Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 108 640
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Наирянка, при нас със сигурност беше изписано "Суийт" (запомних го, защото ми се стори странно). ☺
Вярно, че беше така. Чудех се къде имаше й - дали в първата или втората дума. 🤣

# 361
Тези чери домати ми харесаха. Мисля, че са от Лидл.

# 362
Каква е точната транслитерация и има ли разлика между магазините всъщност няма никакво значение. Важното е, че доматите са вкусни, ще ги пробвам. Че малко остана да ги откажа до лятото.

# 363
Да не би вече да няма тофу като продукт?!
Взех си брюкселско зеле (беше намалено). Заради вас погледнах парфюмите води, но бяха 9.99 (не трябва ли да са еднаква цена във всички филиали?). Анцузите въобще не ми харесаха, но по чудо имаше един останал розов с размер.

# 364
  • София
Днес видях тофу в нашия филиал. Не погледнах на коя фирма е.

# 365
Бурата си взех 1 за проба странно ми беше в едните кутии- беше с бяла мътилка..другите с прозрачна саламура Wink  , бешамел да се намира , че като бързам и се окаже че няма прясно мляко /редовно забравям да купя/ изсипвам един за покрив на мусаката Wink
и доволно винце заредих днес ще дегустрирам утре ще кажа

# 366
  • софия
Взех био лимони за 0,99 лв. С тия лимони съвсем се вкиснахме, но не се удържах. Друго нищо интересно.

# 367
Ето това е, точно опушеното е изключително вкусно. Няколко пъти вече не виждам въобще...А кой е вашият филиал?

# 368
  • София
Ето това е, точно опушеното е изключително вкусно. Няколко пъти вече не виждам въобще...А кой е вашият филиал?

В гр. София, филиал Илинден, на бул. Сливница.

# 369
Някоя от вас търсеше това конче
Скрит текст:

# 370
  • На изток от Ада
Взех ментовият суитшър и панталон и спагети от Италиянските, по идея на Долче 🙂. Пеъснах парфюмите и се обърках кой искам. То не ми и трябва де..

# 371
Тези парфюми който казвате, че сега са на -20% аз миналата седмица ги гледах по толкова на няколко места в София.

# 372
Те миналата седмица бяха толкова, може да продължават. Само от ПА обаче, не тия в брошурата.

# 373
  • In transit
Майки, за кои любими пилешки бутчета говориш?
Тези на Coco Rico, румънските, които пуснаха тази седмица в Лидл.

# 374
  • София
Доматите от последната снимка и на мен много ми харесаха, втори път вземам вече.
Опитах скаморца пушена, хубава е, но чак уау не ми е.
Много ми хареса червеното киви, едно сладко и сочно, чудесно е.
Био лимони и аз взех вчера, сега ще се чудя какво да ги правя. Така не мога да ги ям, ужасно са ми кисели...ще ги мисля.

Общи условия

Активация на акаунт