Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 55 401
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • Mediterraneo
Ето ги моите кичозни чанти, само тях редувам през последните 5 години, нито една няма повредена или износена. Качеството им се оказа много стабилно.

Скрит текст:

# 616
Абе тези дето сте с много чанти, не ви ли е досадно когато трябва да ги сменяте?
На мен ми е толкова досадно, че вече излизам без чанта, или с пазарска торба.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 18:38 от bubanka

# 617
Тарталета, чантите са много готини и хич, ама хич не са кичозни. Първата много ми харесва и с удоволствие бих я носила с дънки

*dreamer*, едни кожени сандали на висок ток имам на марката и са много удобни и качествени.

# 618
В работата ежедневно трябва да внимавам какво нося, в консервативна среда съм. И колкото там се съобразявам, толкова в свободното ми време съм перде Blush

Чантите не са ми толкова интересни, колкото обувките. Рядко съм "А! Тази чанта трябва да я имам." Разделила съм ги грубо на за "през деня", "вечерта" и "крейзи". Първите са големи практични, вторите са малки в обичаен цвят, а третите - шарени Smiley

Море, много хубав модел. С какви дрехи мислиш да ги съчетаваш нещата?

# 619

Разглеждах есенната колекция на Оскар де ла Рента и няколко рокли ми намигнаха. Не, че мога да си ги позволя, не, че имам къде да ги нося, но ги харесах.
Интересно ми е каква есен/зима са приготвили големите модни къщи.

Тази рокля е разкошна Heart Exl Бих я носила с удоволствие. Без шлейфа, за ежедневна употреба.

Това е, срамувам се леко от себе си.
Недей да бързаш Smiley Hug

Сандалите са умопомрачителни, но в никакъв случай не бих ги нарекла кичозни. Много са яки и биха били страхотен акцент.

Също и обувките на Miss K и Дессислава.

пп. Море, не виждам проблем да си носиш чантата с кецове в ежедневието. Hands V

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 18:44 от outnocontact

# 620
  • Пловдив
Никак не ми е досадно да сменям чанти, по-скоро ми носи удоволствие. На достъпно място са ми, просто взимам, пълня я и прибирам другата. Тази година ще редуцирам малко бройката, че имам такива вече за хвърляне.
От Desigual най-често ъгълчетата по дъното ми се белят. Иначе имат красиви и интересни модели.

# 621
Всеки път когато сменям чанти имам по нещо забравено в чснтста. Няколко месец си търсих шифьорската книжка, докато не я открих в една от чантите си.

# 622
  • София
Аз нося сравнително малки чанти с 5-6 неща в тях.
Та смяната не ми е трудоемка, но понеже си държа ключа от колата в малките им джобчета все го забравям и трябва да се връщам обратно при смяна ( след като съм поумувала известно време защо не ще да се отключи).

# 623
Затова ползвам органайзер за чанти. Много практично нещо.

# 624
И аз така!

# 625
Затова ползвам органайзер за чанти. Много практично нещо.
Най-практичното за мен!

Но имам няколко чанти със средна преграда, които не ми позволяват да си преместя стандартния органайзер, та с тях ползвам няколко несесера в различни размери.

# 626
  • София
Аз май само в една от чантите ми мога да побера такова нещо. Купувам все чанти с прегради и джобчета, среден размер.

# 627
Аз нося малки чанти - крос боди, вътре има портфейл, несесер с червило и спирала и телефон. Прехвърлям съдържанието за секунда! Wink

# 628
В работата ежедневно трябва да внимавам какво нося, в консервативна среда съм. И колкото там се съобразявам, толкова в свободното ми време съм перде Blush

Чантите не са ми толкова интересни, колкото обувките. Рядко съм "А! Тази чанта трябва да я имам." Разделила съм ги грубо на за "през деня", "вечерта" и "крейзи". Първите са големи практични, вторите са малки в обичаен цвят, а третите - шарени
Това вАжи 100% за мен, консервативното мислене направо ме кърти, но хората имат очаквания и не върви да ги разочароваш.
И с чантите е същото, не са ми страст, но обувките ах.....

Работни чанти имам няколко и нося с месеци една и съща, а за вечер изваждам за 5 секунди минимума и или в джобовете, или в мини чантичка.

Органайзър ще натежи, не ми се мъкне И това, при все че повечето пъти колата го носи.

Забелязала съм, че чантите ги гледат жените, а обувките мъжете 🙃

Аз нося малки чанти - крос боди, вътре има портфейл, несесер с червило и спирала и телефон. Прехвърлям съдържанието за секунда! Wink
още едно съвпадение на 100% 😎 ама само за вечер

Момичeта, харесвате ли G-Star?

# 629
  • Street of Dreams

Синият леопард не е нищо, това е дете на любовта между калинката и питона.

Колкото харесвам G-Star, толкова и не понасям Desigual. Но пък са си направили име и са силно разпознаваеми - за добро или за лошо.

Общи условия

Активация на акаунт