Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 567
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София

- Здравейте, ще може ли да ми дадете пет нови мандарини, че тоя ваш служител изяде моите?🤣

Не мога да спра да се хиля, как изобщо се сети за това Joy
А дадоха ли ти нови мандарини?
Това  от сутринта се размотава в темата с вицове, но там липсава ЛИДЛ

# 1 441
А това не е ли виц?

# 1 442
Аз си пожелавам часовник Simple Smile Мислех да си харесам още някой за Свети Валентин, то пък нямаше.
Кухненската везна с копчета е счупена - от време на време светва сама и започва да показва каквото й падне, без да има нещо върху нея. Сигурно й пазя кутията с бележката някъде, чудя се дали да се занимавам да им я връщам. На година и нещо е, сигурно ще има разправии...

# 1 443
  • София
Ако е в гаранция, едва ли ще има разправии. Връщаш, ако не могат да поправят, връщат парите. Аз така върнах кафемелачка, ползвана година.

# 1 444
  • в кукувиче гнездо
Вчера си купих мандарини от Лидл. Прибрах се вкъщи, а се оказа, че от 15 бройки, 5 са с плесен. Грабвам ги обратно, касовата бележка в ръка и отивам да се разправям. Почнах с касиерката, после някакъв управител дойде. Не, нямало да се извинят, нямало да ги сменят. Били си съвсем прилични мандарините. Амбицирах се тогава и му казвам:
- Хубаво, хайде сега щом са Ви толкова прилични, изяжте си ги, ама без да се мръщите. Ако ги изядете без да се мръщите, си тръгвам веднага!
А той, идиотът му надъхан такъв, млад кариерист, ми се върза на акъла се съгласи. Изяде две и вика:
- Това е, толкова е дневната ми доза.
А аз му обяснявам:
- А-а-а, не, не, приятелю! Не сме се разбирали за никаква дневна доза - яж ги всичките!
Изяде и петте плесенясали мандарини тъпанарът! Вижда се явно, че му е гадно, ама яде! Накрая го похвалих:
- Юнак! ...А сега повикай главния мениджър!
Идва мениджър свежест, а аз му казвам:
- Здравейте, ще може ли да ми дадете пет нови мандарини, че тоя ваш служител изяде моите?🤣
Това е виц, нали?

# 1 445
  • Бургас
Пинкоооо,верно ли?
Я,кажи сега,виц ли е или наистина?
И какво стана с Главния? Дадоха ли ти мандарини?

# 1 446
Явно е виц, защото мениджър свежест има в Била, а не в Лидл.

# 1 447
Явно е виц, защото мениджър свежест има в Била, а не в Лидл.

Виц е, ама не по цитираната причина.

# 1 448
Ако беше истина би било много сладко-смешно, но повечето служители едва ли биха хапнали или да се смеят, по-скоро се ядосват, цупят и сърдят. Макар че в Лидл не съм попадала никога на нелюбезни хора. Може и защото ходя веднъж в седмицата Grinning

# 1 449
По повод на скъпото масло, донесоха ми от софийска млекарница на цена под 15лв./кг и е повече от супер. В повечето градове има подобни магазини. 24лв. за масло няма никакъв шанс да дам.

# 1 450
На Пино Ноар сме тази вечер, но за мен това е вино за готвене, би станал чудесен кебап, само дето готвих друго и го пихме. На мен ми киселее и вкусът му е по-рехав, силно, но воднисто, обаче аз по принцип не купувам Пеньоар Smiley и не ми е много познато като тип, аз обичам вино да е с аромат на плодчета. Може то да си е така нормално, взех го защото се промоцираше в брошурата, но ми е твърде безлично. Но пък и сиренца си нарязах, та съм на втора чаша.

# 1 451
По повод на скъпото масло, донесоха ми от софийска млекарница на цена под 15лв./кг и е повече от супер. В повечето градове има подобни магазини. 24лв. за масло няма никакъв шанс да дам.
И ние купуваме от Елена, но въпреки това ми направи впечатление 2 лева повишение в рамките на месец.

# 1 452
  • София
По повод на скъпото масло, донесоха ми от софийска млекарница на цена под 15лв./кг и е повече от супер. В повечето градове има подобни магазини.

Навсякъде пише за подобни цени в млекарниците. Наистина в София са на всеки ъгъл.
Влязох в няколко в Дианабад и Лозенец - масло под 22 лв. нямаше. Нарязано на  неравни парчета, пакетирано ръчно със стреч фолио и надписана  на ръка на малко етикетче цена. Това срок на годност явно е екзотика. Да не пиша за киселата миризма в млекарницата и нацупената продавачка. Последната не ми даде време да огледам какво друго продават. И се оказа, че не мога да плащам с карта - трябвало в брой.
Мерси съм и ще си пазарувам в Лидл.

# 1 453
В млекарниците, в които аз влизам, отношението на продавачките е било винаги прекрасно. Актуална цена на маслото не знам, заредена съм.

# 1 454
Такава е горе-долу цената на маслото по магазинчетата, но е мандраджийско, което е различно от онова по 25 лв.

Общи условия

Активация на акаунт