Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 200
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 30
Започвам да се чувствам като в 97-ма година, тогава цените скачаха и сутрин и следобед 🙄
А до онзи ден хората с фризерите и презапасяващите се бяха на прицел за подигравка.

# 31
  • Sofia
Гръцкият зехтин в метална кутия от 4 л, който е от утре - пускан ли е преди? Ако да - доволни ли сте?
Аз го виждам за първи път.
Мдааа... пускан е, харесва се...

# 32
Колкото и да се запасяват, тези продукти свършват, а проблемът остава. Аз имам още кутия и половина от ръкавиците, които бяха по 6 лв. кутията в ДМ и после не знам. 🤐 Надявах се да им коригират цената след като хората ги напуснат бесовете да слагат ръкавици без причина или пък дамски превръзки под маските...но това очевидно няма да стане.

Радка Аргирова каза тази сутрин, че след месец ще махнат зелените сертификати. Повече ме интересува какви ще са цените след месец. 🙄

# 33
Извинявам се но този слоукукър нещо като мултикукър ли е или нищо общо?

# 34
  • Ст Загора
Извинявам се но този слоукукър нещо като мултикукър ли е или нищо общо?
за бавно готвене е. Не е под пара.
Имам Слоукукъра 3,5л ами добре е 2 човека сме редовно готвех, забравих фурната. Слагаш и забравяш, че гитеиш.. Сега е на село. Аз си купих мултикукър. който има и слоу функция.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 11:18 от nasito8988

# 35
  • София
Воденичните се оказаха размразени, вместо охладени. И с едни малки мръсотийки по тях, едва ги измих.
Пилешкото месо изобщо не го поглеждам вече.
Трупат черни точки.

# 36
Брадичке, благодаря за красивата тема 🌺!
Това крема сирене от 100 гр.за лев кое е- пак ли е Милбона, но в малки кутийки, не съм го забелязвала особено явно, а пък чак в петък евентуално ще ходя до Л.?
Взех едно мандренско крема за под 10 лв/кг, не струва, ако малка Милбона е алтернатива  на липсващата Голдеса ще го пробвам. Голямата синя кутийка за малко да ми провали (вкусово) чийзкейка с тиква, добре че смесих това сирене и с маскарпоне.

# 37
  • София
Воденичните се оказаха размразени, вместо охладени. И с едни малки мръсотийки по тях, едва ги измих.
Пилешкото месо изобщо не го поглеждам вече.
Трупат черни точки.
   По повод на пилешкото месо в Лидл, бях купила разфасовка обезкостено пилешко бутче- не ми хареса.
Но ми харесва охладеното цяло пиле. Не ми е известно как постигат тази разлика във вкуса.

# 38
  • София
   По повод на пилешкото месо в Лидл, бях купила разфасовка обезкостено пилешко бутче- не ми хареса.
Но ми харесва охладеното цяло пиле. Не ми е известно как постигат тази разлика във вкуса.
[/quote]
Сигурно са от различен производител. Пилешкото, свинското, агнешкото и останалите меса се пакетират от различни  БГ фирми.
Трябва да се гледа и какъв е произходът на месото(без  пилешкото), защото не винаги е българско, както и вложеното месо в суровите заготовки(наденици,  кюфтета, кебапчета и т.н.).

# 39
Брадичке, благодаря за красивата тема 🌺!
Това крема сирене от 100 гр.за лев кое е- пак ли е Милбона, но в малки кутийки, не съм го забелязвала особено явно, а пък чак в петък евентуално ще ходя до Л.?
Взех едно мандренско крема за под 10 лв/кг, не струва, ако малка Милбона е алтернатива  на липсващата Голдеса ще го пробвам. Голямата синя кутийка за малко да ми провали (вкусово) чийзкейка с тиква, добре че смесих това сирене и с маскарпоне.
Не е в кутийки а е като пакетче масло.
Освен да пробваш, и да не ти хареса, поне няма да си дала много пари.
Намерих снимка:
https://cdn.bg-mamma.com/xeKl/KXRFP.jpg

# 40
Зехтинът в тенекия е хубав. Ще се купува.

# 41
Благодаря, Леми, това пък сирене изобщо не съм го мяркала (а в темата и да е коментирано, нещо съм го пропуснала). Ще го пробвам, разбира се.

# 42
Хубаво е това в пакетчето, да.

# 43
Благодаря, щом се е харесало дано е алтернативата.
Брашното за баници на РС пробвахме, добро беше (в хлебопекарната много се надигна хлябът - с една и съща мая и различни видове брашно правен последните дни).

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 15:09 от fenyx

# 44
  • Пловдив
Мерси за темата!
Аз не намирам разлика в брашното...просто е сменена опаковката.
Взех от новото пил.филе, което е в брошурата, ама не му е дошъл редът Simple Smile
Имам код подарък от 2лв за отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт