Любители на кучета - 126

• 32 371
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
Hrdza, Sivi, много ви благодаря! Междувременно и ветеринаря ми върна обаждане и ѝ дадох 5 мл - повърна след 15 минути, след още 20 още веднъж. Успяла да изкопае от една саксия на терасата 2 грудки на анемонета, от които хапнала малко и зарязала на килима в стаята - като ги видях направо полудях от ужас /на моя позната кучето ѝ почина от натравяне с грудки на нарцис... и то ротвайлер, а не дребосък като нея/. Сега ще изнасям саксиите на двора, въпреки че има опастност да измръзнат до април, но тази малката е голяма беля.

# 361
  • София
В такива моменти се радвам, че около нас не живеят много хора. Основно тези отгоре, надявам се да са си били на работа днес.
Милото половин-един час ви и плака като излязохме, после спа два часа. Стана и пак плака и ви, но и се заиграваше по малко. И май така на пресекулки е изкарал докато се прибере детето. Последния един час камерата ми падна и вече не го виждах. Иска ми се до края на седмицата да го оставяме така за по половин ден, но другата седмица за цял ден категорично няма да мога.
Пак добре се е справил мъжагата Simple Smile Утре би трявало да е по-добре и после още и още. Но не е лесно, това е сигурно.
Аз му казвам на ММ, че сега е идеален момент да си вземем още едно - ще можем да си го тренираме, заедно с Буба Grinning

# 362
  • Пловдив
Галски, честит празник! Да ти е много здраво порасналото момче! Да купиш подарък на майка му! (така се прави - когато детето има рд се купува подарък на майката. Обаче моите деца нещо не харесват тази традиция... Rolling Eyes )
На мен ми е последен ден карантина. На Шошо му омръзна да прави обиколко около блока - хората сигурно ни гледат странно как се въртим сутрин и вечер.
Мъчих се да го снимам навън, но нали по тъмно обикаляме - не стават хубави снимки. Та ето една типична за Саско

# 363
  • под тепетата
Айде, свободата, Шошо, иде!
Честито водолейче, Галски! Здраво и щастливо да расте!

# 364
  • София
Галски, покажи му на юнака ето тези сърнички, които днес леля му Тони снима в обедната почивка. Отдавна ми казваха съседите, че имало сърнички наоколо Simple Smile
https://drive.google.com/file/d/1vjEydRFv56T0hWPIVMjwvIX-Qo-zCKU … /view?usp=sharing
Бяхме с една немска овчарка - като щукна това ми ти куче, едвам я върна стопанина й. А уж е възрастна вече, на 9 години Grinning
Аз още съм 3 пръста над земята, че ги видях!

# 365
  • тук-там
Галски, честит да е рожденникът! Весел празник днес!
Поизпуснах ви нещо Sad Иланг да не е с ковид?
Моите се изпотръшкаха миналия месец. Само аз не го хаванах (нямах симптоми, но вс ден правех тестове), пазих карантина, но нали сме до планината, та кучовците не разбраха от нея - всяка сутрин на разходка, дори по-дълги заради седенето вкъщи. При нас има още доста сняг. Така че малко снежни поздрави:

# 366
Аз влизам с много важен въпрос - тази обсесия по чорапите свършва ли някога?! Скоро ще мога да поставя рекорд по скорострелно отваряне на чекмеджето, взимане на първите попаднали чорапи и обуването им 😆

Крадлата, изглеждайки невинно:
Скрит текст:

Да са здрави и щастливи празнуващите!

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 19:53 от Морско_момиче

# 367
Вълчан скоро навърши годинка и няма намерение да се отказва от любимото му лакомство - чорапите. Ей сега го хванах да си подговя тези, които свалих след работа, че се забавих, докато стигна до кокша.

# 368
  • Бургас
Не свършва, но става на епизоди, като се редуват обостряне и ремисия.
Поздрави от кака ви Елза, която вчера отново направи два чорапа на конци. И нейния най-добър приятел, който боклуци навън не яде, в л...на не се търкаля, не буйства, пръчки не дъвче, но като го пуснат от каишката, забива, та се не видя. Всеки с номера си, както се казва.

# 369
  • София
Много ви благодаря за прекрасните пожелания! Страхотни сте! Голям водоБлей е милия, но пък с тез мигли... като запримигва... как да му се скараш. Па и оня косматия много ги защитава!
За капак и младежа прихвана варицелата, та отново у дома. Каквото дойде и то ще мине! Чарли ще е още по-щастлив!

Иланг, мама му си поръча ботуши, да има и за нея (нищо, че не съм ги раждала Blush)

# 370
Аз влизам с много важен въпрос - тази обсесия по чорапите свършва ли някога?! Скоро ще мога да поставя рекорд по скорострелно отваряне на чекмеджето, взимане на първите попаднали чорапи и обуването им 😆

Скрит текст:

Нали е пинчер?

# 371
  • sofia
Галски, Честит да е батко му на Чарли! Да е здрав, щастлив и много да ви радва!
Леон изобщо не се заглежда по чорапи от около година вече. Simple Smile

# 372
Скрит текст:
Въпрос , има ли момент в който кучетата израстват драматичният период ?    Че моята е толкова драматична  и пищи  като заклана когато я обръщам по гръб или дори й докосна ушите , когато има публика . И е толкова убедителна , че на няколко пъти са ни спирали коли да ни питат дали всичко е наред с нея  и се налагало да обяснявам и демонстрирам актьорското й майсторство,  да не говорим колко пъти са ме гледали и обвинявали в насилие над животни .  Същевременно ако няма публика ни гък ни стон ,   дори и да я дръпна по- силно  , маха с опашка или  се предава ,тръгва да се извинява и приключваме.  Главният проблем в това, че се научи непослушанието и белите да ги прави основно публично   в резултат на което  веднага след като направи нещо което не трябва  почва да се прави на жертва  -дърпа се далеч от нас , пищи , мрънка тн и тн . Обикновенно не се впечатлявам от околните , но вече почва да ми омръзва да се обяснявам , демонстрирам и  в резултат на което тя се научава , че пред публика може да й се размине и да получи внимание от околните по този начин .  Вчера и днес направи такова шоу   след два-три месеца пазене на поведение . Но ако  направи беля на реката , в клетка или някъде с познати , запознати с таланта й  няма такива филми , идва гледа виновно предава се и чака да й кажа свободно   и след това се превръща в куче за пример. Ето изтормозеното  и битото  куче.

Скрит текст:

# 373
Скрит текст:

Скрит текст:

Нали е пинчер?

Половината. Майката е пинчерка, бащата - неизвестен.

Леон ми дава надежда, че един ден отново ще си обувам чорапите бавно и спокойно Hug

# 374
Скрит текст:

Скрит текст:

Нали е пинчер?

Половината. Майката е пинчерка, бащата - неизвестен.

Леон ми дава надежда, че един ден отново ще си обувам чорапите бавно и спокойно Hug
[/quote
Ушите му от малък ли му щръкнаха или като порасна? Понеже нещо се съмнявам в моя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт