Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 304
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 60
  • София
От няколко дни си мисля дали не е по-добре да се направи отделна тема за кодовете от Лидл, които да споделяме, какво ще кажете? Така хем ще е по-удобно за който се интересува, търси, предлага, хем няма да се разводнява тази тема.
Пуснаха вече някаква тема за кодове - явно никой не я следи. Чак да се разводнява, не мога да се съглася. Според мен е полезно и разумно да е заедно.

# 61
Софи, аз, ако видя такива пакетчета, и по 3, и по 4 стотинки пак бих на купила ужасно много бройки  да си имам...😃 Никъде не мога вече да видя такива...😭

# 62
  • София
По веригите няма, но на касите в Буров примерно има от тези тип стекче. В CBA също не знам дали не съм виждала на касите - при самите касиери стоят - като запалките. Но са по-скъпи - 6-8 ст. на пакетче Simple Smile .

# 63
  • Sofia
От няколко дни си мисля дали не е по-добре да се направи отделна тема за кодовете от Лидл, които да споделяме, какво ще кажете? Така хем ще е по-удобно за който се интересува, търси, предлага, хем няма да се разводнява тази тема.
Аз съм ЗА.  Не ме интересуват кодове и купони.

# 64
Аз в Пловдив търся ванилийки...около нас. Лидъл защо не пуснат такива...в някоя Ретро БГ седмица 😃

# 65
  • Пловдив
Аз съм против. След като има тема за пазаруване в Лидл, купоните за Лидл са си на място. Това е все едно рецептите с продукти на Лидл да предложа да са в друга тема, за да не разводняват тази.
☃️❄️

# 66
Мен също не ме интересуват купони поне за сега, но бих споделила моите, които не ползвам.
Но честно казано намирам за загуба на време да видя известие с 1 или 2 мнения и да се надявам да прочета мнение за даден продукт, а то купони.
Може ли линк към темата с купоните?
П.П Следя темите от няколко години, но се включвам рядко.

# 67
  • Пловдив
Аз в Пловдив търся ванилийки...около нас. Лидъл защо не пуснат такива...в някоя Ретро БГ седмица 😃
От Кауфланд - Македония съм купувала. Слагат ги при дъвки и други дреболийки край касовата лента.

# 68
Мерси, ще го имам предвид, някой път като се замъкна дотам. 💐

# 69
  • София
Мен също не ме интересуват купони поне за сега, но бих споделила моите, които не ползвам.
Но честно казано намирам за загуба на време да видя известие с 1 или 2 мнения и да се надявам да прочета мнение за даден продукт, а то купони.
Може ли линк към темата с купоните?
П.П Следя темите от няколко години, но се включвам рядко.

Не мода да дам линк, защото не я следя и аз, както и повечето. То и масово се ползват за тази цел старите теми, от които уж за удобство беше отделена тази. И в търсачката не я намирам. Това ще е съдбата и на темата за лидълските купони. Попитай все пак в темата за намаления зима 2022 и тази за томболи и награди.

# 70
  • София
Брашно тип 500 на Родна стряха е много хубаво.
Преди взимах това в жълтите пакети (не знам как беше марката). Пека хляб и разликата с двете брашна е очеизвадна.

# 71
Купони от скреч карти, които подарявам- ПОДАРЕНИ  само какаовия крем не е

+ Този за течния сапун и за скумрията- тези са свободни.[/list]

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 22:27 от nteri

# 72
    А за мен е излишно да следя и втора тема за Лидл-купони. Тук ако не ме интересува нещо - прескачам.
    Скрит текст:
    Вчера направих бомбастична сметка в Лидл. Явно цените са толкова нагоре, че всякакви купони и намаления не ѝ влияят към редуциране. Дори не беше пълна количката за 300 лв.

# 73
    На мен също ми направи впечатление по-високите цени. Не бях ходила почти месец. Взех от препоръчвания алабаш да пробвам, както и нарязана гауда и чедър, които винаги купувам и за мой късмет бяха намалени. От намаленията нищо интересно, взех дрешки за децата. Пуканки, маршмелоу за децата от американските неща. Търсих от сладката на Делукс, но вече ги няма.
    Не си купувайте от шипковия мармалад на РС. Не е хубав.

# 74
    Кой чедър е намален?
    Мнения за чадърите от 8 лева има ли?

Общи условия

Активация на акаунт