Отговори
# 45
Ритка, Честит рожден ден!! Много щастие, усмивки и прекрасни дни ти желая!
  bouquet

# 46
newsm59  ura ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РИТКА   ura newsm59
С Гогата ти желаем изключително много лично щастие, любов, здраве и мноооооого успехи  Hug

# 47
Забравих да спомена, че бяхме и на море, изкарахме си страхотно, времето беше супер, а Гогата се държа повече от добре  Grinning Ето тук има малко снимчици   http://snimka.bg/album.php?album_id=61561&view=1   има опция за автоматично разглеждане, мисля, че така е доста по-приятно за гледане  Wink

# 48
  • в шоки-land
само да се 3апиша в темата, че няма време....като 3аспи малкото ще чета....

# 49
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РИТКА - МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ТИ ЖЕЛАЯ
newsm59 newsm59 newsm59

# 50
Ритка, честит рожден ден! Много здраве, късмет и щастие! nbirthday

Асе, много хубаво това с предаването. Пожелавам ти да почне, а после и да продължи без проблеми и да се радваш на голям зрителски интерес - и аз задължително ще гледам Simple Smile

# 51
  • В средата на времето
РИТКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО ЛИЧНО И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И МНООООООООГО ЛЮБОВ! Hug  bouquet

Асе, добре че наминавам в Кърмаческия от време на време  Wink Grinning Идеята е супер и ти пожелавам много успехи!:) Какво стана с името? Избра ли го?

# 52
РИТКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА  bouquet  bouquet  bouquet Здраве, любов късмет, увеличаване на семейството и ако е рекъл Господ - пътуване към другия край на Света Hug Много целувки от цялото ни семейство и прекрасен празник Heart Eyes

Заглавието ще го изберем с Ивонката, а задължително ще предупредя кога е стартът Grinning Много ви благодаря за предварителната подкрепа. Ще се надявам на честно и откровено мнение след първия (дай Боже) излъчен брой Hug

# 53
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РИТКА - МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ   bouquet  Hug  Heart Eyes

Асе, и аз се отчетох в кърмаческия брагодарение на теб  Heart Eyes

# 54
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РИТКА   bouquet

Супер за предаването  Peace

# 55
Бубкааа здрастии  били сме по едно и също време и на едно и също място на море!!! Hug
 Асее това заглавие в момента го покриваме  Mr. Green Цяла нощ спи като пън и по цял ден се гушка  Mr. Green За разлика от батко си - от една седмица е хремав и се буди по 3-5 пъти!

# 56
 Rolling Eyes Вени, направо не мога да повярвам Rolling Eyes Странно е че не сме се засекли Thinking

До всички заинтересовани - ICQ-то ми е ново  Flutter

# 57
Честит рожден ден Ритка. Бъди здрава, щастлива и обичана.
Весело празнуване с любимите ти хора!!!

Асинка ще чакам с интерес предаването и ще го следя. Обичам много да гледам такива предавания, така че .......... Успех!!!

Емчо от вчера започна да се прокашля от време на време и да му хъркат гърдичките. Одеве отидохме до лекаря ни и каза, че просто има секрет в горните дихателни пътища, и ни каза да му давам Мукосолван, зада втечни секрета и по-лесно да го изкара. ДАно само мине без усложнения този път, и по-бързичко.
А на мен ми дойде днес и ми е едно криво и кисело и всичко живо ме дразни и всички са ми виновни, и направо ми се иска да се гръмна ........ #2gunfire.

# 58
  • временно във Пицеландия
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,РИТКА!!!! МНОГО РАДОСТИ И УСПЕХИ,ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ!!!
    Асе,бравос на теб  smile3501 да не забравиш да кажеш кога е и по кой канал!
  сега малко за нас,имам време за да ви питам нещо,което от доста време се каня да направя.значи герито има малки брадивички по гръбчето които от известно време почнаха и да се позачервяват.с времето се увеличиха на брой.ходихме на лекар,който ни каза че се прихващат тези неща,ако детето е предлазположено,вижда се че ние сме от предразположените.но ми каза,че не са опасни и изчезвали от самосебе си,доста деца имат подобни,но ако не изчезнат сами,като поотрасне се изгарят.както ида е-резултатът е че за в момента не може да се направи нищо.все пак аз се притеснявам и ви питам за мнение,съвет.някои от ваас имали подобно нещо и какво казват бг лекарите,че тук както винаги ако може на фотосинтеза да се лекуваме...  Rolling Eyes

# 59
  • в шоки-land
Честит рожден ден, Ритка   bouquet  bouquet  bouquet
Аси, да са пуфалиш га ша та гледаме пак, чу ли?  Hug Heart Eyes много по3драви на Ивонката  Hug
малкото си ра3би носа снощи в леглото и сега си имаме синьо по средата на носа...ама ще мине...и брадичката, и очото и бу3ката му пострада преди седмица...при вас как е с прои3шествията?

Общи условия

Активация на акаунт