Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 222
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Велико Търново
И аз днес ходих в Лидл, и явно от мрънкането, как няма наличности са ме чули и уважили!
Взех си всичко! Без канелените бисквити от иберийската седмица, който дори персонала не бяха виждали Simple Smile

# 1 861
Имаше ги канелените бисквити при нас. Разгледах ги и ги оставих.

Ако пилешките крилца са били на -30%, много вероятно е да са били изоставяни неохладени някъде, да, както Морена предполага.

# 1 862
  • Велико Търново
Ох, някой ако ги е опитвал канелените бисквитки, моля да ги опише на вкус!
Дали са тънки и хрупкави, с поръска от Канела отгоре или без... Или по скоро тип спекулус? Моля ви, че си ги представям точно като последните Simple Smile

# 1 863
  • Пловдив
И аз днес ходих в Лидл, и явно от мрънкането, как няма наличности са ме чули и уважили!
Взех си всичко! Без канелените бисквити от иберийската седмица, който дори персонала не бяха виждали Simple Smile
При нас имаше канелени бисквити и за кратко се замислих, но после си дадох сметка, че доста попрекалихме със сладкото миналата седмица и се разминах само с 2 кг червени портокали на 1.79/кг, 3 от Riter sport шоколадчетата за резерва и намерих Портото, което вчера се беше скрило от благоверния.

Ние взехме в събота последния ананас в нашия филиал, но след това видях един зарязан сред цветята и ходих да го нареждам на място. Вбесявам се като видя такива палачорщини.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 20:52 от Наирянка

# 1 864
  • Пловдив
При нас днес имаше от всички неща от 1+1, които си бях планирала да взема - препарати за отпушване на канали, чипсове от пълнозърнест ориз, антибактериални кърпи и млечните десертчета Милбона от приложението.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 03:47 от marzeliva

# 1 865
Кои са канелените бисквити? Не ги откривам в брошурата.

# 1 866
# 1 867
Гаратция на кухненска мерителна кана- лидл ми изпратиха изцяло нов продукт от Германия.  Разликата в пластмасата и качеството е очевидно и ще снимам да Ви покажа тези дни.

Каква е цената на вакумиращата машината?

# 1 868
  • Пловдив
Етикет с оферта Лидл+ стоеше до брюкселското зеле. Взех, не отчете намаление. Касиерката каза, че е забравен етикета от мин.седмица.

# 1 869
Благодаря, Соул!

# 1 870
Етикет с оферта Лидл+ стоеше до брюкселското зеле. Взех, не отчете намаление. Касиерката каза, че е забравен етикета от мин.седмица.
Има купон за брюкселското зеле  в момента.

# 1 871
Точно, касиерката не е била в час...

# 1 872
  • Ст Загора
Гаратция на кухненска мерителна кана- лидл ми изпратиха изцяло нов продукт от Германия.  Разликата в пластмасата и качеството е очевидно и ще снимам да Ви покажа тези дни.

Каква е цената на вакумиращата машината?

59.99 е сигурно.
Ще ходя утре и ще видя за тези бисквитки с канела.

# 1 873
  • In transit
Тези канелени бисквити са вкусни, не са спекулус, но да приличат донякъде. Лидълските са реплика на една друга известна испанска марка бисквити, които се продават по нашите магазини Gullon, ето ги:

# 1 874
О, това е интересно. Gullon имат хубави бисквити с овесени ядки и без захар. Жалко, че тези не са от серията.

Aз търся дребните бисквити на Fontaneda. Ако някой ги е виждал, моля да даде знак. Последно ги купувах в Слънчев бряг.

Общи условия

Активация на акаунт