Магазини Pepco 8

• 52 414
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
И аз взех зайчето,но сребристо.
И малко яйца за стаята на дребната.

# 466
Взех си днес и аз мини тиганчето за яйца, или по - точно яйце Grinning
Много му се радвам. Супер работа ми върши.

# 467
И аз го гледах вчера тиганчето...Много е сладко, но рядко правя по 1 яйце/палачинка...🙂 Иначе много ми се иска да имам и такова 😄

# 468
Мариат, значи вече и аз ще знам какво е това. 😃 Значи имаме още една блуза от Пепко от такава материя.
Май тази блуза, която описваш не е въпросната материя, футер ли беше.
От скоро започнаха да се появяват такива спортни дрехи, като блузата ти, те са с много дебело, ватирано отвътре, а отвън гладки. Вече кърпих такава материя, надупчена от котешки ноктенца. Като я бодеш с иглата е доста въздушна, не е така плътна. Струва ми се, че при пране ще се степа и животът и ще е 5-6 пранета.

# 469
Не. Прала съм зелената аналогична блуза (тя има и щампа) много пъти и си е ок. С уточнението, че аз пера на 30 или 40 градуса /тя и по етикет май беше до 40 градуса/. 🙂 Единствено от вътрешната страна падат купчинки с мъхчета и се налага периодично да ги махам. Иначе дъщеря ми много харесва тази материя и казва, че са и' много удобни тези блузи, а и са мекички.

# 470
От Великденските неща взех този заек, който мисля да си оставя и след празниците. Grinning
https://pepco.bg/produkti/заек-lp-easter-h-331759_2-2/

Но да ви кажа обиколих 3 магазина, за да го намеря.

Докато търсих заека в сайта ми се стори, че там са обявявани повече Великденски неща, които във физическите магазини не съм ги виждала. Може и да се бъркам.

https://pepco.bg/kolekcii/hskfjocviefs/

# 471

И аз се разписаха днес скромно 😇тениски за детето бяха доста назад според мен ще са в новата брошура
Магическа гъба
Торбички за коша с аромат на нар чудно 😁

# 472
На мен много ми харесаха зелените мъхести зайци. На живо видях зеленото яйце и изобщо не ми хареса. Изглеждаше проскубано и пускаше мъх. Не ми се чисти и след декорациите.

# 473
Този платнян зайо го имаше на Приморски във Варна, готин е,да

# 474
Мими,колко са големи магическите гъби?И как ти се струват?Аз доста ги ползвам,но има някой по-бързо се разпадат .

# 475
И на мен ми е интересно какви са им магическите гъби? Чудя се защо 2 броя струват 2,50 лв. В Лидъл в момента също има, 2 броя са 1,49 лв. Иначе съм купувала и по 1,50 лв за 1 брой от други магазини...
Пепко ще имат ли възможност за онлайн пазаруване?

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 18:53 от dolce miele

# 476
Аз имам някакви стари гъби и даже не помня от къде са,викам да заредя или на майка може да дам  ...в пепко явно са по-скъпи 🙄😁
Още не съм ги ползвала

Вижте толкова около една педя

# 477
От днес една стойка за банята и касичка (отдавна  се каня)

# 478
Аз имам някакви стари гъби и даже не помня от къде са,викам да заредя или на майка може да дам  ...в пепко явно са по-скъпи 🙄😁
Още не съм ги ползвала

Тази от Пепко ли е?
Дайте мнение за силиконовите формички за мъфини! Стават ли? Тънки ли са, дебели ли, огъват ли се много? Миришат ли неприятно?

# 479
Още не съм ги ползвала

Доста е голяма,моите всички са били наполовина.Не са скъпи значи за толкова големи.

Общи условия

Активация на акаунт