Отговори
# 2 265
  • София
Именно, като се появиш на пътя и всички бЕгат, бЕгат! Никой не иска да е пред това чудовище! Колегите ти мъже как приемат това, че си жена и си на тяхна територия?

# 2 266
  • Пловдив
Анди, стълбе на нормалността! Heart Exl
Не те виждам да караш камион.
..
Саше, следваща идея за фотка – как простираш или береш ябълки.
Това е от тез камиони дет като караш зад тях и винаги хвърчат боклуци и бият по стъклото на колата. Стягайте ги по-добре тез платнища. Stuck Out Tongue

Като не спазвате дистанция не само ще ви бият ми и ще ви чупят даже. Grinning

Саше, а тир карала ли си? Или там както се нарича, пълен лаик съм Simple Smile

Влекача мога да карам, но нямам категория. Имам само "C". За да караш с ремарке/трайлер се иска "Е". Много се чудя дали да не изкарам....

# 2 267
  • Варна
Много се кефя на ония американските чудовища...

# 2 268
  • София
Изкарай! Ти си нашта гордост в мъжката професия! Няма само онази американка да я гледаме на телевизора, че кара огромен тир! И нашето момиче може!

# 2 269
  • Пловдив
Един колега е бил "свинар" - камион с 3 ремаркета пълен със свине. Карат двама човека и не спират никъде, че миризмата била ужасна. Но и накрая парите били №1.

А иначе този моят сега ще го продават и вземат чисто нов - по някаква програма. И така, че скоро ще ви покажа новият.

# 2 270
Тц. Дистанция спазваме. Зад камион е винаги рисково. Хвърчат ви нещата. Това самосвал ли се води?
..
Анди, то не е много за гордост, че се е нагърбила с подобна хамалска работа. Жена е.

# 2 271
  • Пловдив
Тц. Дистанция спазваме. Зад камион е винаги рисково. Хвърчат ви нещата. Това самосвал ли се води?
..
Анди, то не е много за гордост, че се е нагърбила с подобна хамалска работа. Жена е.

Самосвал се води.Босилке, няма нищо хамалско. Не обичам да седя на едно място. Даже и диско сервитьорка ми беше подтискащо ама трябваше да се бачка.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 09:12 от Sashka93

# 2 272
  • София
Кое му е хамалското, да не го товари тя с лопатата! Да, трябва да си поддържа камиона, но това едва ли е само оръдие на труда, а има и някаква симбиоза, познават се взаимно, така да го кажа. А спрямо мъжете сигурно действа вълшебно, като афродизиак. Представяш ли си, паркира това чудо и слиза нашата Сашка! Ха-ха, ще ми се да видя какви очи ще облещят мъжете!

# 2 273
  • Пловдив
А имам доста колежки по други фирми. Мъжете взеха да свикват. А за поддръжката си имаме асистанс. Квото трябва си го правят.

# 2 274
Анди, девойките край пътя пък въобще няма да се радват на жени шофьорки, ще си останат без клиентела!
Добро утро!

# 2 275
  • София
Всеки честен труд, който генерира доход за сметки и маникюр е достоен за уважение.
Сашкиният и за възхищение.

Добро утро, Горно езеро

# 2 276
Браво, Саше!
Добро утро!

# 2 277
  • Пловдив
Лори, спирала съм за бъзик до такава. Не им дреме. Вика 20 кинта за близ-млиз. Grinning
За тях кинтата е важна.

# 2 278
Евала за дързостта, но си е груба професия, да. Дерзай щом те кефи, Саше.

# 2 279
  • София
Моля ти се, сега остава и тях да ги мисля! Ще се преквалифицират!
По моя непредставителна извадка размерът има значение. Когато ми се случи да пътувам в посока околомръсното, виждам доста самосвали и други камиони и се заглеждам в шофьорите - поза, мимика и изобщо цялостното им излъчване. Винаги има едно леко превъзходство, но то и няма как да е различно, защото буквално гледат отвисоко и са едрогабаритни. Затова искам да виждам жени като Сашка - и те да гледат така от кабината, няма само мъжете да го правят!

Общи условия

Активация на акаунт