Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 110 113
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 795
  • Буркина Фасо
вие пък искате всички червени портокали да са еднакви на външен вид и вкус ли ???
като че ли нашето бяло саламурено сирене е еднакво  rotfImbo

# 796
Здравейте, може да е обсъждан този тостер, но да ви попитам-доволни ли сте?

# 797
  • Sofia
Морена, тези по 4 кг не се ли водят за сок?
Не, други са. Simple Smile
Двата пъти дето взимахме на 3.80 - 3.90лв  през около месец беше някъде и последно да беше преди 10 дни или две седмици.

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 20:31 от Morena

# 798
Кондензирано мляко
Срещали ли сте скоро кондензирано мляко на Пилос? Или някакво друго из вашите филиали. Днес купих едно на Милиона - отвратително ми е.

# 799
  • София
Здравейте, може да е обсъждан този тостер, но да ви попитам-доволни ли сте?

Имам го, доволна съм, ползвам го с две от приставките - за гофрети и триъгълни сандвичи. Лесно се почистват плочите, бързо загрява.

# 800
Нямам го, но съм срещала мнения, че много бавно стават гофретите с него. Иначе за сандвичи и подобни повечето го одобряват май.

# 801
Сандвичите стават супер. Гофретите бавно. Ако отиде мазнина под реотана, няма изчистване.

# 802
  • Sofia
Нямам го, но съм срещала мнения, че много бавно стават гофретите с него. Иначе за сандвичи и подобни повечето го одобряват май.
И аз така си спомням.
Моят е другият вариант с формата на цвете, няма други приставки, но е 1200W.

Скрит текст:

За сандвичи пък ползваме контактния грил  на Лидл

# 803
Мен ме интересуваше главно заради гофретите. Все си мисля, че при другите стават по-хрупкави.

# 804
  • Sofia
Моите са хрупкави (така ги харесваме), но то зависи и от рецептата и количеството тесто, което се слага,  колко се пекат и как се охлаждат...

# 805
За да са хрупкави, трябва да изстиват на решетка.

# 806
Предполагам тези измислени гофрети, които продават в Лилд пакетирани не са Кхрупкави? Някой пробвал ли ги е?
Искам да пуснат гофретник с формата на сърчица и да правя здравословни гофретки, не само сладки, но и солени от тиквички. Grinning
Наистина ли няма да пуснат за 14 февруари нещо такова Sad

# 807
Не са хрупкави тези пакетираните. Но пък моите деца ги ядат.
Тези гофрети във формата на цвете като се разделят, приличат на сърца. Аз съм правила само картофени гофрети. Не е най- доброто ми изпълнение Wink

# 808
  • Sofia
Тези гофрети във формата на цвете като се разделят, приличат на сърца. .
Точно сърца са си. Simple Smile

Скрит текст:

# 809
Да, но когато са го пускали не съм го видяла, не помня... а може и въобще да не ми е било до сърца, знам ли. От ЛИДЛ ли е купуван?

Общи условия

Активация на акаунт