Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 326
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 75
Ау, не, не отделна тема. Не стига, че Лидл ни правят диви с техните брошури, приложения и жълти значки за проблеми доставки...само това липсва, да търся на 5 места във форума информацията за Лидл. Естествено, че не всяка публикация е полезна за всеки, какво по-нормално от това.

# 76
Днес ми се наложи да пазарувам в магазина на Тодор Александров и бях настроена за кофти персонал, но нямах много взимане - даване с тях. За сметка на това вървях след една служителка, която лепеше стикери за 50% на поразия на месото. Имаше и доста зеленчуци на 50%, взех малко праз, гъби и черита. Факт е, че имам чувството, че в Лидл най-много се усеща инфлацията, но аз лично така я боря Sunglasses

За новата брошура си пожелавам да не е разоряваща. Joy

# 77
След като използвате текстилните тампони за лице за многократна употреба, къде ги оставяте? 😅 В смисъл, след употреба го изпирам веднага с малко течен сапун или пяна, но малко ще ми е неудобно всеки път да ходя до терасата и да го простирам да доизсъхне (почти на другия край на апартамента е балконът)...🤔 Единственото, което ми хрумва е да го слагам в малка кутийка без капаче и да си доизсъхва там. Не е предвидено да може да се окачват...

# 78
Аз където пазарувам почти няма намалени продукти с оранжеви етикети. А и да има никога не ме заинтригуват.
Новият хит вкъщи са някакви протеинови млечни кофички с вкус на малина, ягода, ванилия без захар, с подсладител, който не одобрявам и ще ги отказваме. Ако бяха със стевия ще ги купваме.

# 79
Не зная дали няма да ме линчувате (че сигурно имат вредни съставки) , обаче у дома пощуряхме по сладкото с манго
Може ли снимка на състава и на чипса?
Иначе за новата брошурка пожелавам си скучна да бъде и тази седмица за мен си поне. Ще ми дойде добре

# 80
Тампоните за грим може в банята някъде на онкрито да ги оставяш да съхнат.

# 81
Тампоните за грим може в банята някъде на онкрито да ги оставяш да съхнат.
Да, затова ми хрумна само за кутийката, че нямам друга подходяща повърхност, а не могат да се окачват...🙂

# 82
Долче, върху нещо решетесто и малко-  цедка, якцерезачка, малък ринг или друго подобно, за да може да съхне и отгоре и отдолу.

# 83
Новият хит вкъщи са някакви протеинови млечни кофички с вкус на малина, ягода, ванилия без захар, с подсладител, който не одобрявам и ще ги отказваме. Ако бяха със стевия ще ги купваме.
С какъв са?

# 84
Феникс, все пак трябва и да не изглежда странно в банята. 🙂 Те остават влажни след изстискване, но не много. Могат да се обръщат или дори да се поставят вертикално. Нямам много подходящи повърхности в банята- малко около мивката (там обаче е близо до душа и може да се мокрят) и над тоалетното казанче...

# 85
Феникс, все пак трябва и да не изглежда странно в банята. 🙂 Те остават влажни след изстискване, но не много. Могат да се обръщат или дори да се поставят вертикално. Нямам много подходящи повърхности в банята- малко около мивката (там обаче е близо до душа и може да се мокрят) и над тоалетното казанче...
Лепни си на плочките човка с вакуумче в някое кише и си ги висвай там 😜

# 86
Не зная дали няма да ме линчувате (че сигурно имат вредни съставки) , обаче у дома пощуряхме по сладкото с манго
Може ли снимка на състава и на чипса?
Назад в темата е сложила снимка

# 87
Момичета, някъде във Варна дали сте виждали останали дамско термо бельо и панталони за ски?
Благодаря!

# 88
Духи, могат да висят...само ако им зашия нещо аз, иначе щеше да е лесно...😜

# 89
Духи, могат да висят...само ако им зашия нещо аз, иначе щеше да е лесно...😜

Общи условия

Активация на акаунт