Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 519
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 455
Аз взех от млекарници Ракево, на 16 лв, уж сметаново. Изобщо не ми харесва, не знам какво има вътре, но стои трошливо и на малки бучици, според мен само е минало покрай маслото. Добре, че бяха пуснали във Фантастико на 4 лв, та се запасих от там.

# 1 456
  • Sofia
Аз пък вазех от ирландското масло на Милбона миналата седмица на 4лв, много ми харесва. Забравих да забележа нормалната му цена.

# 1 457
Щом е трошливо има повече вода. Хубавато е с 82% масленост минимум. Едно време продаваха едно чаено масло и водното съдържание му беше повече.

# 1 458
Щом е трошливо има повече вода. Хубавато е с 82% масленост минимум. Едно време продаваха едно чаено масло и водното съдържание му беше повече.
Направо хруска като го режеш 😄
Ми, изгубиха ме за пореден път малките магазинчета.

# 1 459
Вчера ходих до кварталната млекарница да взема кашкавалена извара. Продуктите са на Жълтуша. Маслото беше 20лв./кг., фабрично опаковано, но не знам дали има по-малки разфасовки.

# 1 460
И аз се уредих с ирландското масло.
Ракево отдавна продават боклуци. За съжаление всички малки производители след като завоюват пазарна ниша (Ракево е доста голям), тотално скапват нещата. Последното разочарование за мене е шокиращо - едно невероятно истинско кисело мляко в момента е тотален боклук и изобщо няма май мляко в него.
Бях си харесала сирене от малка мандра. Доста време беше добре, но започнаха да вадят маслото от него. А да купувам обезмаслено сирене на фантастична цена няма как да се случи.
Малките производители зорлем ни бутат в хипермаркетите, където големите фирми поне поддържат що-годе нормално качество.

# 1 461
Хаайде брошуркее къде си, идвай вече че ще заспивам)))

# 1 462
  • София
От както открих био маслото в Лидл, друго не купувам за ежедневно използване, повече ни харесва от Президент.  Само за гхи, дебна разни промоции, обикновено пак в Лидл Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 23:32 от nad_tab

# 1 463
  • Ст Загора
И аз чакам, брошурата 🙂Утре ще ида май За сешоара, за кефи ме този кабел дето се пребира. Моят сешоар е мн тежък и няма дефузер...

# 1 464
Леми, помниш ли го това сиренце? Липсва ми...😕

# 1 465
Браво! Толкова не съм се смяла от много време.
Вчера си купих мандарини от Лидл. Прибрах се вкъщи, а се оказа, че от 15 бройки, 5 са с плесен. Грабвам ги обратно, касовата бележка в ръка и отивам да се разправям. Почнах с касиерката, после някакъв управител дойде. Не, нямало да се извинят, нямало да ги сменят. Били си съвсем прилични мандарините. Амбицирах се тогава и му казвам:
- Хубаво, хайде сега щом са Ви толкова прилични, изяжте си ги, ама без да се мръщите. Ако ги изядете без да се мръщите, си тръгвам веднага!
А той, идиотът му надъхан такъв, млад кариерист, ми се върза на акъла се съгласи. Изяде две и вика:
- Това е, толкова е дневната ми доза.
А аз му обяснявам:
- А-а-а, не, не, приятелю! Не сме се разбирали за никаква дневна доза - яж ги всичките!
Изяде и петте плесенясали мандарини тъпанарът! Вижда се явно, че му е гадно, ама яде! Накрая го похвалих:
- Юнак! ...А сега повикай главния мениджър!
Идва мениджър свежест, а аз му казвам:
- Здравейте, ще може ли да ми дадете пет нови мандарини, че тоя ваш служител изяде моите?🤣

# 1 466
  • София
Маслото на Pilos е повече от добро, много ползвам масло ,затова мога да направя добра разлика от масло до масло. Няма да дам шанс на бълг. производители ,докато не се научат качествено да работят, защото масло се прави от сметана,  и трябва да е 82-83% мазнини, няма вода, не се чупи на малки парченца, не се троши,  да има аромат на сметана, и трябва ножа да хлътва мазно в маслото и по него да няма трохи. Това масло, което се продава по млекарници и подобни е с лоши продукти,  с много вода, лоша миризма, и най-често е мандраджийско, което пък вони отвратително, не мога  за нищо да го ползвам, хвърлям го и повече не купувам от него, научила съм се  през годините. Това е моето мнение като потребител и не ангажирам никой с него, това да е ясно. На никой не му е приятно цената на маслото в момента, тя и такава ще остане, но предпочитам да купя 1 пакетче качествено масло, пред разни измислени ерзаци, които  ще отидат в боклука. Да, не ми е приятна цената на хубавото масло, но и не искам да хвърлям пари за некачествени продукти. Така че съветвам всеки, който иска добро масло да подбира добре продуктите.  Заредила съм се с качествено масло, но какво значи "заредила" едно нищо, защото идва момент,  в който трябва отново да купя, а при мен нямам ли поне 1 кг масло, все едно нямам нищо. Така че подбирам много сериозно и купувам с мисъл.

# 1 467
# 1 468
Какво са тези оферти от сряда...заради трети март ли е?🤔

# 1 469
  • Стара Загора
Да, и за други празници са правили така.

Общи условия

Активация на акаунт