Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 110 120
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 780
Пепина, благодаря! 🙂
Аisha, все си мисля, че може и да са откъснати по-рано...🤔

# 781
Аз бих върнала тези дето трябва да са червени, но не са, не отговарят на описанието, може да излезе кяр, купонче нещо. Иначе веднъж вземах червени и бяха един киселяж, от тогава не посягам. Ама щом ги хвалите, ще се прежаля следващия път.

# 782
И моите червени портокали са си нормални портокали Simple Smile Ама са сочни.

# 783
Тотално ме отказахте. Това е като Националната лотария. От 10 човека има 1 попаднал на червени...

# 784
Повече сме. 🙃
Така, сигнал подаден. 🤩

# 785
Долче, приложи ли снимки?

# 786
А, Пийкок, моето оплакване беше по другия въпрос. 😉 Портокалите ми се случиха червени. Затова няма как да приложа снимки.

# 787
  • Буркина Фасо
Ами объркване при пакетирането сигурно. Като онази минерална вода, която се оказа ракия...😁
Това сериозно ли?!?? Open Mouth
не е грешка при пакетирането.
вече е ясно всичко.

# 788
  • Бургас
Моите "червени" портокали бяха оранжеви с малко червено по края, та вероятно в сила е вицът: "Тези сини сливи защо са червени? Ами защото са зелени." 😂

# 789
  • Sofia
Като гледам тъмно червения на Долчето, колко му е светла, лимонова направо кората... не лотария, ами не знам какво е... с тия портокали. Simple Smile

# 790
Тъкмо ме навихте да ги пробвам, а то било тук червен, там оранжев.

# 791
Като гледам тъмно червения на Долчето, колко му е светла, лимонова направо кората... не лотария, ами не знам какво е... с тия портокали. Simple Smile
Морена, да, по-големият и тъмночервен беше по-тъмен отвътре, а отвън беше по-светъл от по-малките...😃

# 792
  • Sofia
Тъкмо ме навихте да ги пробвам, а то било тук червен, там оранжев.
Ако не е зор за цвета и ако цената те устройва... защо не. Simple Smile

Аз още не съм ги пробвала моите, че имахме други за дояждане.  И се сещам да похваля онези портокали в мрежа по 4кг, дето ги намаляват от време на време - според нас са страхотни - средна кора към тънка, сочни до един, сладки с лека кисела нотка.  Вече два пъти взимахме, само да ги пуснат пак намалени ще вземем поне две мрежи.

# 793
Морена, тези по 4 кг не се ли водят за сок?

# 794
  • Пловдив
Не е стигнала червената боя за цялата партида. 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт