното на правилника и хич не ми пука, кво, като съм с играчка от шоколадово яйце.

# 2 285
  • София
Нищо не казвам за мачкане и несъобразяване. Но на чисто несъзнателно ниво по-големият има предимството, че е по-голям. Добрите шофьори имат и самоконтрол, не само да владеят машината. Простаци навсякъде, но си има неща, които влияят без да се усещаме. На мен ми харесва, когато жени владеят големи машини.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 09:37 от Andariel

# 2 286
  • Пловдив
Не е до феминизъм. Сега да ви кажа съм много стриктна аз и колегите на такива МПС да спазваме правилника. Просто е - 20+ тона не спират така лесно, въпреки, че си спират ОК. И ако не внимаваш за разни самозабрвавили се, които си мислят, че като карат кола/джип за 100к+ белята става от раз. Ама пък и такива ги лекувам много добре...

# 2 287
Браво. Ей тва последното е приказка вече. Имаш чувство за отговорност. Това вече не е до самосвал или скъпа кола, а до човека.

# 2 288
  • София
Босилке, не съм феминистка, а съм за еманципацията, демек равенството. Мъжете са си завзели някакъв терен и не допускат лесно жени-играчи.  Аз съм си такава, не ме гледай, че съм много майчински настроена, подкрепяща и всичко женско! Другата част от мен е по-мъжки настроената, както се определя по клише. Това, което се смята за мъжки професии, мъжки предимства, аз го харесвам и оставена сама на себе си, наполовина съм майчински настроената и подкрепяща професия, наполовина съм все в мъжките професии тип инженерни. Все пак в завод съм работила.

# 2 289
  • Пловдив
Направих си още едно:

# 2 290
Ма къф е тоя смях рано сутрин. Вие я изкарахте, че човешки животи спасява. Joy вземете ѝ пратете по 1 букет  с благотворителна картичка.

# 2 291
  • София
такъФ, женски.  Падаме си по фройдистки неща - жени с големи камиони Wink

# 2 292
  • София
А трябва всъщност на теб.

Някой ми е пратил валентинка във вайбър, сега виждам. Че не е за мен е ясно, но, че не е стигнала до адресата - жалко.

# 2 293
Босилке, не съм феминистка, а съм за еманципацията, демек равенството. Мъжете са си завзели някакъв терен и не допускат лесно жени-играчи.  Аз съм си такава, не ме гледай, че съм много майчински настроена, подкрепяща и всичко женско! Другата част от мен е по-мъжки настроената, както се определя по клише. Това, което се смята за мъжки професии, мъжки предимства, аз го харесвам и оставена сама на себе си, наполовина съм майчински настроената и подкрепяща професия, наполовина съм все в мъжките професии тип инженерни. Все пак в завод съм работила.
Ти бъркаш нещата, макар да си напълно наясно, че няма как да има пълно равенство, предвид различията на чисто физическо и ниво психика при мъж и жената. Може да има равенство при избора на професия, заплащането, правата, но някои умения си остават чисто специфични. Замисли се защо няма гении жени композиторки (или поне не колкото мъже) или мъже медицински братя.

Темата за заплащането при мъже и жени на еднакви позиции също мога да поспоря. Simple Smile В 90% от случаите мъжът ще е с по-виско заплащане. Но ако ви се бори, борете се. Аз не ща. Убавея си и тва е. Stuck Out Tongue

# 2 294
Национален герой. Пренася картофи и прасета от село А до село Б. Да ѝ предпишеш жилището си, Андариел.

Общи условия

Активация на акаунт