Магазини Pepco 8

• 52 409
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
От тези магически гъби, лично аз съм много доволна. Свалиха флуоресцентен маркер от стената(латекс), моливи и размазан пластилин. За "рисунката" с маркер отиде около половин гъба, но си беше стабилна творба 😃

# 481
Имам от тези от около година,не са мръднали,нямат миризма и лесно се отделят и мия в миялна без проблем.Много съм доволна.

# 482
Моята магическа гъба е наполовина като размер. Не съм я ползвала, но ще имам предвид вашите споделени приложения. Не е от Пепко, от бившия ни Триумф.

# 483
Да тази която снимах в ръката ми е от Пепко

# 484
  • Ст Загора
Ето и от Лидл магическата гъба.

# 485
  • Бургас
Какви са тези магически гъби?
Нещо като онези белите,които можеш да търкаш стените ли?

# 486
  • Ст Загора
Чистят с вода само. Всичко уж. А чистих в банята с една от Супера, изяде се, и свърши за едно чистене. Дали и другите са така не знам.

# 487
Точно старите ми гъби са така търкам и намалява гъбата

# 488
Аз чистя с такива гъби обувките и маратонките вкъщи- особено белите подметки - направо светват отново бели -бели. И то със съвсем малко вода и без препарати... така и не им намерих друго приложение , но и само за това си имам винаги 1-2 запас Wink Wink

# 489
Аз имам един чувал магически гъби от Алиекспрес за без пари. Откакто ползвам такива, почти намалих на половина пазаруването на препарати. А как си лъскам банята с нея , думи нямам. Много ги обичам !

# 490
Почти за всичко ги ползвам,много се харчат вкъщи .И за колата също,ако не си я миете винаги на автомивка вътре .

# 491
Какво точно в банята, Пийк? Плочки? Смесители?

# 492
Какво точно в банята, Пийк? Плочки? Смесители?
Всичко без огледалата. И плочки и керамика и смесители и...00

# 493
  • Бургас
Значи ще се пробват.
До сега само малките,бели съм използвала.

# 494
Пийкок, сподели на каква цена беше чувалът от Алиекспрес 😃 Извинявам се за тъпия въпрос, но какво по-точно чистиш на 00? Отвътре ли, отвън ли?🤔
Лещичка, зелените формички изглеждат много симпатични! Не че и червените не са, но си имам такива от Лидъл и са като двойници 😄 Благодаря за мнението!
А как изглежда от другата страна магическата гъба от Пепко? Или е еднаква от двете страни?🙂
Дева, като видя вкъщи нещо, което ми е от Триумф, още ме жегва нещо...😕

Общи условия

Активация на акаунт