Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 228
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 45
Много благодаря за мненията за скоукукъра. Ходих до Лидл и го взех. Имаше още поне 10 бройки. Става въпрос за Варна на Битоля.
Наистина е 6 литра, видях на друго място сложен този от 3 литра, цената му беше дори по-висока с 2-3 от този. Цената на другия не беше намалена.
Аз живея сама и може би този ще ми е голям, но в голямото може да се сготви и малко, а обраното не.
Надявам се да съм доволна, тъй като от много време исках подобен уред, просто не бях сигурна дали този на Лидл е добър като характеристики. Сега ще разучавам и набелязвам рецепти.

# 46
А този слоукукър в тазседмичната брошура ли е или от отминали акции? Каква му е цената?

# 47
Подарявам

# 48
  • София
Благодаря за темата, записах се.
Снощи минах и малко пазарувах, масълце ,скаморца, моцарела и да питам това брашно  тип 650 на Belbake, какво е по точно, за какво го ползвате, това се води силно брашно или обратното беше, май силно, ама колко да е силно, Марчев го е купил , ама що го е купил и той не знае, благодаря!!

# 49
Аз последно с такова брашно правих хляб на малкия. Виждам го малко по-тъмно от тип 500.
Какво значи силно брашно?

# 50
  • Асеновград
Снощи минах и малко пазарувах, масълце ,скаморца, моцарела и да питам това брашно  тип 650 на Belbake, какво е по точно, за какво го ползвате, това се води силно брашно или обратното беше, май силно, ама колко да е силно, Марчев го е купил , ама що го е купил и той не знае, благодаря!!
За месене на печива. В последно време 40% 650 и 60% пълнозърнесто смесвам и меся. Бяло тип 500 ползвам по рядко.

# 51
  • Буркина Фасо
за да действаш Smiley
този тип клони към типово брашно.

# 52
Най-хубавото брашно което съм купувала някога е 400, взимах го Сърбия.

# 53
Марчева, аз го ползвам вместо тип 500, за домашен хляб, питки, пици, сиренки, за всичко. И от Лидълското, и на Клевър в Била е тип 650, и са на една цена.Повече ми харесва на мен от 500.

# 54
  • Sofia
Душата, колкото е по-голямо числото, повече има от зърното (и вкус разбира се), ама от 500 до 650 не е кой знае каква разликата, с втортото съм правила и Козунак даже.
Та за всичко става. Simple Smile

Какво значи силно брашно?
С повече протеин.

# 55
Тя ванилията поскъпва, какво остава за сиренето. Миналият понеделник взех 4 на биосет за 20 ст пакетчето,  този понеделник вече е 26 ст пакетчето от Лекси Пловдив. А в Т маркет 5 ванилии са 95 ст. Просто бях изумена.
E, вчера и аз се потресох в Т-маркет от цената на лимонената киселина...10 грама- 55 стотинки....🤪 В Лидъл за същия грамаж- 13 ст.
Скрит текст:
А в Лекси няма ли от онези малките пакетчета ванилия, които бяха по 2 ст? Най-обикновените малки прахчета...Редовно купувах такива от Триумф и страшно съжалявам, че ги няма вече тези магазини...😭  
Писах на Лидъл за непристигналия купон за 2 лв от предизвикателството, чакам отговор. 🤩 Сметката ми е била даже над 40 лв. (то с новите цени се подминават толкова лесно...)

И ние купуваме редовно брашно 650 от Лидъл. И пълнозърнестото. От тези два вида мога да направя всичко. От бялото купуваме много по-рядко.

# 56
  • Пловдив
Не зная дали няма да ме линчувате (че сигурно имат вредни съставки) , обаче у дома пощуряхме по сладкото с манго и чили

и азиатския снакс с вкус на скариди.

В нашия филиал още има поизостанали и вчера заредих.
Взех си от американския хрупкавия пържен лук (препоръчвам за акцент към сандвичи или други блюда) и американските палачинки (не препоръчвам).

П. С. Ако някой се интересува от тези купони, нека ми пише. Подарявам.

# 57
Добро е брашното на рс, ползвам го вече. 6 л. слоукукър се води голям. Ние сме с 4.7 за 4-ма и ни е ок.
Фините овесени ядки не ги харесвам въобще.
Днес направих голям пазар. Някой с мнение за филето от сьомгова пъстърва?

# 58
От няколко дни си мисля дали не е по-добре да се направи отделна тема за кодовете от Лидл, които да споделяме, какво ще кажете? Така хем ще е по-удобно за който се интересува, търси, предлага, хем няма да се разводнява тази тема.

# 59
Долче, тези малките ванилиики купувам от кварталното ми магазинче, но вече цената отдавна е 3 ст.(при нас де)😊
Сега отдавна не съм купувала, че последния път взех 4 или 5 мини-стекчета ×20 броя ги таксуват...😁
Може и ванилията да ни поскъпне

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 23:01 от Sofi_to

Общи условия

Активация на акаунт