Магазини Pepco 8

• 52 446
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, имате ли впечатления от този комплект прибори от Пепко? Винаги съм искала такива прибори и виждам, че в Инстаграм са хит сред и инфлуенсърите тази седмица, обаче се чудя това позлатено покритие колко ще издържи в съдомиялна?

# 436
  • На изток от Ада
Не пише ли за съдомиялна може ли да се мият там.

# 437
Не знам, снимката не е моя, не съм ги купувала още, чудя се дали да ги купя. Пише stainless steel, но нещо покритието ме съмнява, а и дръжките не ми изглеждат много стабилни с тази пластмаса ...

# 438
  • На изток от Ада
Виж ги на място. Скоро имаше на Брио прибори, златни в Кауфланд. Без пластмаса. Разгледай може и другаде да има.

# 439
На мен много ми харесва формата на лъжиците такава, в последните години много са модерни този тип прибори. Вкъщи иначе сме пълни с чисто нови комплекти неотваряни, ама са от миналия век и в сравнение с тези изглеждат твърде соц и ретро...

# 440
Аз пък преди време в брошурата видях черни прибори ,така и не ги видях на живо никъде.Някой има ли ги, как са като качество?
Показаните също ми харесват като форма и искам и такива,но не си падам по злато.

# 441
Аз имам лека неприязън към пластмасови дръжки на прибори за хранене...Любимите ми прибори са точно соц модел (имам и малко подобни на Брио, ако се сещате).😃 Но харесвам и по-модерни форми. Не съм виждала тези прибори в нито един от трите магазина, които съм посещавала напоследък. Откога са били в брошурата?

# 442
И аз не съм фен на пластмасата, със сигурност ще се захабят такива дръжки, ама пък са красивички...

# 443
Аз не харесвам пластмасовите дръжки предимно, защото се мият доста трудно там, където свършва пластмасата...Ако се натрупа мръсно е доста трудно да се махне при миене на ръка...Но със сигурност това зависи и от качеството на приборите и изработката.
С майка ми си купихме комплект валентински чаши- бяла с розово и розова с бяло, с надпис LOVE, 480 мл. Просто са страхотни (8 лв за комплект- 4 лв за чаша, цената е доста прилична за размера и визията)!

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 22:57 от dolce miele

# 444
  • София/Севлиево
Ние с ММ си купихме тези чашки

По 6 лв.броя,което ми се видя малко много,т.к.имам същия размер коледни  пак от Пепко,но за 4лв/бр.Обаче пък много си ги харесахме и перфектно паснаха на интериора ни в хола.Сега издирвам пак със златисто чаши за вода на нормална цена(намерих едни,но 90 лв за 6 чаши вече наистина е много)...

# 445
А някоя от вас да е купувала чаши за вино оъ Пепко? Аз искам да си взема от там докато не събера парички за тези които наистина съм си харесала. Видях предния път като ходих, че имат но нямаше много голям избор.

# 446
Чаши за вино имам страхотни от Икеа,от ония големите са ,много си ги харесвам.

# 447
Чаши за вино, купих миналата седмица от кауфланд, имаше луминарк намалени, но ми бяха дебели. И взехме немската им марка - 6 броя по 420 мл, за 16 лв.

# 448
Нашите са от била,имаха преди Коледа някаква игра,доста са големи.Много си ги харесваме,дебело стъкло е.Аз моята още не съм я пробвала,ама скоро ще и се радвам.С домашно вино как си отиват ако знаете 😂.

# 449
А някоя от вас да е купувала чаши за вино оъ Пепко? Аз искам да си взема от там докато не събера парички за тези които наистина съм си харесала. Видях предния път като ходих, че имат но нямаше много голям избор.

Всичките ни чаши са от Пепко и съм изключително доволна,имам и от луксозната серия.

Общи условия

Активация на акаунт