Любители на кучета - 126

• 31 127
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Aз ползвам Bayer Kytix целогодишно .Има по-добър ефект от Форесто,а и Форесто не покрива и един много често срещан в БГ вид кърлеж ,само че Килтикс-а не трябва да се мокри.Затова и от Април до Ноември пипети с фипронил -Фиприст-а е много  по-евтин от Фронтайн,А като вали или ходим на река,язовир,море свалям каишката .

# 706
Момичета, обръщам се с молба към вас. Кученцето на един приятел е избягало днес в София. Моля ви,  оглеждайте се Cry

# 707
# 708
Честита да е Лори!Още дълги години да ви радва.🎂🥳

Честит 3-ти март също!🤍💚❤️

Миличкото избягало кученце,дано се намери бързо.

# 709
  • sofia
Честита да е малката пътешественика Лори!
Да е много здравичка и да сте заедно дълги години!

# 710
Честит празник!!!
Заведох  я на друг вет., който направи троен тест и вс беше отрицателно. Явно проблема е от глистите. Сложи и няколко инжекции, даде пробиотик за 7 дни и специален пастет за три дни. Акото веднага се в твърди и мисля че е добре. Има голям апетит вече, но не смея да върна пак гранулите. Това малко пастетче за 1ден ми се вижда недостатъчно. И почти не пие вода, а пишка редовно. Трябва ли да ме притеснява това. 2 кг и 500 тежи.

# 711
Йее, честит рожден ден, Лори! Heart

Честит празник! Blush

# 712
  • под тепетата
Добро утро!
Честити 3 на Лори! Да сте здрави и щастливи заедно! Много ѝ отива шапото Smile
Ч!естит празник на всички ни! Поздравявам ви с една моя любима песничка.
https://www.youtube.com/watch?v=-x6gK2-cyzc

# 713
Гиардия се лекува комбинирано с антибиотик и фебентел/фебендазол(или препарати съдържащи едно от двете - например дронтал,цестал),по определена схема .И трябва дезинфекция на всичко до което има достъп кучето. Както и да се изкъпе първия и последния ден на лечението за да не се самозаразява. Опасна е и за хора.
Аз дронтал давам целогодишна. И даже в момента не е дронтал, а милпразон, защото
Искам да правя профилактика за дирофилариоза.

Може ли информация как да проверя децата за гиярдия. А доколкото разбрах заради липсата на хигиена по нашите улици гиардията не е нещо, от което лесно може да се оттървеш.

# 714
Честит рожден ден на Лори! Да е жива, здрава и много игрива Balloon

# 715
  • тук-там
Честита да е Лори - все така красива, послушна и обичлива! Само хубави емоции да споделяте заедно!
Честит празник на всички!

# 716
  • Варна
Честит празник!!!
Заведох  я на друг вет., който направи троен тест и вс беше отрицателно. Явно проблема е от глистите. Сложи и няколко инжекции, даде пробиотик за 7 дни и специален пастет за три дни. Акото веднага се в твърди и мисля че е добре. Има голям апетит вече, но не смея да върна пак гранулите. Това малко пастетче за 1ден ми се вижда недостатъчно. И почти не пие вода, а пишка редовно. Трябва ли да ме притеснява това. 2 кг и 500 тежи.

Давай две пастетчета, ако не стига едно, ама вода е хубаво да пие.

Честита Лори, здрава, палава, щастлива и обичана ❤

Честит празник ❤🇧🇬

# 717
# 718
  • София
Честит Ден Рожден, мила Лори! Все така игрива и щастлива, и много пътешествия ти пожелаваме! Дълга и вярна служба на твоите любими двукраки! ❤❤❤❤❤❤

# 719
Жива и здрава да е Лори! Много да я слушат и радват домашните ѝ любимци!
И дано да ѝ дадат шапката!

Общи условия

Активация на акаунт