Отговори
# 135
По принцип има и една такава масова практика - жените се пускат най-рано от втория опит  Crossing Arms малко дискриминационно е положението зад волана  Thinking Иначе и аз съм вече виден участник в движението от почти една година  Blush

# 136
Честито,Гале!  newsm51Чакам да кажеш,че е снаха  Hug.
Ей,много сте смели.Аз не ща и не ща второ.Особено откакто съм на работа,изобщо и не искам да си помисля.Бобсънът вече пак е на ясла и почва да посвиква-животът си тече,добре ни е така...
Не искам и да си спомня преди две години по това време колко му беше  Sick Sick Sick ,а трябваше да ходя на работа.Но знае ли човек  Laughing

# 137
  • Пловдив
Тони, не се притеснявай, както е каза Sunnily* жени рядко ги пускат от първия път. Аз имам книжка от 95 год. и карам почти непрекъснато (сега малко покрай майченството мъжа ми взе колата, но и това ще се оправи). Не искам да ви разказвам за какво ме скъсаха първия път, че ще се напикаете от смях.  Joy....
Айде от мен да мине, беше един снежен ден, на който по обяд снега се разтопи и имаше страшно големи локви и аз влезнах в една с несъобразена скорост и "окъпах" едни пешеходци  Joy.
Та не съм съгласна с АЯ, че късат само за големи нарушения. Късат и когато имат уговорка с инструктора и после си делят допълнителните  часове и още хиляди причини ще си измислят само да изкарат някой лев  Crossing Arms

Краси въобще не се притеснявай за Емчо, и Ванката имаше такъв период, но отмина и остана проблемната вечеря, но въобще не е заслабнал, даже е шишо с коремче и дупе  bowuu

# 138

Първо патката защо е спряла на спирката? Изпитващия ли и каза? Това даже би могло да бъде уловка - нарочно да и каже да спре където е забранено, за да му каже тя - А, не може, тук е забранено! А тя взе ли си изпита?

Ами, и тя не го взе, но беше наистина много зле, аз освен тези грешки, през друговот време, което не беше много, добре си карах  Blush Изпитащият й каза да си намери място да спре за смяна и тя точно  там намери, макар че след самата спирка имаше точно 2 коли паркирани и имаше огромно място. Но какво да се прави... После на светофара той натисна спирачката, аз си тръгнах, макар че щях да спра 1 метър след това за пешеходци и нищо нямаше да се случи. Абе още като се сетя и ми се свива стомаха, така исках да го взема...

Но огромни багодарности на всички за подкрепата!   bouquet Обичам ви!   bouquet

# 139
Е аз взех книжка от първия път, даже понеже карахме курсовете с мъжа ми заедно и на изпита бяхме двамата, и изпитващият разбра че сме двойка, и се бъзикаше с нас. На листовките аз имах с 1 наказателна повече от мъжа ми и той ехидно ми се присмя, а изпитващия умря да се хили. И след това на кормуването се обърна към мъжа ми и каза - "Е жена ти беше по-добра да знаеш, че е по-добър шофьор" - а на мен мед ми капна. Нооооо както каза Галето шофьор се става с опит, а аз нямам почти никакъв опит освен предимно нощно кормуване от времето когато кърмех и като излизахме вечерно време аз бях шофьор. А сега много рядко ако ми се наложи да отида до някъде, но почти не карам. Мъжо ми обеща догодина като започна работа да ми купи кола и тогаво се надявам да навия повече км и стаж.

# 140
Олее, какви сте шофьорки всичките  Rolling Eyes Чак ме досрамя... Благородно ви завиждам  Blush
Аз пробвах няколко пъти, като направих грешката да помоля мъжът ми да ме понаучи, че той е много добър шофьор, но...и ужасен учител. И всичко в комбинация с моя необоснован страх от всичко що се движи покрай, пред и зад мен и факта, че вместо на трета минавам все на пета  Laughing и онова нервното до мен ........ Нищо не излезе  Joy

# 141
  • Варна.
Колко много новини!
Ще започна малко по-от-назад, Краси, дето говорихме за Панадола, нашата  педиатърка  също ми беше казала да давам панадол за зъбите, цитирам – “той за температурата не върши много добра работа, но за зъби и болка изобщо е добре”. Нурофен съм давала само 2 пъти при много висока Т, над 39, когато лепнахме първия вирус,от хомеопатичния лекар знам, че прави много големи бели на стомаха и трябва да се избягва максимално при деца.
За гърнето, много съм раздвоена, искам да я науча да ака там, защото ми е трудно с почистването после, не дава да я мия на мивката и не стои да я избърша с мокра кърпичка. Никак не стои на гърнето, понякога само като започна да я събличам започва да се извива назад и нямам никакъв шанс. В началото като започнах да я слагам имаше много чести попадения и после от раз – край. Май и аз ще изчакам по-топлото време и направо свалям пампите и каквото стане.
Честито коремче на Галя, здраво бебенце през юни!
Ара, честито самостоятелно пешеходене и у вас!
Тони, не се тревожи, ще вземеш книжка, може би малко допълнителни часове за сигурност ще ти са от полза. И в Пловдив е много натоварено движението, сигурно ти е било трудно. Ще управляваш! И аз взех от втория път(ако успокоява). Мен ме беше яд, че още пари трябваше да давам, но пък след доп.часове бях по добра.
Преди няколко дни минах около 4-5км на ръчна, чудя се защо не ми върви колата...а то да мисля от къде да мина в града и изобщо не ми дойде на акъла, после като спрях за кухнята ми замириса от спирачките и се усетих.

# 142
  • Варна.
Бубка, мъжа ми ме е разплаквал само ведъж досега, и то беше като решихме да ме обучава в шофиране, отидохме на Дружба, беше извън сезона и нямаше никакви хора и коли, и той така ме изнерви на това спокойно място, че ми идваше да го стискам много по гушката. Не опитвай пак със съпруга, намери някоя приятелка. Grinning

# 143
При мен пък се стигна до пълна липса на интерес, ходихме няколко пъти, като последния вече ми втръсна, набих спирачки и слязох от колата, после той ме подканяше пак да ходим, но... НЕ, мерси! Close

# 144
Тони, и аз да се включа - не се шашкай! И мен ме съксаха първия път и то защото точно на изпита ми смениха колата на която бях се учила и ми се падна невероятно скапана и разбрицана лада, която да не ти казвам че не можа да запали. И смотания инструктор, който дори не беше моя ми вика "колата ще запали като дадеш първо малко газ" !!! И така след това се измъчих със скоростите които едвам влизаха, ама полицая много му пука!
Втория път обаче имах и късмвет, полицая беше много готин и дори ми вика "не се престаравай и колан да си слагаш", докато направя 2 завоя и той ми вика "слизай - честито!"
Но пък кво - книжка имам от 95г. а несъм карала кола поне от 5 години - нещо ме хвана изведнъж шубето по тия наши пътища.
Но сега съм се амбицирала отново да си възстановя уменията!!! Кога ли ще е това - не знам  Wink

# 145
Мен ме беше яд, че още пари трябваше да давам, но пък след доп.часове бях по добра.

И на мен това м ие основната мъка. Тоя курс златен ми излезе. Сега са задължителни 4 допълнителни часа, но аз ще взема повече и ще карам и нашата кола (до сега не съм). Наистина успеха идва с практиката, те за това ще увеличават часовете, напълно нормално. Ще се справя, но трябва много спокойствие, аз цялата треперех и направо се чувствах като в транс.

# 146
И аз имам книжка от 18 годишна, но много ме е страх и не карам. А книжка се взема ако не от първия, то от втория път Simple Smile Повечето пъти май е въпрос на късмет. Успех!

Момичета, искам да ви питам нещо - колко често боледуват последните месеци децата ви. Ема почти постоянно е болна последните два месеца. Тази седмица беше болна и вчера уж вече нищо и нямаше и днес пак - кашлица, запушен нос. Направо вече не знам какво да правя. Нормално ли е? Не ходи на ясла. И все започва така - хрема, после кашлица. Понякога малко температура до 38. Хем нищо кой знае колко сериозно, ама в същото време почти постоянно явление.
Как е при вас? Поне да сравня с останалите  как е, пък после и с нашата лекрка ще говоря, дали да давам нещо имуностимулиращо или по-добре да я оставя така. Не знам гради ли си имунитет или става по-неустойчива така.

# 147
  • Варна.
цветенце - ще ти кажа нашата профилактика, малко дрехи, 1 фреш сутрин, по възможност 2 разходки дневно, ровене в пясъка, даване на солети в устата на кучето, миене на ръце при прибиране. за сега удържаме фронта. ако я видя нещо неразположена давам Аквасорс, също много вярвам на фразата - по една ябълка на ден гони болестите далеч от мен(нещо такова).
в здравния форум има много теми за имуностимулантите при деца, аз лично съм против.
да се оправите!

# 148
Цветенце, при нас е същата работа - зъби му се вика. Ако не е с разтройство ще е с хрема Crazy Не мога да я заведа за тройната ваксина, а педито само ми пили на главата Close Като че ли аз я разболявам. Много съм я извеждала, много съм я срещала с разни деца... бла-бла... аз да няма да си правя детето диваче. Със сополи, без сополи - всеки ден е навън и се търкаля по земята и полянките Mr. Green

# 149
И Габи от в4ера е със сополи /по-скоро в4ера те4еха сополи, а днес не те4ат,но ми се струва 4е й е запушен малко носа/, леко за4ервено гърло от днес и в4ера имаше Т 37,5. Аз давам Нурофен, какви бели правил на стомаха? Нали трябва да се лекуваме, 4е ина4е...Давам и капки Виброцил за носа.И вит.Ц.Дано се оправим, да поизлезем малко 4е днес не съм я изкарвала, да не стане по-зле. Ина4е досега не ми е боледувала, освен онзи летния грип с повръщането /да 4укна на дърво, де/.Това сегашното не го знам какво е-истинка ли или някакъв вирус..Дано не се усложни нещо само  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт