Магазини Pepco 8

• 52 423
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
А някоя от вас да е купувала чаши за вино оъ Пепко? Аз искам да си взема от там докато не събера парички за тези които наистина съм си харесала. Видях предния път като ходих, че имат но нямаше много голям избор.

Всичките ни чаши са от Пепко и съм изключително доволна,имам и от луксозната серия.

Тази по-ниската и ние я имаме. Доволна съм от тях. По-дебело е стъклото. Имаше една серия чаши на Пепко около 15 лв за 6 бр. те бяха тънки като вестник и се начупиха за има няма 2 месеца.

# 451
Gabriela1g тези по високите постоянно ли са в асортимента страхотни са. За Кауфланд не се сетих да погледна и от там ще мина да видя. В петък ще взема. Ако тези ги има постоянно ще взема от тях, ако не ще видя в Кауфланд. Икеа за съжаление няма при нас а не ми се ще да поръчвам онлайн иначе и там харесах бюджетен вариант, но ми се ще да ги видя на живо

# 452
  • София
Не съм впечатлена от ароматизираните свещи от Пепко. Купих два вида от 8лв. Нищо особено не са.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 19:33 от Amiamo

# 453
Gabriela1g тези по високите постоянно ли са в асортимента страхотни са. За Кауфланд не се сетих да погледна и от там ще мина да видя. В петък ще взема. Ако тези ги има постоянно ще взема от тях, ако не ще видя в Кауфланд. Икеа за съжаление няма при нас а не ми се ще да поръчвам онлайн иначе и там харесах бюджетен вариант, но ми се ще да ги видя на живо

Не ,не са.

# 454
Днес купих много готини стикери за яйца. Имаше най - различни видове. До касите се намират.

# 455
Бобчита, ти черната голяма свещ от 8 лв ли препоръчваше? 🙂 Онзи ден зелената ми се стори много приятна /черните бяха сложени нависоко, а пък са доста тежки😄/.
Все забравям да похваля една блуза, която взех за дъщеря ми. На 10 г е, обаче тази е за ръст 158-164 (или както там се води този размер, че още не съм наясно; сега носи между 140 и 152 см). От онези модели, които са къси и широки е, бежова, най-обикновен и семпъл модел. Обаче от вътрешната страна е много пухкава (да не би това да е онази материя за която стана дума тук преди време?😃), а отвън си изглежда най-обикновен памук. Сега дъщеря ми я носи с подгънати ръкави (стои добре) и каза, че топли. 🙂 Беше по етикет за 6 лв, но на касовата бележка е 5 лв.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 17:42 от dolce miele

# 456
Долче,черната със златен капак или златната със златен капак.И двете ги харесвам.

# 457
Футер беше материята.

# 458
Мариат, значи вече и аз ще знам какво е това. 😃 Значи имаме още една блуза от Пепко от такава материя.

# 459
Виж, поправи си в поста цената на блузката, че ме гризе любопитството за колко си я взела и колко е струвала.

# 460
Мариат, поправих. Натиснала съм съседната цифра. 🙂 И за 6 лв ми се стори много добра цена с това мекичкото отвътре.

# 461
Все се каня да похваля това панталонче, ама вече няма и не видях подобно

# 462
Взех си от приборите с дървена дръжка- сив силиконов черпак, розова решетъчна лъжица, както и една преса (не съм видяла как се води по етикет, но това с металния накрайник). 🙂 На много високо бяха сложили две от трите неща и голям зор видях, докато си сваля по 4-5 бройки, за да си избера (някои имат дефекти по дървото или силикона, както и нацепено дърво)!😅 После ще ги мия, подсушавам и омаслявам.
Много симпатични блузки-ризки имаше заредени:

Видях и чашите със златисто, показани малко по-нагоре.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 08:36 от dolce miele

# 463
  • Пловдив
В кой магазин е това Долче?

# 464
Мистик, в магазина до Кауфланд на Пещерско шосе (Пепко се води на улица, която все забравям, но е точно отстрани на К.). 🙂
Взех си малка златиста фигурка на зайче- много ми радва душата😍, още една чаша за йогурт (за майка ми- на много скришно място били при нас, затова не съм ги видяла преди). Също и една симпатична четка за съдове за 1,50 лв- взех я обаче с идеята да я използвам за тоалетната, но после ми досвидя да я използвам за тази цел...в такъв симпатичен ментов цвят... 😄
П. С. Чашата за йогурт по касова бележка е нещо като "кутия за храна"...😉

Общи условия

Активация на акаунт