Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 463
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Варна
Четох малко назад, но не намерих спират ли купоните в ЛИДЛ? За утре няма обявени, за следващата седмица също.

# 1 501
За утре има обявени, сега погледнах в приложението, мъфини, маскарпоне, замразени вишни.

# 1 502
Четох малко назад, но не намерих спират ли купоните в ЛИДЛ? За утре няма обявени, за следващата седмица също.
В брошурата сега визуализират офертите с Лидл +, купоните са видими в приложението, когато им наближи срока да се активират.

# 1 503

Малко промениха информацията, която се поднася към клиента.
До момента в брошурите имаше страница с купоните, а офертите бяха видими през приложението. Сега е обратното - в брошурата слагат страница с офертите, а купоните ще ги виждаме в приложението.

# 1 504
  • ВАРНА

Кое препоръчвате? За френска селска торта ми трябва.

# 1 505
  • Пловдив
Ниското бурканче, на Марибел...ама май и двете са с 50% плод, та....

# 1 506
Онзи ден взех ниското бурканче, Много е хубаво сладкото. Една идея по-гъсто е.

# 1 507
  • Перник
Аз съм ползвала за френска селска торта високото бурканче. Само такова имаше при нас (или само него съм видяла) Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 508
  • Варна

Малко промениха информацията, която се поднася към клиента.
До момента в брошурите имаше страница с купоните, а офертите бяха видими през приложението. Сега е обратното - в брошурата слагат страница с офертите, а купоните ще ги виждаме в приложението.
И по-добре, да не ги търсят хората без Лидъл +, а после да се карат на касата за цената.

Сладкото от боровинки съм вземала само от високото - основно за торти го използвам

# 1 509
От брошурата ще купя газирана вода, червена леща и ядките, че много ги ядях като студентка.
Видях, че ще има маскарпоне и вишни с купони, та може и да купя и да спретна една торта.

# 1 510
Леми, помниш ли го това сиренце? Липсва ми...😕

Мх, хубаво беше, но май отдавна го няма. 🤔
Да, отдавна го няма...сигурно, защото беше хубаво...😕
Морена, точно за теб се сетих като видях жълтото стикерче за липсващ продукт върху малките стъклени бурканчета от иберийската седмица! 😄 Помня, че и преди ги зареждаха по-късно и имаше проблем с доставките...
Ниското бурканче, на Марибел...ама май и двете са с 50% плод, та....
Не, по-високото бурканче е с около 35% съдържание на плод. 😉 Марибел е по-хубаво и с повече плод. Иначе за френска селска торта съм използвала и двете (като слагам по малко, че вкъщи не се харесва твърде сладък вкус).

# 1 511
  • Sofia
Леми, помниш ли го това сиренце? Липсва ми...😕
Скрит текст:
Мх, хубаво беше, но май отдавна го няма. 🤔
Да, отдавна го няма...сигурно, защото беше хубаво...😕.
Мдаа или поне хубавите ги помним, та затова си мисля, че все хубавите неща изчезват, много дразнещо...
И пуканите чушлета ги няма сега, нямаше служител наоколо да питам какъв им е случая.

А десертите в бурканчетата ще ги дебна като ходя, то е ясно. Simple Smile

# 1 512
  • софия
Да, пак изчезнаха пуканите люти чушки.

# 1 513
  • Буркина Фасо
И пуканите чушлета ги няма сега, нямаше служител наоколо да питам какъв им е случая.
появили са се в другите вериги и то в по-големи количества. сериозно.

# 1 514
  • Sofia
Не на други вериги, ами и на РС ако не са, не ме вълнуват. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт