Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 543
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 470
Може да издърпват деня на зареждане, за да се продава по дълго.
Какво са тези оферти от сряда...заради трети март ли е?🤔

# 1 471
# 1 472
Харесах си някой неща,тирамисуто задължително,обожавам го тяхното 😁.
Някой с отзиви за машината за вакумиране?Отдавна се каня да взема една,дали е достатъчно мощна и добра тази?Като цена е супер.

# 1 473
Машината е чудесна! Вече няколко години я използваме. Препоръчвам с две ръце. Simple Smile А, и тирамисуто и на мен ми е любимо.
Харесах си някой неща,тирамисуто задължително,обожавам го тяхното 😁.
Някой с отзиви за машината за вакумиране?Отдавна се каня да взема една,дали е достатъчно мощна и добра тази?Като цена е супер.

# 1 474
Това замразено тесто за пица хубаво ли е? Лесно ли се разточва?
Оризът за паеля нали не е бланширан?

# 1 475
Тестото за пица си е вече разточено...

# 1 476
  • Ст Загора
Май няма нищо много интересно за мен. Пижамите ще видя, червена леща ще взема. Боза 🙂 от испанската ще разгледам предният път взех дреболии - сок, десертчета харесах ги

# 1 477
Това прясно сирене хубаво ли е
Скрит текст:
? Пробвал ли го е някой тук?
На сестра ми и допадна хваленото тук прясно сирене и се чудя дали да и' взема и това.

# 1 478
  • Велико Търново
Аз дано се вредя с промишлено количество пармезан на люспи и сиви кашпи, ако са хубави. Ако не... Здраве да е! Поне ми изпълниха 50/100 от желаниятс Simple Smile

# 1 479
Това прясно сирене хубаво ли е
Скрит текст:
? Пробвал ли го е някой тук?
На сестра ми и допадна хваленото тук прясно сирене и се чудя дали да и' взема и това.
На мен много ми харесва. Всеки път, когато има френска седмица, го купувам.

# 1 480
И за мен брошурата е мега- гига- скучна.
Определено ще купя от сиренето смес(краве+ биволско мляко), въпреки че за нас има разлика в качеството между голямата и стандартната опаковка от 400 гр.

# 1 481
  • Пловдив
Скучна нова брошурка.
Чак сиренето смес са го сложили на 2 страници и снимките са уголемявани, за повече пълнеж.
Та, набелязах Пармиджано Реджано, сирене РС смес, едам, ципурка, сладоледа Дулсе де лече и брецели. Е, може и сос Айоли за рибата да взема и някой и друг зеленчук, но друго с трън да влача не забелязвам.

# 1 482
Аз този път май харесах повечко неща - раничките ще видя ( дано има и от другите видове ,които пуснаха в съседните на нас страни ..ако не ,ще е много разочароващо ...от кога си я дебна една раничка с еднорог Sad ).
Кабелът за зареждане,как мога да разбера дали поддържа fast charge ? ( На един друг пишеше 2А и е средна работа , гледам че има кабели ,които поддържат до 3/5 ампера ,та някой ако знае ,да каже ).Ако не пише- няма да рискувам де Wink
Ще взема и някои неща ,от тези 1+1 ( шунка, луканка ...да има ....маслото го пропуснаха този път..не ги е срам 😆😆). Както и замразените банички с локум , които за разлика от тези ,тази седмица си имаха олио - направо сухички ми бяха . 😃😃😃😃
Пижамите за момичета ще видя ,но определено ще се замисля , че Пеп*ко и Син*сей нещо вадят доста по-добри цени ,специално за бельо и пижами ( май не само ).

# 1 483
  • Sofia
За мен от новата брошура основно обичайни неща... че от иберийските не дошли, тия дето бих..
ПиЗ от понеделнник, а от сряда - домати и авокадо (идеално ми идва, освен че харесвам Хас),  ципура,  агнешко евентуално; теленото сирене и онова за грил;  от 2за1 - лещата, хим.сол, микса ядки;  от иберийските - нахут и сардини;   Оо и любимия ни суров петрохан;   граха в буркан;  риба тон (конс.);   Котиджа;  пилето - 1+1/2; а лимецовата питка купуваме обичайно...

Аааа Хамона серано с дъскатата и ножа ще дойде, ама без тия екстри не може...

# 1 484
Маслото на Pilos е повече от добро, много ползвам масло ,затова мога да направя добра разлика от масло до масло. Няма да дам шанс на бълг. производители ,докато не се научат качествено да работят, защото масло се прави от сметана,  и трябва да е 82-83% мазнини, няма вода, не се чупи на малки парченца, не се троши,  да има аромат на сметана, и трябва ножа да хлътва мазно в маслото и по него да няма трохи. Това масло, което се продава по млекарници и подобни е с лоши продукти,  с много вода, лоша миризма, и най-често е мандраджийско, което пък вони отвратително, не мога  за нищо да го ползвам, хвърлям го и повече не купувам от него, научила съм се  през годините. Това е моето мнение като потребител и не ангажирам никой с него, това да е ясно. На никой не му е приятно цената на маслото в момента, тя и такава ще остане, но предпочитам да купя 1 пакетче качествено масло, пред разни измислени ерзаци, които  ще отидат в боклука. Да, не ми е приятна цената на хубавото масло, но и не искам да хвърлям пари за некачествени продукти. Така че съветвам всеки, който иска добро масло да подбира добре продуктите.  Заредила съм се с качествено масло, но какво значи "заредила" едно нищо, защото идва момент,  в който трябва отново да купя, а при мен нямам ли поне 1 кг масло, все едно нямам нищо. Така че подбирам много сериозно и купувам с мисъл.
Може ли снимка на маслото? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт